27 / 04 / 2024

gaziosmanpaşada fiyatlar artacak mı

gaziosmanpaşada fiyatlar artacak mı

Gaziosmanpaşa'da dünyaca ünlü bir mimarlık ofisi 4 bin dönümlük alanın dönüşümü için mastır plan hazırladı. Prof. Dr. Gürsel Öngören, "Metrekaresi bin dolar olan evler 5 yıl sonra 25 bin dolara satılacak" dedi.

2024'te konut fiyatları artacak! Piyasayı yükseltecek 3 neden!

2023 yılında Türkiye’de konut fiyatlarının bir yılda yüzde 84 oranında arttı.2024 yılında konut fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen uzmanlar piyasayı yükseltecek 3 nedeni açıkladı.

Benzine de zam geliyor! Sektör kaynakları: Çarşamba günü benzinin litresi 2 TL daha zamlanabilir!

Bu geceden itibaren geçerli olacak şekilde motorine 1 lira 38 kuruş zam geliyor. Akaryakıtta zam motorinle sınırlı kalmayacak, benzinde de fiyatlar artacak. İşte ayrıntılar...

Otomabil markalarının 2024 sıfır araç fiyatları artacak mı? 

Ocak ayının başlaması ile beraber, otomotiv alanındaki şirketler, müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak amacı ile fiyat politikalarında önemli değişiklikler yapıyor. İşte rakamlar ve haberin detayları...

2024’te konut fiyatları artacak mı? Uzmanlar açıkladı!

Artan enflasyon oranları ve döviz kurlarındaki ve inşaat maliyetlerindeki artışlar ve talep ile arz arasındaki dengesizlik, konut sektöründeki ciddi fiyat artışlarına neden oldu. Bu nedenle, 2024 yılında konut fiyatlarındaki artışın devam edip etmeyeceği merak ediliyor. İşte detaylar...

Yılbaşından sonra araç piyasasında durum nasıl olacak? Fiyatlar artacak mı?

Türkiye'nin otomobil pazarında son dönemde dikkat çekici bir gelişme yaşanıyor. Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında önemli düşüşler gözlenirken, bu trend Bursa'da açık oto pazarını hareketlendirdi. Araç piyasası gündeminde araçların yılbaşından sonra artacağı konuşuluyor.

Buğday fiyatları resmen çakıldı! Son 3 yılın en düşük seviyesini gördü! Buğday fiyatları artacak mı?

Rusya'daki olağanüstü güçlü mahsul yüzünden neredeyse 3 senenin en düşük seviyesine gerileyen buğday fiyatları, temmuzun sonundan bu yana beşte birinden fazla düştü. Uzmanlar bu durumu, "Ukrayna'nın kaybı, Rusya'nın kazancı oldu" şeklinde yorumladı.

Ayçiçek yağı fiyatlarına yeni zam yolda! Verim düştü, yağ fiyatları artacak! 

Ayçiçek yağı fiyatlarının yükseleceği gündeme geldi. Sulama yapılmayan arazilerde verimin yüzde 70 düşmesinin ardından fiyatlarda artış olacağı ifade ediliyor. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatları artacak! Ev almak isteyenler dikkat! 

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, konut fiyatlarında artış beklediklerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Buğday fiyatları artacak! Tarım emtialarında El Nino ve Tahıl Koridoru depremi! 

Tarım emtia ürünlerinde geçen hafta yaşanan yükselişe dikkat çeken Emtia Uzmanı Haluk İzzet Mutlu, El Nino hava olayı ile Tahıl Koridoru Anlaşması’nın uzatılmama ihtimalinin fiyatları yükselteceğini belirtti. 

Konut satışları artacak mı? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı: Seçimden sonra yüzde 40 artış bekleniyor!

Gayrimenkul sektöründe 3 senedir yaşanan hareketlilik, ilk dört ayda yerini gerilemeye bıraktı. Peki konut fiyatları artacak mı? Uzman isimler tek tek açıkladı.

Fiyatlar yükselecek endişesi ile ikinci el taşıtta talep patlaması yaşanıyor!

Seçimlerin ardından fiyatlar artacak endişesinin hakim olduğu ikinci el taşıt pazarında talepler yüzde yüzün üzerinde artış gösterdi. Uzmanlar, “İhtiyacınız varsa hemen otomobilinizi alın” uyarısında bulunuyor.

Ne altın ne dolar... Yatırım için herkesin ilk tercihi bu oldu! Nisan ayında rekor kırdı!

İnsanlar paralarını enflasyona korumak için yatırım araçlarına yöneldi. Özellikle otomobil bütün yatırım araçlarını geride bırakarak yurttaşların ilk seçeneği oldu. 14 Mayıs öncesi 'fiyatlar artacak' endişesi araç satışlarını artırırken, nisan ayında rekor üstüne rekor kırdı.

Otomobil almak isteyenler acele etsin! Yaz aylarında giderek fiyatlar artacak!

Otomobil almak isteyenler yazı beklemeden harekete geçsin. Bayram öncesi otomobil piyasaları hareketlenirken, yaz aylarında fiyatların daha da artması bekleniyor. Otomobil sektöründen yetkililer, yaz aylarına arabasız girmek istemeyenlerin şimdiden elini çabuk tutmasını öneriyor.

gaziosmanpaşada fiyatlar artacak mı Haberi

gaziosmanpaşada fiyatlar artacak mı

Kentsel dönüşüm, inşaat sektörünün ana gündem maddesi olmaya devam ediyor. Dönüşüm planlarının 100-200 yıl sonraki ihtiyaçlar göz önüne alınarak yapılması ve iktidarlar tarafından değiştirilmemesi gerektiğini ifade eden Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, çalışmaların estetik açıdan değerlendirilmesinin önümüzdeki 10 yıl içinde net olarak yapılabileceğini kaydetti. Öngören, "Gaziosmanpaşa Belediyesi, dünyaca ünlü bir mimarlık ve planlama firmasına 4 bin dönümlük alan için tasarım harikası ve bütüncül bir master plan hazırladı. 2015'ten itibaren kentsel dönüşüm uygulamaları bu plan doğrultusunda yapılacak" dedi. 


3 üstün özelliği var 


Öngören, bu sayede Gaziosmanpaşa'da şu an metrekaresi bin dolardan satılan dairelerin 5 yıl içinde metrekaresinin 25 bin dolara çıkacağını, bu rakamlarla Londra ve Paris'le yarışacağını söyledi. Kentsel dönüşümün önemli bir özelliği olduğunu dile getiren Öngören,...