29 / 04 / 2024

Gazze tünel yıkımı

Gazze tünel yıkımı

Mısır ordusu, Kuzey Sina bölgesinin Gazze sınırında bulunan 9 tüneli yıktı. Ordu Sözcüsü Albay Temir er-Rifai, yazılı açıklama yayınladı.

Gazze sınırındaki 3 tünel yıkıldı!

Mısır'da iktidarı ele geçiren Sisi rejimi, Filistinlilerin Gazze sınırındaki 3 tüneli daha yıktı. Bölgede bulunan bazı araçların kullanılamaz hale getirildi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alıyor! 18 yaşından büyük olanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Alımlara 18 yaşından büyük ve 32 yaşından küçükler başvurabilecek. İşte ayrıntılar...

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Hollanda'ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'de yıkım neden fazla? 

Uzun süredir doğalgaz aramaları sebebiyle ülkenin kuzeyinde sürekli deprem meydana gelen Hollanda, dayanıklı yapı sorununu Türkiye’den çağrılan uzmanlar sayesinde çözüme kavuşturmuş. Peki Hollanda’ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'nin bu kadar fazla yıkım yaşamasının sebebi ne?

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı TBMM'de!

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ataş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapı kayıt belgesi alan binalar için yıkım kararı verilmesi TBMM'de!

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan bazı binalar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Nuhoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapı kayıt belgesi alan binalar için yıkım kararı verilmesi meclis gündeminde!

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan bazı binalar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Nuhoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şema Efsane Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şema Efsane Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Beçet ve Şemsettin Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Muğla Gümüşkesen Anıtı'nın yanındaki betonarme için yıkım kararı!

Muğla'da Gökova Körfezi'nde bulunan Gümüşkesen Anıtı'nın yanına inşa edilen betonarme için yıkım kararı alındı.

İnegöl'de tehlikeli yıkım! Demir toplamaya çalıştılar!

Bursa İnegöl'de, 2 katlı binanın yıkımı sırasında bazı fırsatçılar tehlikeye aldırış etmeden demir toplamaya çalıştı. Canlarını hiçe sayan yaklaşık 20 kişiyi görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Aydın Karacasu'da olaylı yıkım!

Aydın Karacasu'da depreme dayanıksızlık raporu çıkarılan ve geçtiğimiz eğitim-öğretim yılının tamamlanmasından sonra tahliye edilen Karacasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (MTAL) yıkımı krize yol açtı. Okulun yıkımını izleyen gazeteciye çirkin saldırı düzenlendi.

Adıyaman Halk Kütüphanesi'nin yıkımı tamam!

Adıyaman'da Kasım 2017 yılında taşınan eski kütüphanenin yerine yenisinin inşa edileceği ve yapının 3 yılda tamamlandığı planlanmıştı ancak yapının yıkım aşaması ancak 3 yıl sonra tamamlanabildi.

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Gazze tünel yıkımı Haberi

Gazze tünel yıkımı

Mısır ordusu, Kuzey Sina bölgesinin Gazze sınırında tespit edilmiş 9 tüneli yıktığını açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ordu Sözcüsü Albay Temir er-Rifai tarafından yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, ordudaki mühendislik birimleri tarafından tespit edilen Mısır-Gazze sınırında kazılmış 9 tünel, Kuzey Sina Terörle Mücadele Birlikleri tarafından yıkıldığı kaydedildi.

Açıklamada söz konusu tünelleri "terör unsurlarının silah ve mühimmat taşımak için kullandıkları" belirtilerek, yıkım işleminin ne zaman tamamladığına dair bilgi verilmedi.  

Gazze sınırındaki tünelleri yıkmak için 2015 yılının Eylül aynından beri sınır boyunca kazılmış kanallara deniz suyu pompalayan Mısır ordusu, Şubat 2018'de de Kuzey Sina'da "bölgedeki terör unsurlarını yok etmek amacıyla" kara, hava ve deniz kuvvetlerinin katıldığı kapsamlı bir harekât başlatmıştı.

Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek döneminde, İsrail'in Gazze'ye uyguladığı abluka nedeniyle sınıra yüzlerce...