02 / 05 / 2024

gaziosmnapaşa rehabilitasyon merkezi özürlü terapi

gaziosmnapaşa rehabilitasyon merkezi özürlü terapi

Gaziosmanpaşa'da Rehabilitasyon Merkezi'nin özürlü terapi havuzunun yapımına başlandı. Proje 60 günde teslim edilecek. Erva Havuz CEO'su İsmet Bozok, "Bu proje ile sosyal anlamda rehabilitasyona yeni bir soluk getireceğiz" dedi.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Insula Archıtettura E Ingegnerıa Srl Merkezi İtalya İstanbul şubesi açıldı!

Insula Archıtettura E Ingegnerıa Srl Merkezi İtalya İstanbul şubesi Beyoğlu’nda 20 bin TL bedelle Doğu Kaptan tarafından açıldı.

TOKİ'den Diyarbakır'a rehabilitasyon merkezi!

Diyarbakır İli Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel'de 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 31 Mart 2021 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nin yapımı meclis gündeminde!

İzmir Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nin yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Burdur'un yeni huzurevi ve rehabilitasyon merkezi tamamlanıyor!

Burdur merkez içerisinde inşaatı süren Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi tamamlanıyor. İhale edilmesinden kısa süre sonra inşaatı başlanan proje kısa sürede hizmete açılacak. 

Diyarbakır Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek. 

Diyarbakır Rehabilitasyon Merkezi ihalesi 31 Mart'ta!

Diyarbakır, Sur Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 31 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Bursa Nilüfer Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Nilüfer rehabilitasyon merkezi ihalesi 25 Mart'ta!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Diyarbakır Sur'a rehabilitasyon merkezi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Sur'da 40 yatak kapasiteli rehabilitasyon merkezi inşa edecek.

TOKİ'den Bursa Nilüfer'e rehabilitasyon merkezi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 40 yatak kapasiteli rehabilitasyon merkezi inşa edecek.

gaziosmnapaşa rehabilitasyon merkezi özürlü terapi Haberi

gaziosmnapaşa rehabilitasyon merkezi özürlü terapi

Gaziosmanpaşa'da Rehabilitasyon Merkezi'nin özürlü terapi havuzunun yapımına başlandı. 60 günde teslim edilecek projeye yönelik Erva Havuz CEO'su İsmet Bozok şu bilgilere yer verdi: "Bu proje ile sosyal anlamda rehabilitasyona yeni bir soluk getireceğiz. Engelli vatandaşlarımızın hayata tutunmalarını sağlayacak farklı bir proje olarak planlandı. Birkaç ayağı olacak projeyi halkalı ve diğer ilçeler takip edeceği inancına sahibiz. Erva havuz olarak site havuzları, aquaparklar, süs havuzları ve otel eğlence havuzları portfolyomuza çok anlamalı bir katkı sağlayacak bir proje olması sebebiyle çok...