03 / 05 / 2024

gazzenin inşaası

gazzenin inşaası

Filistin, uluslararası destekle toplanan yaklaşık 2 milyar dolan Gazze'nin yeniden imar edilmesinde kullanmak için harekete geçiyor. Amman'da 18-26 Şubat'ta düzenlenecek yapı fuarı şirketler için önemli...

1941'de Mısır Çarşısı'nın restore edilmesine karar verilmiş!

1941 yılından Mısır Çarşısı için yenileme kararı alınmış. Karara göre, tarihi özelliği bozulmadan yeniden inşaası planlanmış. 

Kat irtifakından kat mülkiyetine geçiş için gerekli belgeler neler?

Kat irtifakı ve kat mülkiyet farklı kavramlar olduğu için ilkinden diğerine geçiş yapılması gerekir. Kat irtifakı, yapı inşaat halindeyken hak edilen bir tapu türüdür. Ancak yapının inşaası tamamlandıktan sonra kat mülkiyetine geçilir. Peki bu süreçte gereken belgeler nelerdir?

Avrasya GYO 259.5 milyon TL'lik fonu Metro Hotel Apartments için kullanacak!

Avrasya GYO, sermaye artırımı ile elde edilecek fonu Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde inşaası planlanan ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanacağını açıkladı. 

500 TOKİ konutu 6 ayda tamamlanacak!

Arnavutluk’ta 2019’da yaşanan deprem sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını verdiği 500 konutun inşaası için çalışmalara başlandı. Bakan Kurum, konutların 6 ay içerisinde tamamlanacağını müjdeledi.

NG Sapanca Club 2020'de açılacak!

NG Sapanca’nın kapılarını açan grup, otelin hemen yanında yer alan arazide inşaasına devam edilen NG Sapanca Club 2020'de açılacak.

Çin dünya gökdelen sayısında rekor kırdı!

Çin 2018 yılında 88 gökdelen inşaasıyla dünya gökdelen sayısında Avrupa ve Amerikayı geride bıraktı. Çin dünya gökdelen sayısında rekor kırdı.

İzmir-Çandarlı Otoyolu'nun inşaatında kaza! 1 ölü!

İzmir’in Aliağa ilçesinde inşaası süren İzmir-Çandarlı Otoyolu'nda kaza meydana geldi. Olay sonucu 1 işçi hayatını kaybetti.

Pendik'in dev projeleri tamamlanıyor!

Pendik Belediye Başkanı Basın Danışmanı Metin Tavukçu ve Basın ve yayından sorumlu Müdür Cem Koçdemir, açılışı yapılan ve inşaası devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı'da 142 konut inşa ediliyor!

Dazkırı ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Esentepe Mahallesi'ne inşa ettirilen 142 konutun inşaası tüm hızıyla sürüyor. 

Dudullu metro trafo merkezinde yangın!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosuna elektrik verilmesi için Dudullu'da inşa edilen trafoda yangın çıktı. Yangında inşaası tamamlanmak üzere olan trafo ise kullanılmaz hale geldi.

3. havalimanı Türk insanının özgüvenini yükseltecek!

Sabah Gazetesi'nden Meltem Fıratlı ve Sonat Bahar, 3. havalimanı inşaatına giderek, Havalimanının inşaasını ve 25 yıl boyunca işletmesini üstlenen İGA’nın İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü H. Kadri Samsunlu ile röportaj gerçekleştirdi...

Antalya Büyükşehir'den 35.7 milyon TL'lik tesis inşaatı ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yapı ve tesislerin inşaası ile alan düzenlemelerin yapılarak yapım-inşaat süresi de dahil olmak üzere 29 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor..

Antalya Büyükşehir'den 35.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapı ve tesislerin inşaası ile alan düzenlemeleri yapılarak yapım-inşaat süresi de dahil olmak üzere 29 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediliyor..

gazzenin inşaası Haberi

gazzenin inşaası


Filistin, uluslararası destekle toplanan yaklaşık 2 milyar dolan Gazze'nin yeniden imar edilmesinde kullanmak için harekete geçiyor. Amman'da 18-26 Şubat'ta bir yapı fuarı düzenleyecek olan Filistin, toplam 5.4 milyar dolarlık yatırımda yer alacak firma ve ürünleri bu fuarın katılımcıları arasından seçecek. 



Filistin, Eylül 2014'te Kahire'de düzenlenen 'Gazze'yi Yeniden İmar Konferansı'nda, İsrail saldırıları ile binlerce binanın yıkıldığı Gazze'nin yeniden imarı için 50 ülkenin taahhüt ettiği 5.4 milyar doların bölgenin yeniden inşasında kullanılması için harekete geçiyor. Gazze bağışları için Dünya Bankası'nda açılan hesapta Mayıs 2015 itibariyle 5.4 milyar doların yüzde 27'si tahsil edildi. Filistin, bölgenin inşa sürecini başlatmak için ilk somut adımı atarak 18-26 Şubat 2016'ta Ürdün'ün başkenti Amman'da büyük bir fuar organize ediyor. Ürdün İmar ve İskan Bakanlığı ve Filistin Ekonomi Bakanlığı...