19 / 05 / 2024

Gazipaşa-Anamur arası

Gazipaşa-Anamur arası

Gazipaşa-Anamur arasındaki 410 metre uzunluğundaki Melleç Viyadüğunde çalışmalar hızla devam ediyor. 12 Temmuz 2016 tarihinde yapımına başlanan viyadükte çalışmalar tamamlandığında, Anamur-Gazipaşa arası 4,5 kilometre kısalacak.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Beste Açar ile İpek Açar arasında köşk gerginliği!

Merhum Sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar ile eski eşi İpek Açar Kömürcü arasında geçtiğimiz günlerde başlayan gerginlik büyüyor. İkili soyadı kavgasından sonra şimdi de köşk için anlaşmazlık yaşıyor.

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Gazipaşa Selinus Bölgesi'nin imara açıldığı iddiası mecliste!

Antalya ili Gazipaşa ilçesinde bulunan Selinus Bölgesinin imara açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Gazipaşa'da çatıdan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı!

Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümlü Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı.

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Yücetürk ve Mustafa Çağlar Aras tarafından kuruldu.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden Antalya Gazipaşa'daki yapılaşmaya tepki!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden, Gazipaşa ilçesinin 3. derece doğal sit olarak tescilli kıyı şeridinin 'Turizm Tesis Alanı' olarak planlanmasına tepki gösterildi...

Gazipaşa-Anamur arası Haberi

Gazipaşa-Anamur arası

Gazipaşa-Anamur arasındaki 410 metre uzunluğundaki Melleç Viyadüğunde çalışmalar hızla devam ediyor. 12 Temmuz 2016 tarihinde yapımına başlanan viyadükte çalışmalar tamamlandığında, Anamur-Gazipaşa arası 4,5 kilometre kısalacak. Projenin tamamı bittiğinde, Anamur-Gazipaşa arası 35 dakikaya inecek. 


Çalışmalarla ilgili bilgi veren yüklenici firma B.Ergıınler Yapı inşaat Proje Müdürü Mesut Aygar '"Bugüne kadar Anamur-Melleç arasındaki güzergahta 17 kilometre yol. firmamız tarafından yapılmıştır. Bu kesim içinde bir adet 824 metre, iki adet 512 metre uzunluğunda çift tüp tünel bulunmaktadır. Muhtelif bağlantı yollan ve kavşaklan içermektedir. Tünellerden ikisi hizmete açılmış olup, bu yıl 12 Tem muz'da çalışmalanna başladığımız viyadüğün bitiminde 3'ünciı tünel de hizmete açılacaktır. Melleç Vıyadüğu nü 15 Şubat 2017 tarihinde bitirmeyi planlıyoruz. Proje bittiğinde yol 4,5 kilometre kısalacak ve proje hızı 110 km/h olmasından dolayı...