03 / 05 / 2024

Gazipaşaya hangi yatırımlar yapılacak

Gazipaşaya hangi yatırımlar yapılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Gazipaşa’nın kanalizasyon ve içme suyu sorunlarını bir bir çözüyor. Birçok mahallede yapılan yüksek basınçlı sondaj sistemleriyle içme suyu sorunlarına kalıcı çözümler getiriliyor.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Kamu arazilerinin turizm yatırımlarına tahsisi için son ay!

Kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı süreleri ile kira sözleşmelerinin uzatılması ve bu taşınmazların satışına ilişkin başvurular için son aya girildi.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Kayseri Melikgazi'de hangi yatırımlar yapılacak?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi daire müdürleri ile yapılan toplantı ile 2017 çalışma yılı programında yer alan yatırımların sırası ile uygulama planının oluşturularak 2017 yılı planlamanın yapıldığını söyledi.

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı?

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı, kira gelirinde hangi il öne çıktı? Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi’nin 5 yıllık sonuçları işte bu sorulara cevap veriyor.

Yatırımları finanse edecek banka kredileri tıkandı!

Millet iradesiyle püskürtülen FETÖ darbe girişimi sonrası ülkede “birlik” ruhu güçlenip, ekonomi yara almadan işleyişini sürdürürken; yatırımlar ve büyümenin motoru konumundaki finans ayağında tıkanma baş gösterdi.

Alanya Gazipaşa'da otel yatırımları çoğalıyor!

Gazipaşa'ya yatırım yapmak isteyenlerin sayısının çoğaldığını belirten Başkan Çelik, otel yapımlarıyla birlikte bu ilginin daha da artacağını söyledi.

Gaziantep Nizip'te hangi yatırımlar yapılacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nizip’in yatırımlar ve projelerle kalkınan bir ilçe olacağını söyledi. Şahin yaklaşık 3 saat süren toplantıda muhtarlardan gelen talep ve istekleri dinledi.

Gölcük'te hangi yatırımlar yapıldı?

Gölcük Belediyesi, tüm ilçeye yönelik ana hizmetlerin yanında şehrin her köşesine, ihtiyaca göre farklı tesisler de inşa ediyor, işte Gölcük'te hayata geçirilen o yatırımlar...

Gazipaşaya hangi yatırımlar yapılacak Haberi

Gazipaşaya hangi yatırımlar yapılacak


İlçenin dört bir köşesinde faaliyetlerini sürdüren Gazipaşa ASAT Birimi, gerek kanalizasyon gerekse içme suyu hat döşeme çalışmalarıyla takdir topluyor. Son olarak İnceğiz Mahallesi’nde yüksek basınçlı sondaj kuyusu açan ASAT, 90 metrede suyu bulsa da daha verimli ve kaliteli suyu vatandaşlara ulaştırabilmek için 185 metreye indi. İnceğiz Mahallesi’ndeki tüm hanelerin içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan çalışma sevinçle karşılandı. 


KALICI ÇÖZÜMLER GETİRİLDİ


ASAT’ın ilçede yürüttüğü sondaj çalışmaları bunlarla da sınırlı kalmadı. Karalar, Gökçebelen, Göçük ve Küçüklü mahallelerinde yapılan yüksek basınçlı sondaj çalışmalarıyla vatandaşların su sorunlarına kalıcı çözümler getirildi. Yine, Beyobası Mahallesi’ne bin metre, Korubaşı ve Hasdere mahalleleri arasına da 1500 metre içme suyu hattı döşendi. Gazipaşa’nın 11 merkez mahallesinde ise toplam 7 bin metre kanalizasyon hattı çalışması yapıldı.


100 YILLIK SU ÇİLESİ SON BULACAK


Yıllardır...