19 / 05 / 2024

gazipaşa havalimanı konut taleplerini etkiledi mi

gazipaşa havalimanı konut taleplerini etkiledi mi

Gazipaşa Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte Gazipaşa'da arsa ve konut satışlarındaki rakamlarda iki katına çıktı. Gazipaşa Havalimanı'nın faaliyete geçmesiyle, özellikle, merkez ve Denizyolu'nda arsa ve daire fiyatları yükselişe geçti.

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Gazipaşa'da imar planına tepki gösterenler eylem yaptı!

Gazipaşa ve Antalya Belediyesi tarafından onaylanan Gazipaşa'da yapılan imar planına tepki gösteren vatandaşlar, "Yapılan planlama ile ilçe halkı, sahilleri kullanamayacak" dedi...

Şubat 2020'de satışa çıkacak konut projeleri!

2020 yılının Şubat ayında satışa çıkacak olan konut projeleri lansman dönemine özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Şubat 2020'de satışa çıkacak konut projeleri...

Antalya Gazipaşa Belediyesi'nin imar değişikliği tepki yarattı!

Antalya Gazipaşa Belediyesi, yaptığı skandal imar değişikliği ile vatandaşın sahildeki arsalarını bir yatırımcının arazisi ile birleştirdi. Yaklaşık 1.7 milyar liralık gelir elde edildi...

TOKİ Aliağa 600 konut kura sonucu kazananlar listesi!

TOKİ Aliağa 600 konut kura sonucu kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Yalova Gazipaşa'daki dükkanlar yıkılıyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg parkı üzerinde bulunan işletmelerinin tahliyesi Haziran ayı içerisinde yapılacak. Tahliyelerin ardından işletmelerin yıkımına başlanacak. 

Gazipaşa Kombi Tatil Sitesi'nin arazisi için satış tepkisi!

Gazipaşa Belediye Başkanı Yılmaz, 55 milyon liralık borç için 130 milyon liralık Kombi arazisini satmayı planladığını açıkladı. Satış kararı tepkilere neden oldu.

Antalya Gazipaşa'daki Kahyalar Köprüsü restore ediliyor!

Antalya Gazipaşa'da beylikler dönemine ait olan ve yıllar önce sel sularından dolayı büyük hasar gören tarihi Kahyalar Köprüsü'nde restorasyon çalışmasına başlandı.

Antalya Gazipaşa için acele kamulaştırma kararı!

Antalya Gazipaşa Havaalanı pist uzunluğunun artırılması amacıyla bazı taşınmazlar için Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mart 2019'da satışa çıkacak konut projeleri!

2019 yılının Mart ayında satışa çıkacak olan yeni konut projeleri lansman dönemine özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Mart 2019'da satışa çıkacak konut projeleri... 

Antalya Gazipaşa'nın turizm imar planı onaylandı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın 5 yıldızlı oteli olmayan tek sahil ilçesi Gazipaşa'nın imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca onaylandığını belirtti.

Şubat 2019'da satışa çıkacak konut projeleri!

2019 yılının Şubat ayında satışa çıkacak olan yeni konut projeleri lansman dönemine özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Şubat 2019'da satışa çıkacak konut projeleri... 

Esenboğa Havalimanı Metrosu için ihaleye çıkılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İkinci 100 Günlük İcraat Programı kapsamında Ankara'da hayata geçirilecek 7 önemli projeyi açıkladı. Buna göre, Enseboğa Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı için 100 gün içerisinde ihaleye çıkılacak.

gazipaşa havalimanı konut taleplerini etkiledi mi Haberi

gazipaşa havalimanı konut taleplerini etkiledi mi

Gazipaşa Havalimanı'nın gelişmesi bölgedeki gayrimenkullerin değerini arttırdı. Ulaşım ağının en önemli faktörü olan havayolu sektörüyle büyük yükselişe geçen Gazipaşa, yatırımcıların hedefi haline geldi. Bireysel ve firmalar tarafından Gazipaşa'daki birçok konut ve arsaya olan talep fiyatları da ikiye katladı. İlçedeki konut satışlarının oranı artarken, diğer taraftan ilçenin birçok noktasında inşaat yatırımları hız kazandı. 5 yıl içinde ilçede birçok noktaya yeni binalar dikildi. İlçe merkezi ve Denizyolu çevresinde yer alan arsa satışlarına talep artarken, fiyatlarda da gözle görülür bir yükseliş oldu. Gazipaşa'da bundan 5 yıl önce konutlar 50 bin lira iken, şu an aynı konut 150 bin liraya satılıyor. 5 yıl önce metrekare başına 500-600 lira istenen arsalar için bugün bin 500-2 bin lira civarında fiyat talep ediliyor. 


SAHİL BÖLGESİ DEĞERLENDİ 

Gazipaşa Havalimanı'nın...