26 / 07 / 2024

Gazipaşa Anaokulu binası

Gazipaşa Anaokulu binası

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda Antalya Valiliği ve Gazipaşa Kaymakamlığı ile gerçekleştirdiği protokol ile onarım ve tadilatını üstlendiği Gazipaşa Anaokulu binası baştan aşağı yenilenerek eğitim ve öğretime açıldı.

Taysaş Nova Gazipaşa'da yüzde 50 peşin yüzde 50 taksit avantajı!

Taysaş İnşaat tarafından Antalya Gazipaşa'da inşa edilen Taysaş Nova projesinde yüzde 50 peşin yüzde 50 taksit imkanı devam ediyor. Peki Taysaş Nova'da konut fiyatları ne kadar? Taysaş Nova'da hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Marmaris Okluk Koyu'nda inşa edilen binayla ilgili önerge verildi!

Cumhurbaşkanlığının Marmaris Okluk Koyu'nda inşa edilen binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Van'a lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Adil Karaismailoğlu'ndan Haydarpaşa Garı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Haydarpaşa Garı'na yönelik yaptığı açıklamada Haydarpaşa Gar Binası Ve Müştemilatı 2.Etap Restorasyonu'nun çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. 

Gazipaşa Selinus Bölgesi'nin imara açıldığı iddiası mecliste!

Antalya ili Gazipaşa ilçesinde bulunan Selinus Bölgesinin imara açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Gazipaşa'da çatıdan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Murat Kurum: Binası az hasarlı ve hasarsız olan vatandaşlarımız evlerine girebilir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Binası az hasarlı ve hasarsız olan vatandaşlarımız evlerine girebilirler." dedi.

Gazipaşa Anaokulu binası Haberi

Gazipaşa Anaokulu binası


Gazipaşa’da okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması, ihtiyaç sahibi vatandaşların okul öncesi yaş grubundaki çocuklarını eğitim imkanlarından yararlandırılmalarına fırsat verilmesi amacı ile Büyükşehir Belediyesi, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gazipaşa Kaymakamlığı arasında anaokulu açılması için 9 Eylül 2015 tarihinde bir protokol imzalanmıştı. Protokol doğrultusunda Gazipaşa’da mülkiyeti maliye hazinesine ait Pazarcı Mahallesi’nde bulunan ve METEM’e (Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi) bağlı uygulamalı anasınıfı olarak eğitim-öğretime devam eden binanın Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Anaokulu’na dönüştürülmesi için karar alınmıştı.

TADİLAT İŞLEMLERİ HIZLA TAMAMLANDI

Binada gerekli tadilat çalışmalarını hızla tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, binayı baştan aşağı yenileyerek anaokulunu eğitim öğretime açtı. Gazipaşa’da ilk kez bir eğitim kurumunu faaliyete geçiren Antalya Büyükşehir Belediyesi, eğitime verdiği destekle her kesimin takdirini topladı. Şuan 21 öğrencisi olan Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Anaokulu’nda...