19 / 05 / 2024

gbc inşaat VistaHill Bodrum Evleri

gbc inşaat VistaHill Bodrum Evleri

Bodrum Gündoğan’da yapımı süren VistaHill Bodrum Evleri, arazi yapısından manzarasına, ulaşımından konumuna ve içerisindeki sosyal mekânlara kadar birçok ayrıcalık sunuyor.

VistaHill Bodrum Evleri geleneksel mimari ile dikkat çekiyor!

VistaHill Bodrum Evleri, geleneksel Bodrum mimarisi ile çağdaş tasarımı biraraya getiriyor. Konumu, mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklarla fark yaratan GBC İnşaat imzalı VistaHill Bodrum Evleri sizi konforlu ve huzurlu bir hayata davet ediyor.

GBC İnşaat konut projeleriyle büyüyecek!

20 yıllık bir süre içerisinde, OY AK, Pınar, Sütaş, SEK, Eti, Özdilek gibi sanayi kuruluşlarına 810 endüstriyel tesis üreten GBC İnşaat, önümüzdeki dönemde konut sektöründe özel projelerle büyümeyi hedefliyor.

GBC İnşaat biyogaz tesisleriyle büyüyor!

1978 yılından bu yana inşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza atan GBC İnşaat, biyogaz tesisleri konusundaki uzmanlığıyla, Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veriyor.

GBC inşaat konut projelerine yönelecek!

Geçtiğimiz 20 yılda 810 proje gerçekleştiren GBC İnşaat, konutta büyümeyi hedefliyor. GBC İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Dinç, özel projelere imza atmayı planladıklarını anlattı.

GBC İnşaat konut sektöründe büyümeyi hedefliyor!

20 yıllık bir süre içerisinde, OYAK, Pınar, Sütaş, SEK, Eti, Özdilek gibi sanayi kuruluşlarına 810 endüstriyel tesis üreten GBC İnşaat, önümüzdeki dönemde konut sektöründe özel projelerle büyümeyi hedefliyor.

GBC İnşaat Türkiye'nin ilk biyogaz tesislerini inşa ediyor!

1978 yılından bu yana inşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza atan GBC İnşaat, biyogaz tesisleri konusundaki uzmanlığıyla, Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veriyor.

GBC İnşaat 20 projesini 2015'in sonunda tamamlayacak!

Türkiye'nin önemli markaların projelerini gerçekleştiren GBC inşaat,2015'in sonunda tamamlayacağı 20 projesi ile büyüyen Türkiye ekonomisine katkısını sürdürecek. GBC inşaat 20 yıl içinde 810 projeye imza attı.

GBC İnşaat 20 yılda 810 proje yaptı!

GB Grup çatısı altında yer alan GBC İnşaat, endüstriyel yapı, konut, sosyal tesis, sanayi sitesi, ticari yapı, hayvan çiftliği, tahıl depoları, arıtma ve geri kazanım tesisleri ile biyogaz tesisi gibi birçok farklı alanda 20 yıl içinde 810 projeye imza at

Bodrum Gündoğan'da VistaHill Bodrum projesi!

Bodrum hayalleri gerçek oluyor Ege'nin incisi Bodrum Gündoğan'da yapımı süren GBC inşaat imzalı VistaHill Bodrum Evleri, panoramik deniz manzarası ve doğasıyla Bodrum hayallerini gerçekleştirmek isteyenlerin yeni adresi olacak.

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

gbc inşaat VistaHill Bodrum Evleri Haberi

gbc inşaat VistaHill Bodrum Evleri

GBC İnşaat tarafından hayata geçirilen VistaHill Bodrum Evleri, Haziran ayı itibariyle lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Dört mevsim yaşayabileceğiniz ve tüm üniteleri denizi gören  VistaHill Bodrum Evleri, Bodrum’un eşsiz doğasında huzur bulmak isteyenleri hayallerine kavuşturuyor. 


Geleneksel Bodrum mimarisi ile çağdaş tasarım anlayışının buluştuğu VistaHill Bodrum Evleri, ayrıcalıklarıyla dört mevsim lüksü ve konforu ayaklarınızın altına seriyor. VistaHill Bodrum Evleri, toplam 15 bin 113 metrekare alan üzerinde farklı gereksinim ve bütçelere uygun 15 daire ve 14 villadan oluşuyor. İki yüzme havuzu, fitness merkezi, sosyal tesis, çocuk havuzu ve çocuk parkının bulunduğu projede, Ege’ye selam duran deniz fenerinin gölgesindeki park alanları da dikkat çekiyor. 


Manzarası, arazi yapısı, kolay ulaşımı, konumu ve içerisindeki sosyal mekânları ile cezbeden VistaHill Bodrum, her detayında rahatlık ve huzuru hissettiriyor....