03 / 05 / 2024

Gazi̇osmanpaşa rezidans

Gazi̇osmanpaşa rezidans

CHP Milletvekili Tuncay Özkan'ın, "İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, ‘Restore edeceğiz’ diye yıktığı caminin yerine rezidans yaptı” iddiasına belediyeden yanıt geldi. Gaziosmanpaşa Belediyesi, iddiaları yalanladı.

Gazi̇osmanpaşa Belediyesi'nden cami açıklaması!

Gazi̇osmanpaşa Beledi̇ye Başkanlığı: "Çifte Minareli Cami'nin bulunduğu alan şahıs mülkiyetidir ve kamuya ait bir yer değildir" dedi.

Konut fiyatları neden yükseliyor? 36 yıllık emlakçı açıkladı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gazi Çelik açıklamasında konut fiyatlarının neden yükseldiğini de açıkladı.

Kağıthane Osmanpaşa Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Merkez (Osmanpaşa) Mahallesi 9701 ada 1 Parsel Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Şırnak'ta 582 terör mağduru yeni evine kavuştu!

Terör mağdurları için Şırnak Gazi Paşa, İsmet Paşa ve Bahçelievler mahallelerinde yapımı tamamlanan 582 konut için kura çekimi yapıldı. Aileler evlerine kavuştu...

Aydınlı Grup inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor!

Aydınlı Grup Üst Yöneticisi Erbey, "Aydınlı İnşaat'ın tek firma olarak yükleniciliğini üstlendiği Kozyatağı A Rezidans Projesi gibi yatırımlarımızla ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi!

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yatırımcılara yeni yaşam fırsatı sunulan proje Genyap İnşaat tarafından Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. 

Genyap Kağıthane 7000'de yeni yaşam fırsatı!

Genyap İnşaat tarafından hayata geçirilen Genyap Kağıthane 7000 projesi Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. Projede yatırım yapmak isteyenlere yeni yaşam fırsatı sunuluyor.

Bahçelievler Gazi Anaokulu açıldı!

Bahçelievler Yenibosna Gazi İlkokulu bahçesinde inşaatı tamamlanan anaokulunun açılışı, geniş bir katılımla yapıldı.

Gazi̇osmanpaşa Belediyesi'nden cami açıklaması!

Gazi̇osmanpaşa Beledi̇ye Başkanlığı: "Çifte Minareli Cami'nin bulunduğu alan şahıs mülkiyetidir ve kamuya ait bir yer değildir" dedi.

Piyalepaşa Rezidans Beyoğlu ev fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Evleri, kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beoğlu'da hayata geçirildi. Piyalepaşa Rezidans Beyoğlu ev fiyatları minimum 741 bin 500 TL'den başlıyor.

Yozgatlı hayırsever Osmanpaşa Aslan'ın evi yenilendi!

Yozgat'ta donmak üzere olan köpeğe ve 6 yavrusuna sahip çıkan engelli Osmanpaşa Aslan'ın evi yenilendi. Hayvanseverler, Aslan'ın evini boyayıp eşyalarını yeniledi.

Meksika'daki ağaç rezidans, her türlü lükse sahip!

Meksika'daki Playa Viva adındaki bu ev ormanın içerisinde ağaçtan yapılmış. Ancak bir ağaç ev görüntüsünden çok uzakta olan yapı her türlü lükse sahip.

Amasya Ertuğrul Gazi Parkı açıldı!

Suluova Belediyesi tarafından 1 yıl içerisinde Yenidoğan, Beyazıt, Girne, Pazar, Yeni Mahalle, Hacıhayta ve Şeker Mahallelerine yapılan parkların toplu açılış töreni Amasya Milletvekili Haluk İpek’in katılımları ile gerçekleştirildi.

Sivas Kent Meydanı'ndaki caddeler yenilendi!

SİVAS Belediyesi tarihi Kent Meydanı'nda bulunan Osmanpaşa Caddesi ve Şifaiye Sokak'ı yeniden dizayn ederek hizmete açtı.

Gazi̇osmanpaşa rezidans Haberi

Gazi̇osmanpaşa rezidans

CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin ‘Restore edeceğiz' diye yıktığı caminin yerine rezidans yaptığını iddia etti.


Eskiden caminin olduğu bir fotoğrafı yayınlayan Tuncay Özkan ardından yıkılmış halini, son olarak rezidans inşaatının fotoğraflarını yayınladı. 


Tuncay Özkan Twitter’da şu açıklamalarda bulundu: “Doymazsınız. Camileri sizden koruyacağız. ‘Camileri ahır yaptı’ yalanıyla CHP’yi suçlayanlar, rezidans yapmak için camiyi yıkan AKP’li Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne karşı neden suskunsunuz?”


Bu iddialar üzerine Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı'ndan yanıt geldi. Belediye, "1960’lı yıllarda sanayi bölgesi olması ve sanayi çalışanlarının ibadet ihtiyaçlarını yapabilmesi için mescit olarak arsa sahibi tarafından yaptırılan ve ilerleyen yıllarda yeterli görülmeyip, yine arsa sahibi tarafından camiye dönüştürülmüştür. Ayrıca yapının günümüz şartlarına uygun olmayıp depreme dayanıklı olmaktan uzak olması ve caminin 400 metrekare olması günümüz taleplerini karşılayamaması üzerine kamuoyu ve müftülük tarafından...