16 / 05 / 2024

gazze Dostluk Hastanesi

gazze Dostluk Hastanesi

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, abluka işgal altında bulunan Gazze Şeridi'nde TİKA' tarafından inşa edilen "Türkiye-Filistin Dostluk Hastanesi"nin yakın zamanda açılışının yapılacağını açıkladı.

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane açıldı!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, törende önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane hizmete açılıyor!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi bugün yapılacak törenle açılıyor. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak...

Katar'ın Gazze'de inşa edeceği Hamed bin Casim Hastanesi'nin temeli atıldı!

Katar'ın Refah kentinde hayata geçireceği Hamed bin Casim Hastanesi'nin temeli atıldı.

Gazze Filistin-Türkiye Dostluk Hastanesi Gazzelileri karşılamaya hazır!

Türkiye'nin yaptırdığı Gazze Filistin-Türkiye Dostluk Hastanesi, Refah Sınır Kapısı'ndan bölgeye dönerek yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında karantina uygulamasına tabi tutulacak olan Gazzelileri karşılamaya hazır...

Türkiye-Filistin Dostluk Hastanesi'nde sona gelindi!

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, abluka işgal altında bulunan Gazze Şeridi'nde TİKA' tarafından inşa edilen "Türkiye-Filistin Dostluk Hastanesi"nin yakın zamanda açılışının yapılacağını açıkladı.

Katar Gazze'de rehabilitasyon ve protez hastanesi açtı!

Katar Gazze'de bir rehabilitasyon ve protez hastanesi açtı.Katar Kalkınma Fonu Müdürü Halife el-Kuvari hastanenin yüz yatak kapasitesine sahip olduğunu açıklayarak hastanenin, dünya standartlarında rehabilitasyon, fizyoterapi, protez ve işitme bölümüne sahip olduğunu anlattı.

Türkiye-Filistin Dostluk Hastanesi'nde sona gelindi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) aracılığı ile Gazze'de yaptırdığı, Türkiye-Filistin Dostluk Hastanesi'nin çalışmalarında sona gelindi. 

Filistin-Türkiye Dostluk Hastanesi 2017'de açılacak!

TİKA tarafından Gazze'de yapılan Filistin-Türkiye Dostluk Hastanesi, gelecek yıl hizmet vermeye başlayacak.

Gazze'ye 200 yataklı hastane müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Gazze halkının kullanımı için konutlar inşa edileceği ve 200 yataklı Türkiye-Filistin Dostluk Hastanesinin de en kısa zamanda hizmete alınacağı ifade edildi.

Numan Kurtulmuş: Filistinliler için 300 daire inşa ediyoruz!

Kurtulmuş, "Gazze'deki Türk-Filistin Dostluk Hastanesi ve bombalamalardan etkilenen Filistinli kardeşlerimize 300 daire inşa ediyoruz. 2014 yılı sonuna kadar yaptığımız yardımların toplamı 84 milyon dolardır." dedi.

Gazze Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

TİKA Başkanı Serdar Çam, Türkiye’nin büyük mücadeleyle 4 yılda yaptırdığı 10 bloklu 200 yataklı Gazze Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatının da bitmek üzere olduğunu, sadece bu inşaatın maliyetinin 50 milyon doları bulduğunu ifade etti.

Gazze'nin en büyük hastanesini yapan Aker inşaatı durdurdu!

İsrail' in, Gazze' ye yönelik 650'den fazla Filistinlinin yaşamını yitirmesine yol açan saldırılarına yönelik Türkiye'deki tepkiler artıyor. Aker AŞ'nin Filistin- Türkiye Dostluk Hastanesi inşaatı durduruldu...

Avrupa Konutları Atakent 3'ün hastanesi satılıyor!106.8 milyon TL

Avrupa Konutları Atakent 3'ün hastanesi 106 milyon 800 bin TL'den satılıyor. İhalesi 23 Ekim'de gerçekleştirilecek

gazze Dostluk Hastanesi Haberi

gazze Dostluk Hastanesi

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, abluka altında olan Gazze Şeridi bölgesinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından (TİKA) inşa edilen "Türkiye-Filistin Dostluk Hastanesi"nin yakın zamanda açılacağını açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Iştiyye, işgal altında bulunan Batı Şeria'nın Ramallah şehrinde yapımı tamamlanan Ulusal Kanser ve Genetik Hastalıklar Teşhis Merkezinin açılış törenindeki konuşmasında şunları söyledi: "Bizim için önemli olan Gazze, Kudüs ve mülteci kamplarındaki halkımızın acılarını hafifletmek, yaşam koşullarını iyileştirmektir." 

Filistin halkının hem siyasi hem de sosyal ve ekonomik haklarına sahip olması için mücadelelerine devam edeceklerini sözlerine ekleyen Iştiyye, Gazze'deki Türkiye-Filistin Dostluk Hastanesi ile ilgili de "Gazze'deki yaklaşık 200 yataklı Türk hastanesinin yakın zamanda açılışını yapacağız." ifadelerini kullandı.

TİKA tarafından, "Filistin-Türkiye Dostluk Hastanesi" adı verilen ve yaklaşık 62 milyon doları aşkın maliyete...