10 / 05 / 2024

gazipaşa havaalanı atatürk havaalanı onur air uçak saatleri

gazipaşa havaalanı atatürk havaalanı onur air uçak saatleri

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Gazipaşa Havalimanı’na sefer düzenleyen ilk firma olan Onur Air’in ilk uçuşu bugün gerçekleştirdi. Onur Air’in ilk uçuşuna Alanya ve Gazipaşa Kaymakamları, belediye başkanları ve gazeteciler de katıldı...

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesi Mayıs'ta resmen başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesinin Mayıs ayında başlayacağını dile getirdi. İşte o açıklamalar...

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Atatürk Orman Çiftliği açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Atatürk Orman Çiftliği açıklaması ile ilgili açıklama yaptı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılacağını dile getirdi.

Atatürk Orman Çiftliği'nin imara açılmasına mahkemeden dur kararı!

Ankara 4. İdare Mahkemesi, Etimesgut’ta Atatürk Orman Çiftliği'nin (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı sınırlarında kalan tarımsal üretim alanının "askeri alan" şeklinde yapılaşmaya açılmasını kabul etmedi.

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılaşmaya açılan alanlar TBMM gündeminde!

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılaşmaya açılan alanlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Giresun Atatürk Stadyumu yerine millet bahçesi inşa edilecek! 

Giresun'da 1928 yılında inşa edilen Atatürk Stadı yakın zaman içerisinde yıkılacak. Yıkılacak olan stadyum yerine millet bahçesi inşa edilecek.  

Atatürk Kent Ormanı'nın tüm etapları açıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde Sarıyer’deki Atatürk Kent Ormanı’nın açılışını yaptı. İmamoğlu, “Şehrin gerçekten kaybedilmiş yılları, kaybedilmiş alanları var. Daha önce bu alanlar niçin İstanbulluların olamadı? Herkesin oturup düşünmesi lazım” dedi.

İzmit Atatürk Müzesi yarın açılıyor!

‘Tarih Koridoru’ projesi kapsamında restore edilen Yeşil Konak içerisindeki Atatürk Müzesi yarın açılıyor...

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar plan değişikliklerine mahkemeden dur!

Mahkeme, Ankara Çukurambar’da, TOKİ'ye devredilen ve satışa sunulan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde Atatürk’ün mirasına aykırı konut ve ticaret alanına ilişkin plan değişikliklerinin yapılamaması kararını verdi. 

Atatürk Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

Pandemi nedeniyle yapımında bazı gecikmeler yaşanan Atatürk Kültür Merkezi 2021 yılında hizmete açılacak. Yeni yapılan çevre düzenlemesiyle AKM estetik bir bütünlüğe kavuşacak.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı kaçak inşaat açıklaması!

İBB tarafından ilk etabı 19 Mayıs tarihinde açılan Hacıosman Atatürk Kent Ormanı’ndaki tüm çalışmalar, imar planlarına uygun olarak  yürütülüyor. İBB, imar planlarına göre yapılaşma hakkı yüzde 5 olmasına rağmen, bu hakkın sadece yüzde 1,5’lik kısmını kullanıyor.

gazipaşa havaalanı atatürk havaalanı onur air uçak saatleri Haberi

gazipaşa havaalanı atatürk havaalanı onur air uçak saatleri


İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Gazipaşa Havalimanı’na sefer düzenleyen ilk firma olan Onur Air’in ilk uçuşu bugün gerçekleştirdi.


Antalya'nın doğusundaki tatil bölgelerine daha kolay ulaşım imkanı sunmaya hazırlanan Onur Air’in ilk uçuşuna Alanya ve Gazipaşa Kaymakamları, belediye başkanları ve gazeteciler de katıldı. Tanıtım uçuşuna katılacak davetliler sabah 07.30’da Pegasus’a ait uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’na indi. Buradan otobüsle Atatürk Havalimanı’na geçen davetliler, saat 14.40’ta kalkan olan Onur Air’in Airbus 320 uçağıyla Gazipaşa Havalimanı’na hareket etti. Uçak saat 16.00’da 186 yolcusuyla başarılı bir şekilde Gazipaşa Havalimanı’na indi.


İlk uçuşa katılan davetliler ve yolculara karanfiller sunuldu. İnişin ardından havalimanı apronunda pasta kesildi.


UÇUŞLAR ARTACAK


Uçuşun ardından açıklama yapan Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, ilkleri yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Gazipaşa Havalimanı’na ilk tarifeli uçuşumuzu gerçekleştirdik. Bürokratik engelleri aşarsak...