07 / 05 / 2024

geberit duş kanalı

geberit duş kanalı

Geberit banyolarda bakteri oluşturmayan, tasarımıyla adından söz ettiren ve kolay temizlenebilme özelliğiyle ön plana çıkan CleanLine duş kanalını kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

CHP ve İYİ Parti'den Kanal İstanbul'a tepki!

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. işte o açıklamalar...

Kanal İstanbul'un Trakya Bölgesi'nin ekosistemine etkileri TBMM'de!

Kanal İstanbul Projesi'nin Trakya Bölgesi'nin ekosistemine etkileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul Projesi'nin su kaynaklarına etkisi meclis gündeminde!

Kanal İstanbul Projesi'nin su kaynaklarına etkisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Oğuz Gündoğdu: Kanal İstanbul'un depremleri tetikleme konusunda bir etkisi olmaz!

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, " ‘Kanal İstanbul Projesi'nin, depremleri tetikleme konusunda bir etkisi olmaz" dedi.

Kanal İstanbul'a harcanacak parayla yeni iş kaynakları yaratılabilir!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu, "En büyük sorun işsizlik diyoruz ama iktidar sanki ülkenin böyle bir sorunu yokmuş gibi duymazdan gelmeye, umursamamaya ve bu sorunu çözecek çareler üretmek yerine Kanal İstanbul gibi fantezi projelere büyük kaynaklar ayırmaya çalışıyor" dedi...

CHP'den Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu Kanal İstanbul projesi ilei ilgili olarak, başta deprem olmak üzere afet riskinin olduğu bölgeye daha fazla nüfus çekeceğini söyleyerek, "Kanal İstanbul'un yapılmasının halk sağlığı, ekolojik ve ekonomik yönden hiçbir bilimsel izahı yok." dedi.

Kanal İstanbul gayrimenkule değer katacak!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Kanal projesi ile yeni bir İstanbul'un hatta yeni bir kıtanın doğduğunu söyledi.

Geberit CleanLine ile duşun keyfini çıkar!

Geberit banyolarda bakteri oluşturmayan, tasarımıyla adından söz ettiren ve kolay temizlenebilme özelliğiyle ön plana çıkan CleanLine duş kanalını kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Kanal İstanbul’un güzergahı mı değişiyor?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kanal İstanbul Projesi’yle ilgili, “Kanal güzergahında jeolojik yapılar var. Bu yüzden de güzergah konusunu yeni baştan ele almak ihtiyacı doğdu” dedi.

Bülbüldere'deki asırlık dere kanalı ıslah edilip doldurulacak!

İBB tarafından Yapılacak kanalizasyon çalışmaları neticesinde Bülbüldere'deki asırlık dere kanalı ıslah edilip doldurulacak. Kötü koku ve görüntüye sahne olan yatağın kapatılacak olması mahalleliyi sevince boğdu.

ACO’dan bol ödüllü bir ürün: Walk-in!

Banyo drenaj sistemlerinde mükemmel işlevselliğin yanı sıra estetiği de birarada sunan ACO’nun, RedDot Product Design Award 2015 ödüllü Walk-in duş kanalı banyo alanlarına güvenliği de getiriyor.

Geberit Cleanline ile banyolara hijyenik dokunuş!

Geberit, hijyenik kullanımıyla fark yaratan yepyeni bir duş kanalı serisi tasarladı. Geberit’in son yeniliği CleanLine duş kanalı, modern duşlarda hijyenik çözümler arayanlar için hem çok pratik hem de çok estetik.

Geberit ile duşlar yeniden tanımlanıyor!

Keyif alanlarımızın bir parçası haline gelen adeta bir yenilenme ve rahatlama vahası olan modern banyoların yaratıcısı Geberit, sunduğu duş drenaj çözümleriyle sizi, rüyalarınızın banyosuna kavuşturuyor.

geberit duş kanalı Haberi

geberit duş kanalı

Evdeki en iyi rahatlama alanlarından biri olan banyolar artık yeni bir yaşam alanı olmaya başladı. Böyle olunca da banyoda kullanılan ürünlerin tasarımsal zenginliği kadar hijyenik ve pratik kullanımlı olması da ön plana çıktı. Geberit bu ihtiyaçtan yola çıkarak banyolarda bakteri oluşturmayan, tasarımıyla adından söz ettiren ve kolay temizlenebilme özelliğiyle ön plana çıkan CleanLine duş kanalını kullanıcılarının beğenisine sunuyor


Modern mimarinin evlere yansımasından en çok etkilenen alanların başında banyolar geliyor. Artık yeni yaşam alanları olarak tabir edilen banyolar, daha tasarımsal, ferah ve hijyen odaklı dekore ediliyor. Eskiye göre küçülen banyolarda ise daha az yer kaplayan ve kolay temizlenebilen ürünler tercih ediliyor.  Geliştirdiği ürünlerle banyo hijyeni konusunda fonksiyonel çözümler sunan Geberit, banyo sırasında kirin en çok biriktiği yerlerden biri olan duş kanalları...