08 / 07 / 2024

Gazikent Konutları taksitleri ne kadar

Gazikent Konutları taksitleri ne kadar

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazikent’te yapılan 660 konutluk projede yer alan 172 daire satışa sunuluyor. Peki Gazikent Konutları fiyatları ne kadar?

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

TOKİ Balıkesir Susurluk’da 240 ay vadeyle 2+1, 3+1 ucuz konutlar!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yapılacak TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Susurluk projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde planlanacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

500 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar oldu?

Kamu bankalarının başlattığı avantajlı konut kredisi paketi kapsamında sıfır ve ikinci el konutlar için uygulanan faiz oranlarında yeni düzenleme yapıldı. Sıfır konutlar için faiz oranı yükseltildi. Peki 500 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar oldu?

3.İstanbul taksitleri ne kadar?

Temmuz 2019'da teslimlerin gerçekleşeceği 3.İstanbul projesinde konutlar 501 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki 3.İstanbul taksitleri ne kadar?

Çankaya Başkent Emlak Konutları taksitleri!

Emlak Konut GYO imzasıyla satışa sunulan Başkent Emlak Konutları'nda fiyatlar 396 bin TL'den başlıyor. Peki Çankaya Başkent Emlak Konutları taksitleri ne kadar?

Başkent Emlak Konutları Mühye taksitleri!

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Mühye Başkent Emlak Konutları projesi 1.478 konut ve 26 dükkandan meydana geliyor. İşte Başkent Emlak Konutları Mühye taksitleri...

Adıyaman Afet Konutları'nın kurası çekildi!

Adıyaman’ın Besni ilçesine yapılan afet konutlarının kurası noter huzurunda çekildi. Konutların ilk taksitleri 2018 yılında başlayacak ancak yıllık taksitler veya aylık taksitler vadesinde ödenmediği takdirde yıllık yüzde 5 faiz uygulanacak.

TOKİ Balıkesir Edincik 2. Etap emekli aylık taksitleri!

15 Şubat 2016 Pazartesi günü kurayla satışa sunulacak TOKİ Balıkesir Edincik Konutları fiyatları 71 bin 465 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Balıkesir Edincik 2. Etap emekli aylık taksitleri ne kadar?

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi aylık taksitleri!

Kura yöntemiyle emekliye özel satışa sunulan TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi aylık taksitleri ne kadar?

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Konutları taksitleri!

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi'nde 180 ay vade fırsatı sağlanıyor. Projede satış fiyatları yaklaşık 87 bin 500 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Elazığ Merkez Zafran Konutları taksitleri ne kadar?

Giresun Aluçra TOKİ Konutları aylık taksitleri!

TOKİ Giresun Aluçra'da 180 ay veya 240 ay vade imkanı sunuluyor. Kura çekilişinin 19 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede başvurular devam ediyor. İşte Giresun Aluçra TOKİ Konutları aylık taksitleri...

TOKİ Konutları'nın taksitleri internetten takip edilebilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'den konut ya da işyeri alan ve taksitleri devam eden vatandaşların, taksit ödemeleri ile güncel borç bakiyelerini internet üzerinden takip edebileceklerini söyledi.

TOKİ Edirne Lalapaşa taksitleri ne kadar?

TOKİ Edirne Lalapaşa'da daire fiyatları 78 bin 145 TL'den başlıyor. Projede 75,2 metrekare büyüklüğe sahip konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Edirne Lalapaşa taksitleri ne kadar?

Gazikent Konutları taksitleri ne kadar Haberi

Gazikent Konutları taksitleri ne kadar

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazikent’te yapılan 660 konutluk projede yer alan 172 daire satışa sunuluyor.


Gazikent Konutları 150 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. 


3 oda 1 salon daire seçeneğine sahip Gazikent Konutları'nda evlerin yanı sıra  alışveriş üniteleri, oyun alanları, müstakil trafolar, doğal gaz, asansör bulunuyor. 


Daire fiyatının 173 bin TL olarak belirlendiği Gazikent Konutları başvuruları kabul etmeye devam ediyor.


Son başvuru tarihi net olarak belli olmayan Şehitkamil Belediyesi Gazikent Konutları'nda ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara, peşin veya krediyle konut alma imkanı sağlanıyor. 


Gazikent Konutları başvuruları için Şehitkamil Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğüne başvurmak...