29 / 07 / 2024

gazikent konut

gazikent konut

Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşların daha rahat ve nezih ortamlarda yaşamalarını sağlamak adına Gazikent Mahallesi’nde yapımı biten 660 konutun satış işlemlerine başlanıldı. Peşin veya krediyle konut sahibi olunabiliyor...

Gaziantep Gazikent satılık konut!

Gaziantep Gazikent satılık konut sayısı 172 olarak belirlendi. Gaziantep Gazikent Evleri fiyatları 173 bin TL'den başlıyor. Projede daire tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Gaziantep Şehitkamil Gazikent konut fiyatları!

Gaziantep Şehitkamil Gazikent konut fiyatları 100 bin TL'den başlıyor. Projede satışa sunulan 223 adet konutun büyüklükleri 109,65 metrekare ile 157,59 metrekare arasında değişiyor.

Gazikent 2+1 ve 3+1 daire satışları başladı!

Gazikent 2+1 ve 3+1 daire satışları başladı. Şehitkamil Gazikent daire fiyatları 100 bin TL 'den başlıyor. Projedeki konut satışlarında yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Şehitkamil Gazikent Konutları'nın satışı başladı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşların daha rahat ve nezih ortamlarda yaşamalarını sağlamak adına Gazikent Mahallesi’nde yapımı biten 660 konutun satış işlemlerine başlanıldı. Peşin veya krediyle konut sahibi olunabiliyor...

Şehitkamil Gazikent'te 660 konutun satışına başlandı!

Şehitkâmil Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Gazikent'te yapımı biten 660 konutun satışı başladı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kamulaştırmaya evi giden vatandaşların parası karşılığında konut alma imkânına sahip olacaklarını söyledi...

Gazikent'te 660 konutun inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm ve toplu konut çalışmaları kapsamında Gazikent'te yapımına başlanan 660 konutun inşaat çalışmalarında sona gelindi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu inşaat çalışmalarını inceledi...

Gaziantep Gazikent 'te satılık arsa: 4 milyon 920 bin liraya!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gazikent Körkün 'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İhale 8 Ocak 2014 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek.

TOKÝ`den Bursa`ya 740 konut

Baþbakanlýk Toplu Konut Ýdaresi (TOKÝ) Baþkanlýðý Bursa Yeniþehir'e konut, sosyal donatý, adaiçi, genel altyapý ve çevre düzenlemesi iþlerini yaptýracak.

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

gazikent konut Haberi

gazikent konut

Şehitkamil Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm ve toplu konut çalışmaları kapsamında Gazikent’te yapımı biten 660 konutun satışı başladı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kamulaştırmaya evi giden vatandaşların parası karşılığında konut alma imkanına sahip olacaklarını söyledi.



VATANDAŞLARIMIZIN PLANLI, DÜZGÜN VE SAĞLIKLI MEKÂNLARDA YAŞAMALARINI SAĞLIYORUZ



Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşların daha rahat ve nezih ortamlarda yaşamalarını sağlamak adına Gazikent Mahallesi’nde yapımı biten 660 konutun satış işlemlerine başlanıldı. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşların, peşin veya krediyle konutlardan alma imkanına sahip olduklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Gazikent’te yaptırmış olduğumuz konut projemiz bitti ve şuanda satışları gerçekleştiriliyor. Bu konutlarımız, alt geliri kötü olanlara değil, metrekare olarak, 150 metrekare olması münasebetiyle, dileyenin alabileceği nitelikte bir proje. Tabi bu projede de bizim önceliğimiz İpekyol’undaki kentsel dönüşüm alanına gelen, yerlerdeki vatandaşlarımızın...