19 / 07 / 2024

gazprom kızgızgazı ne kadara satın aldı

gazprom kızgızgazı ne kadara satın aldı

Kırgızistan’ın enerji şirketi Kırgızgaz’ın 48 milyon dolar borcunu üstlenen Gazprom’a 1 dolara satışı onaylandı. Kırgızistan parlamentosunda gerçekleşen oylamada 120 milletvekilinden 78’i satışa olumlu yönde oy verdi....

İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu!

Altın ve dolar kuru yukarı yönlü hamlelerine devam ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu! Ne altın ne dolar! Bunu alan zengin oldu!

2023 en düşük memur maaşı ne kadar oldu? Yüzde 30 zamdan sonra memur maaşı kaç TL'ye çıktı?

Yeni yılın gelmesiyle birlikte memur maaşları da güncellendi. Memur zammı önce yüzde 25 olarak açıklanmıştı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yüzde 30 olarak değiştirildi. Peki en düşük memur maaşı ne kadar?

Sağlık Bakanlığı promosyonu! Sağlık Bakanlığı promosyon ne kadar? Sağlık çalışanlarına promosyon ne zaman verilecek?

Sağlık Bakanlığı promosyon detayları belli olmaya başladı. Sağlık çalışanları ne zaman ve ne kadar promosyon alacaklarını araştırıyor. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı promosyon ne zaman? Sağlık Bakanlığı promosyon 2022 son durum ne?

Sağlık Bakanlığı promosyonu gündemde yer alan konular arasındadır. İşte Sağlık Bakanlığı promosyonunun ne zaman verileceğine dair detaylar!

2023 yılında Pasaport ücretleri ne kadar olacak? 6 aylık, 1-2-3-10 yıllık pasaport ücretleri ne kadar?

Pasaport çıkarmayı düşünen vatandaşlar 2023 yılı güncel fiyatlarını merak ediyor. Peki, 2023 yılında Pasaport ücretleri ne kadar olacak? 6 aylık, 1-2-3-10 yıllık pasaport ücretleri ne kadar? İşte detaylar...

Kış lastiği zorunluluğu başlıyor! Peki, kış lastiği ne kadar? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kış lastiği 1 Aralık tarihi itibariyle başlayacak. Otomobili olan vatandaşlar kış lastik fiyatlarını araştırıyor. Peki kış lastiği ne kadar? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

EYT’liler ne kadar maaş alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte bütün detaylar…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), yaş ve prim şartını doldurup emeklilik hakkı kazananlar ve emekli olduğu halde en düşük maaşı alan bütün emeklilerin gözü kulağı yeni yılda yapılacak zamlarda. Yeni yıla kısa süre kala “En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?” sorusu merak ediliyor.

En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte 9 Kasım 2022 Elizi altın küpe fiyat listesi

Atın halka küpeler kadınların yapmış olduğu her kombine uyum sağlaması ile biliniyor. Altın halka küpe almak isteyenler ise en uygun fiyatlı olanı araştırıyor. Peki En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte Elizi fiyat listesi 9 Kasım 2022..

22 ayar altın küpe fiyatları ne kadar? 22 ayar altın küpe fiyatları kaç TL? Altınbaş 18 Ekim 2022 fiyat listesi

22 ayar altın küpe modelleri ve fiyatları en çok araştırılan takılar arasında yer alıyor. Binlerce kişi 22 ayar altın küpe fiyatları ne kadar? 22 ayar altın küpe fiyatları kaç TL? sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte Altınbaş 22 ayar altın küpe 18 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpe fiyatları kaç TL? İşte Atasay altın küpe fiyat listesi 28 Eylül 2022

Altın fiyatları son günlerde art arda düşmeye devam ediyor. Altın fiyatlarındaki düşüşleri fırsat bilen vatandaşlar altın takı almaya başladı. En çok aratılan takı olan altın küpe fiyatları ne kadar? İşte Atasay Altın küpe fiyat listesi...

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük Devremülk ne zaman açılacak sorusu tatilciler ve yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Pırlanta küpe fiyatları kaç TL? İşte Atasay pırlanta küpe 20 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta küpe sahibi olmak isteyenler pırlanta küpe fiyatlarını merak edip araştırıyor. Peki Atasay'da pırlanta küpe fiyatları ne kadar? İşte Atasay pırlanta küpe 20 Eylül 2022 fiyat listesi...

2022 kıdem tazminatı ne kadar? İşte detaylar!

Kıdem tazminatı ne kadar 2022? çalışanlar tarafından sıklıkla sorulmaktadır. İşte merak edilen kıdem tazminatı miktarı!

gazprom kızgızgazı ne kadara satın aldı Haberi

gazprom kızgızgazı ne kadara satın aldı


Kırgızistan’ın enerji şirketi Kırgızgaz’ın 48 milyon dolar borcunu üstlenen Gazprom’a 1 dolara satışı onaylandı. Kırgızistan parlamentosunda gerçekleşen oylamada 120 milletvekilinden 78’i satışa olumlu yönde oy verdi.


Anlaşma çerçevesinde Gazprom, Kırgızgaz’ın petrol boru hatları, doğalgaz dağıtım istasyonları ve yer altı depolarındaki kontrolü de devralıyor. Önümüzdeki 5 yıl içinde Gazprom, Kırgızgaz’ın alt yapısının güçlendirilmesi için 20 milyar ruble (610 milyon dolar) yatırım yapacak.


Kırgızistan, komşuları Özbekistan ve Kazakistan’a borçları nedeni ile doğalgaz arzında sorunlar yaşıyordu. 


Bişkek’in satış sonrası en büyük beklentisi Kazakistan ve Özbekistan’dan çok daha ucuza doğalgaz alacak olması. Zorlu kış şartlarında sürekli kesintilerin yaşandığı ülkede yeterli miktarda doğalgazın makul fiyatlarla tüketiciye ulaştırılması hedefleniyor.


Geçen yıl soğuk kış aylarında Kazakistan ve Özbekistan kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için Kırgızistan vanalarını kapatmıştı.


Orta Asya’nın stratejik ülkesi Kırgızistan 500...