03 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa Mehmet Akif Ersoy Camii ne zaman açılıyor

Gaziosmanpaşa Mehmet Akif Ersoy Camii ne zaman açılıyor

İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma Argon, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii’nin açılışına katılacak. Açılış töreni 2 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Bursa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu hizmete giriyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nu hizmete açıyor.

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’ndaki çalışmalara hız verildi.

Bursa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ortabağlar Mahallesi’nin en önemli sorunları arasında yer alan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun yeni eğitim döneminde hizmete gireceğini açıkladı.

Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Caddesi'ndeki evi müze olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Akif Ersoy'un Türkiye'ye döndükten sonra kaldığı istiklal caddesinden Mısır Apartmanı 4. katındaki evinin müze olacağını açıkladı.

Beykoz Mehmet Akif Ersoy Müzesi açıldı!

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un anısına yapılan Mehmet Akif Ersoy Şiir Müzesi İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. yıl dönümünün kutlandığı 12 Mart’ta hizmete açıldı.

Gaziosmanpaşa’ya gençlik merkezi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gaziosmanpaşa’da katıldığı ‘’Sporda Yetenek Tespiti ve Spora Yönlendirme Projesi ‘’ başarı sertifikası teslim programında ilçe gençlerini spora teşvik etmek amacıyla bir Gençlik ve Spor Merkezi inşa edeceklerinin müjdesini verdi.

Mudanya'daki Mehmet Akif Ersoy Camii inşaatı destek bekliyor!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde temeli geçen şubat ayında atılan Mehmet Akif Ersoy Camii inşaatı için destek çağrısında bulunuldu.

Düzce Mehmet Akif Caddesi'nde kavşak düzenlemesi!

Düzce Belediyesi tarafından Mehmet Akif Caddesi Valilik kavşağında, trafik akışının rahatlaması ve yayanın can güvenliği için kavşak düzenlemesi yapılıyor.

We Haliç Gaziosmanpaşa'nın temeli 4 Ekim'de atılacak!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, “We Haliç Gaziosmanpaşa” Kentsel Dönüşüm Projesinin temel atma töreni, 4 Ekim 2016 Salı Günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleştirecek.

Pendik Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi yenileniyor!

Kültür-sanat etkinliklerinin vazgeçilmez mekanı olan Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi yenileniyor. Aslına uygun olarak başlatılan yenileme çalışması kapsamında dış cephe baştan aşağı boyanıyor.

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yaptığı açıklamada, “Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm hız kazanacak” dedi.

Mehmet Akif Alakurt Brezilya’dan çiftlik aldı!

Oyunculuğu bıraktıktığını açıklayan Mehmet Akif Alakurt Brezilya’dan bir çiftlik alıp oraya yerleşti. Kendini çiftlik hayatına adayan Alakurt son olarak Fatih dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı.

Gaziosmanpaşa Mehmet Akif Ersoy Camii ne zaman açılıyor Haberi

Gaziosmanpaşa Mehmet Akif Ersoy Camii ne zaman açılıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Mevlana Mahallesi’nde yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii’nin açılışı ünlü şairin torunu Selma Argon’un katılımıyla yapılacak. Akif’in en küçük kızı Suad Ersoy’un kızı olan Selma Argon’un, aynı zamanda Gençler için Safahat isimli bir kitabı da bulunuyor. Dedesinin adı verilen caminin açılışında bulunmaktan büyük bir mutluluk duyacağını belirten Selma Argon, caminin yapımında emeği geçen herkese şükran duyduğunu ifade ediyor. 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise ülke tarihinin çok önemli bir parçası olan Mehmet Akif Ersoy’un adını verdikleri camiinin açılışında ünlü şairin torunun da bulunmasının kendileri adına onur duyulacak bir durum olduğunu söyledi. 


Bin 500 kişi kapasiteli Mehmet Akif Ersoy Camii’nin açılışı, 2 Ekim 2014 Perşembe günü öğle namazına müteakip gerçekleştirilecek.


Gaziosmanpaşa...