04 / 05 / 2024

Şehitkamil Gazikent'te 660 konutun satışına başlandı!

Şehitkamil Gazikent'te 660 konutun satışına başlandı!

Şehitkâmil Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Gazikent'te yapımı biten 660 konutun satışı başladı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kamulaştırmaya evi giden vatandaşların parası karşılığında konut alma imkânına sahip olacaklarını söyledi...



Şehitkâmil Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm ve toplu konut çalışmaları kapsamında Gazikent'te yapımı biten 660 konutun satışı başladı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kamulaştırmaya evi giden vatandaşların parası karşılığında konut alma imkânına sahip olacaklarını söyledi. 


 Fadıloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:" Bu konutların peşin olarak satılması da söz konusu. Ebat olarak büyük olmasından dolayı, eğer kendi kaynağı olmayan vatandaşlarımız olursa banka üzerinden konutlarımızdan alma imkânına sahiptirler. Böyle düşüncesi olan vatandaşlarımız varsa. Emlak istimlak Müdürlüğümüze müracaat ederek, piyasa şartlarından uygun. 3+1 dairelerimize sahip olma imkânları var. Vatandaşlarımıza planlı, düzgün, sağlıklı mekânlarda, yaşamalarını sağlamak adına elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz, inşallah en yakın tarihte şehirde çarpık yapılaşmanın önüne geçilmiş, herkesin eşit şekilde nitelikli mekânlarda yaşamalarını sağlamış oluruz." f ehitkâmil Belediyesi tarafından ^^vatandaşların daha rahat ve nezih ortamlarda yaşamalarını sağlamak adına Gazikent Mahallesinde yapımı biten 660 konutun satış işlemlerine başlanıldı. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşların, peşin veya krediyle konutlardan alma imkânına sahip olduklarını belirten Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; "Gazikent'te yaptırmış olduğumuz konut projemiz bitti ve şuanda satışları gerçekleştiriliyor. 


150 metrekarelik konutlarımız, alt geliri kötü olanlara değil, dileyenin alabileceği nitelikte bir proje. Tabi bıı projede de bizim önceliğimiz İpekyol'undaki kentsel dönüşüm alanına gelen, yerlerdeki vatandaşlarımızın öncelikli olarak almalarını sağlamak adına düşünülen bir projeydi. 


Evlerini, arsalarını bize veren vatandaşlarımız, rahatlıkla içine geçip oturabilecekleri, 3 oda 1 salon olmak üzere 150 metrekare altında, alışveriş ünitelerinin bulunduğu, yine oyun alanlarının müstakil trafolarının olduğu doğal gazlı, asansörlü, çatılı, nitelikli bir mekânda oturma imkânına sahip olacaklar" dedi. 


Haber Gazetesi 


Geri Dön