05 / 05 / 2024

gazioğulları mobilya iş ilanı

gazioğulları mobilya iş ilanı

Gazioğulları Mobilya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. bünyesinde görevlendireceği mimar arıyor...

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Şen tarafından kuruldu.

Dyo Boya DYO markası için 75 milyon dolar ödeyecek

Dyo Boya Fabrikaları Ticaret A.Ş., Yaşar Holding'e lisans hakkı ödeyerek kullandığı markaları satın almak için harekete geçti. Durmuş Yaşar ve Oğulları markası için 75 milyon dolar ödenecek.

Erken emeklilik için kritik tarih! Dilekçe verin, hemen emekli olun!

Emeklilik sistemi, çalışan ve işveren tarafından SGK'ya ödenen primlerin emeklilik döneminde maaş olarak ödenmesi şeklinde işlemektedir. Emeklilikle ilgili her düzenleme ile hizmet süresi, prim günleri ve yaş koşulları değişiyor...

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Köse tarafından kuruldu.

Mehmetoğulları Otel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmetoğulları Otel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Soytaş, Mehmet Emin Soytaş, Mehmet Soytaş ve Metin Soytaş ortaklığında kuruldu.

Konut kredilerinde koşullar değişti!

Kamu bankaları tarafından başlatılan düşük faiz oranlı konut kredilerinde 12 aya kadar ödemesiz dönem uygulaması sona erdi. İkinci elde de yeni düzenlemeler yapıldı...

İş yeri kira sözleşmelerinde koşullar değişiyor!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, iş yeri kiralarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Özelmacıklı, kira kontratları yazılırken kira bedelinin net mi brüt mü olduğunun açıkça yazılması gerektiğini belirtti...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü satılıyor mu?

Üçüncü Köprü ve Üçüncü Havalimanı'nın satılacağı iddiaları gündeme geldi Ancak şirketler konuyla ilgili açıklama yapmadı. Satış sürecinde olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ödeme koşulları değiştirildi.

Yelli Camisi 500 yıl sonra ibadete açılıyor!

Bir dönem Menteşeoğulları Beyliği'ne de başkentlik yapan Beçin Antik Kenti'nde bulunan ve bölgede son dönemlerde yaşanan depremlerin de etkisiyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan tarihi Yelli Camisi 500 sene sonra ibadete açılıyor

Dubai Emiri'nin Darıca'daki gözkamaştıran altın kaplama malikanesi!

Son yıllarda atağa kalkan, yurtdışında da önemli bir konuma gelen Türkiye mobilya sektörü marka ve tasarımda tercih ediliyor. Yerli yabancı çok sayıda isim ise, özel tasarım mobilya işleri için Türkiye firmalarını seçiyor. 

Hatuniye Medresesi 150 bin lira bedelle kiraya çıkarıldı!

Kayseri'de Dulkadiroğulları Beyliği döneminde Nasıreddin Mehmed tarafından 1432 yılında inşa edilen ve günümüzde bir kişinin mülkiyetinde yer alan Hatuniye Medresesi,  yıllık 150 bin lira bedel ile kiraya çıkarıldı. 

İndirimli mobilya için sayılı günler kaldı!

Şubat ayının başında yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülen ve 30 Eylül'e kadar uzatılan KDV indirimiyle iyi bir dönem geçiren mobilya sektörü temsilcileri, vatandaşlara eylül sonuna kadar indirimli fiyatlardan yararlanmaları çağrısında bulundu.

Mobilya AVM’leri geliyor!

Mobilya için yeni bir satış kanalı olarak Mobilya AVM’leri geliyor. Mobilya AVM'leri ilk olarak İstanbul Anadolu Yakası, Berlin ve İran'da açılacak.

gazioğulları mobilya iş ilanı Haberi

gazioğulları mobilya iş ilanı


Gazioğulları Mobilya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. fuar stand ve dekorasyon sektöründe çalıştırılmak üzere, üniversitelerin 4 yıllık iç mimarlık  ya da mimarlık bölümlerinden mezun, iyi derecede 3D Max, Vray, photoshop, corel ve ofis programlarını kullanabilen, tasarım kabiliyeti yüksek, avrupa yakasında ikamet eden, tecrübeli; mimar veya iç mimar arıyor.


Başvurularınızı www.kariyer.net adresinden 938879 nolu ilana...