09 / 05 / 2024

Gazprom Almanya botu hattı

Gazprom Almanya botu hattı

Rus enerji şirketi Gazprom, Almanya 'ya iki koldan uzanacak yeni bir doğalgaz boru hattı inşa edecek. Yeni boru hattının yıllık 55 milyar metreküplük kapasiteye sahip olacağı ifade edildi.

Almanya 10 milyar euroluk iflas desteği açıkladı! O şirketi kurtarma kararı aldı

Alman hükümeti, Rus enerji şirketi Gazprom'un ülkedeki eski iştiraki Gazprom Germania'nın (Gazprom Almanya) uzun vadeli kamu yönetimine geçirileceğini ve iflasını önlemek için 10 milyar avroya kadar kamu kurtarma paketi sağlanacağını bildirdi.

Gazprom, Almanya'ya yeni doğalgaz boru hattı inşa edecek!

Rus enerji şirketi Gazprom, Almanya 'ya iki koldan uzanacak yeni bir doğalgaz boru hattı inşa edecek. Yeni boru hattının yıllık 55 milyar metreküplük kapasiteye sahip olacağı ifade edildi.

SAMET, Almanya Interzum Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıttı!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, dünyanın en büyük mobilya aksesuar fuarı olan Almanya Interzum Fuarı’nda, inovatif yaklaşımı ve yeni ürünleri ile bir ilke imza attı.

1997 yılında Ataköy Marina'ya karşılık Almanya'da banka teklifi!

1997 yılında Oyakbank ile Vakıfbank arasında bir takas görüşmesi yaşanmış. Oyakbank, Ataköy Marina Tesisleri'ne karşılık ''Almanya'da banka kurma'' girişimi içinde olan Vakıfbank'a, Almanya'da sahibi olduğu Oyak-Anker Bank'ı vermeyi önermiş.

Almanya'da iflaslardan inşaat sektörü de etkileniyor!

Almanya Federal İstatistik Ofisi'nin (Destatis) açıklamasına göre, Almanya'da bu yılın şubat ayında bin 879 işletme iflas ederken, geçen yılın şubat ayına kıyasla iflas eden şirket sayısı yüzde 8,2 azaldı.

Almanya, 2014'te Türkiye'den 638 bin turist ağırladı!

Alman Turizm Merkezi (DZT) 2014 turizm rakamlarını açıkladı. Konaklamada 75 milyonu aşan ve İspanya'dan sonra ikinci sıraya oturan Almanya, kültür turizminde yüzde 10 artışla yine ilk sırada yer aldı.

Gazprom Türk Akımı'nın inşasına başlıyor!

Gazprom Yönetim Kurulu Başkanı Aleksey Miller, "Türk Akımı boru hattının açık denizde yer alan bölümünün inşasına başlama kararı aldık" ifadesini kullandı. İşte Miller'ın açıklamasının yansımaları...

TÜRGEV İngiltere ve Almanya'da eğitim kurumu açacak!

TÜRGEV Başkanı Arzu Akalın, geçen yıl ABD’de TÜRGEV Foundation’ı kurduklarını hatırlatarak, İngiltere ve Almanya’da da eğitim kurumları açmak için harekete geçtiklerini açıkladı.

Kuveyt Türk, Almanya'da 10 şube açacak!

Kuveyt Türk, Almanya'nın ilk katılım bankası olmaya hazırlanıyor. Kemal Ozan, Almanya ofisinin 1 Temmuz'da faaliyete başlayacağını açıkladı.

Rus enerji şirketi Gazprom’un karı yüzde 86 azaldı!

Gazprom, 2014 yılı finansal sonuçlarını açıkladı. Rus enerji şirketi Gazprom’un brüt karı, 2014’te bir önceki yıla kıyasla yüzde 86 azalarak 3 milyar dolar oldu. Şirketin bir önceki yılki karı ise 21 milyar dolardı.

Türk turizmcileri rotayı Almanya'ya çevirdi!

Rusya'da yaşanan Ruble krizi turizmciyi Alman pazarına yöneltti. Geçtiğimiz sezon Antalya'ya gelen turist sıralamasında tahta oturan Ruslar ruble krizinden etkilendi. Türk turizmci de ikinci büyük pazar olan rotayı Almanya'ya çevirdi.

Almanya'da büyük şehirlerde kiralık ev bulmanın püf noktaları!

Almanya’da büyük şehirlerde kiralık daire bulmak önemli bir sorun haline geldi. Pek çok kişinin muzdarip olduğu bu konuyu araştırdık ve ev ararken nelere dikkat edilmesi gerektiğini tespit etti. İşte Almanya’da kiralık ev bulmanın püf noktaları…

Sağlık Bakanlığı Almanya'da hastane açacak!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, iki - üç ay içinde Almanya'da açacakları hastaneyle Avrupa'daki Türk vatandaşlarına sağlık hizmeti sunacaklarını bildirdi.

Gazprom Almanya botu hattı Haberi

Gazprom Almanya botu hattı

Rusya'nın devlet destekli ajansı Sputnik'in haberine göre, İngiltere'den Shell, Avusturya'dan OMV ve Almanya'dan E.ON ile anlaşan Gazprom, Baltık Denizi'nden geçerek Almanya'ya uzanacak yeni bir doğalgaz boru hattının inşasını tamamlayacak.


Rusya'nın ikinci büyük şehri St. Petersburg'ta düzenlenen Uluslararası Ekonomi Forumu'nda bir araya gelen dört şirketin yetkilisi, proje için ilk protokolü imzaladı. Şirketler, Avrupalı tüketicilere doğalgazın ulaştırılması için yakın zamanda bir ortaklık yapısı kuracaklar.


Gazprom'un projede en az yüzde 51'lik paya sahip olması beklenirken, yeni boru hattının yıllık 55 milyar metreküplük kapasiteye sahip olacağı ifade...