28 / 04 / 2024

Gazikent'te 660 konutun inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Gazikent'te 660 konutun inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm ve toplu konut çalışmaları kapsamında Gazikent'te yapımına başlanan 660 konutun inşaat çalışmalarında sona gelindi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu inşaat çalışmalarını inceledi...



Şehitkamil Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm ve toplu konut çalışmaları kapsamında Gazikent'te yapımına başlanan 660 konutun inşaat çalışmalarında sona gelindi. 


Son çalışmaları yerinde İnceleyen Başkan Fadıloğlu. evlerin en kısa sürede hizmete gireceğini söyledi. Şehitkamil ilçesinde vatandaşlann daha rahat ve nezih ortamlarda yaşamalarını sağlamak adına Gazikent Mahalleli nde yaptırdığı 660 konutun inşaat çalışmaları sona yaklaştı. İnşaat çalışmalarının yerinde irdeleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğkı, 660 konutun yapımının son aşamaya geldiğini belirterek. ~Eğer ortaya çıkmış bir pro)e varsa, bu Belediye olarak bireysel değil tüııı ekip arkadaşlarımızın ortak çalışmasının bir ürünüdür. Şehitkamil ilçemizdeki vatandaşlanmız her şeyin en iyisine layık Kendi nefsimizin istemediğini vatandaşımız içinde istememiz doğnı değil. Onun için yapılan projelerde kaliteyi ön planda tutmaya gayret gösteriyoruz. İmkanlarımızı zorlayarak, en iyi nitelikli projeleri onlara sunmaya çalışıyoruz. Gazikent'te yaptığımız konutlarımız çok kısa bir sürede bitme aşamasına geldi. İnşallah önümüzdeki gün Icrdc satışa sunarak vatandaşımıza teslim etmiş olacağız" dedi Şehitkamil Belediyesi tarafından mahalleler ine yapılan konutlar ve diğer hizmetlerden dolayı memnun kaldıkların: ifade eden Burak Mahalle Muhtan Hanifi özkesen. "Şehitkamil Belediyesi tarafından ma lıa İkinize 660 konut yapıldı, önümüzdeki günlerde vatandaşlarımız yeni evlerine yerleşecekler Belediyemizin yaptırmış olduğu bu konutlar mahallemizin prestijini attırıyor. Buıuııı dışında yine Belediyemiz tarafından mahallemize sosyal tesisler ve parklar mahalle sakinlerimiz tarafından takdirle karşılanıyor Mahallelim adına biz bu hizmetleri sunan Başkanımı/ Rıdvan Fadıloğftu'na ve tüm ekibine teşekkür ediyo rum ve hizmetlerinin devamını diliyorum" dedi.


Sabah67. Yıl


Geri Dön