16 / 05 / 2024

Ge-Sa Proje inşaat iletişim

Ge-Sa Proje inşaat iletişim

Ge-Sa Proje Beton Çelik İnşaat Endüstriyel Taahhüt Pazarlama Prefabrike Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.bugün Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köksal Dölak tarafından kuruldu.

1935'te İstanbul'da yeni yapılan binaların çatlaması belediyeyi harekete geçirmiş! Nedeni inşaat kalfaları...

1935 yılında, İstanbul'da son 6 ayda yapılan tüm yeni binalarda çatlaklar tespit edilmiş. Belediye harekete geçerken söz konusu durumun inşaat kalfaları yüzünden olduğu ortaya çıkmış. İşte ayrıntılar...

Boynukısa Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Boynukısa Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Boynukısa Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da gerçekleşti. 

Metsan İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

Yaklaşık 2 sene önce İstanbul'da Nexus projesini hayata geçiren Metsan inşaat'ın konkordato ilan etmişti. Geçtiğimiz hafta şirketin konkordato süreci tamamlandı ve bankalarla uzlaşma sağlandı. Peki ne oldu? İşte detaylar...

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın ikinci alacaklılar toplantısı 3 Mart'ta!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Almanya'da inşaat sektöründe alınan yeni iş siparişleri 24 yılın en yükseğinde!

Almanya'da 20 ve daha fazla kişiye istihdam sağlayan inşaat şirketlerinin yeni siparişleri, Eylül ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 8,6 oranında arttı

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın iflas kararı kaldırıldı!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin iflas kararının kaldırılmasına karar verildi.

Kemal Kılıçdaroğlu: En büyük rantı inşaat sektörü sağladı!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "En büyük rantı sağlayan inşaat sektörüydü. İstanbul'a 76 gökdelen diktiler..." dedi...

BMZ Mimmar-Rast İnşaat'tan Çankaya'ya yeni proje!

BMZ Mimmar ve Rast Adi Ortaklığı, Ankara Çankaya'da 314 konutluk yeni projesi inşa edecek. Proje inşaatının 36 ayda tamamlanması planlanıyor..

Aksaray'da alt geçit projesinin inşaatı sürüyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray için en önemli projelerden biri olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesinin inşaat sahasında denetimler yapıldı.

Ge-Sa Proje Beton Çelik İnşaat Endüstriyel Taahhüt Pazarlama Prefabrike Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ge-Sa Proje Beton Çelik İnşaat Endüstriyel Taahhüt Pazarlama Prefabrike Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.bugün Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köksal Dölak tarafından kuruldu.

Erol Saçmacı İnşaat, 2017 yılına 47 yeni proje ile başladı!

Bursa’nın kentsel dönüşüm şampiyonu Erol Saçmacı İnşaat’ın başarılı projelere imza atan Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Saçmacı ile yeni adımlarına dair sohbet ettik. 2017 yılına 47 yeni proje ile adım atan Erol Saçmacı İnşaat, bu yıl da adından çok söz ettirecek…

Umut Saçan: İnşaat sektöründe markalaşmak önemli!

İzmirli strateji odaklı iletişim tasarımı şirketi US Brainworks Kreatif Direktörü Umut Saçan, ülke ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektöründe markalaşmanın önemine dikkat çekti.

ED Proje İnşaat Nakliyat Elektrik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ED Proje İnşaat Nakliyat Elektrik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hamza Altun tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Ge-Sa Proje inşaat iletişim Haberi

Ge-Sa Proje inşaat iletişim


Ge-Sa Proje Beton Çelik İnşaat Endüstriyel Taahhüt Pazarlama Prefabrike Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.bugün Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köksal Dölak tarafından kuruldu. 


Ge-Sa Proje Beton Çelik İnşaat Endüstriyel Taahhüt Pazarlama Prefabrike Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. konusu:

Her türlü inşaat malzemelerinin makinalarının alımı satımı pazarlaması ithalatı ihracatını yapmak bunlarla ilgili olarakgerekli satış yerleri ve marketleri açmak işletmek kiralamak kiraya vermek devir almak ve devir etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ge-Sa Proje Beton Çelik İnşaat Endüstriyel Taahhüt Pazarlama Prefabrike Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. adres: Mimar Sinan Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Cad.No.3/1...