18 / 05 / 2024

gaziosmanpaşa spor salonları

gaziosmanpaşa spor salonları

Barbaros Hayrettin Paşa Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Zeminaltı Otoparkı’nın temel atma törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Çorum'un yeni spor salonları açılış için gün sayıyor!

İnşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan Çorum Belediyesi spor salonlarında sona gelindi.

Gaziosmanpaşa’ya gençlik merkezi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gaziosmanpaşa’da katıldığı ‘’Sporda Yetenek Tespiti ve Spora Yönlendirme Projesi ‘’ başarı sertifikası teslim programında ilçe gençlerini spora teşvik etmek amacıyla bir Gençlik ve Spor Merkezi inşa edeceklerinin müjdesini verdi.

Gaziosmanpaşa'ya yeni spor kompleksi geliyor!

Canik Belediyesi’nin, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yaptığı hanımlar konağı, sıbyan mektebi ve halı sahadan oluşan dev kompleks açılışa hazır.

Gaziosmanpaşa'ya kent meydanı ve spor kompleksi geliyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa stadı yerine yapılacak spor kompleksi ve akıllı stat projesi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bağcılar'daki okullara yeni spor salonları inşa ediliyor!

200 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğü Bağcılar’da okullar yeni spor salonlarına kavuşuyor. Dış cephe yalıtımı tamamlanan ve güvenlik kameralarıyla donatılan okulların bahçelerine kapalı spor salonları inşa ediliyor.

Gaziosmanpaşa Stadı’nın yerine spor kompleksi geliyor!

Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun modern ve son teknoloji ile Mevlana Mahallesi’nde yeniden imar edecek olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Barbaros Hayrettin Paşa Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Barbaros Hayrettin Paşa Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Zeminaltı Otoparkı’nın temel atma törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı.

Gaziosmanpaşa Spor Kompleksi 2016`da bitecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksi inşaatı nedeniyle oluşan çatlakların bir tehlike arzetmediğini açıkladı. Başkan Usta, inşaatı süren kompleksin 2016 yılı sonunda biteceğini müjdeledi.

Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa projesi!

Toplam 397 adet daireden meydana gelen Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa projesinde vitamin bar, yüzme havuzu, otopark, spor alanları, fitness center, bay ve bayanlar için 2 sauna, güvenlik, çocuk oyun alanı bulunuyor...

Gaziosmanpaşa Yıldız Park Modern fiyat!

Gaziosmanpaşa Yıldız Park Modern fiyat bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yıldız Park Modern projesinde yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, otopark, güvenlik gibi sosyal donatı alanları bulunuyor

Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları!

Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Essenora Gaziosmanpaşa'da kapalı otopark, spor alanları, fitness center, oyun alanları, yüzme havuzu ve sauna yer alıyor...

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa ödemeleri!

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede spor alanları, fitness center, çocuk oyun alanları, su kanalları, alışveriş alanları, yüzme havuzu, otopark, güvenlik, sauna bulunuyor...

gaziosmanpaşa spor salonları Haberi

gaziosmanpaşa spor salonları


Gaziosmanpaşa’da yeni spor kompleksinin temel atma töreninde konuşan Başkan Kadir Topbaş, “Rahatlıkla spor yapabileceğiniz, arkadaşlarınızla vakit geçirebileceğiniz ve üçüncü adres olarak gelip gideceğiniz güzel bir tesise kavuşuyorsunuz. İnşallah gelecekte bizi hayırla yad edersiniz” diye konuştu.

Gaziosmanpaşa Küçükköy’de temeli atılan Barbaros Hayrettin Paşa Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Zeminaltı Otoparkı’nın temel atma törenine Başkan Kadir Topbaş’ın yanı sıra Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile birlikte çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı.


Temel atma töreninde konuşan Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’un bir ülke özelliği gösterdiğini ama 1940’lı yıllardan itibaren göç almaya başlamasıyla birlikte ciddi plansız yerleşim yaşandığını söyledi.


O yıllardaki yöneticilerin yerleşim alanlarını planlı hale getirmedikleri için çözümleri çok daha pahalı olan ama çözmek zorunda oldukları sıkıntılarla karşılaştıklarına vurgu yapan Başkan Topbaş, “Modern...