30 / 04 / 2024

Geberit duş

Geberit duş

Keyif alanlarımızın bir parçası haline gelen adeta bir yenilenme ve rahatlama vahası olan modern banyoların yaratıcısı Geberit, sunduğu duş drenaj çözümleriyle sizi, rüyalarınızın banyosuna kavuşturuyor.

Geberit ile banyolarda modern dokunuşlar!

Geliştirdiği özel ve güzel duvar süzgeci ile hem zemin duşlardaki zemin giderlerine yeni bir alternatif kazandıran Geberit, aynı zamanda duşlara da modern bir dokunuş kazandırıyor.

Geberit duş drenaj çözümleri geliştiriyor!

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, kişisel tarzınızı yansıtma imkânı sağlayan çözümleriyle keyifli bir duş deneyimi sağlıyor. Geberit duş drenaj çözümleri geliştiriyor ve ayrıca kolay ve güvenli bağlantı imkânı sunuyor...

Geberit'ten duş tasarımlarına farklı çözümler!

Dünyaca ünlü sıhhi tesisat markası Geberit, fonksiyonel ve eşsiz tasarımlarıyla banyolarınıza şıklık katmaya devam ediyor. Geberit, farklı duş drenaj çözümleriyle banyonuza yepyeni bir görünüm kazandırıyor...

Wolfgang Sobotka: Hitler'in doğduğu ev yıkılmalı!

Avusturya İçişleri Bakanı Wolfgang Sobotka, Hitler'in doğduğu evin yıkılması gerektiğini belirterek, "Bana göre yıkım en temiz çözümdür" dedi.

Villeroy&Boch'tan kişiselleştirilebilen duş teknesi!

Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi Quaryl® duş tekneleri ile yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Infinity konsepti ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor.

Doğdu Proje Yapı İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Restaurant Limited Şirketi kuruldu!

Doğdu Proje Yapı İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Restaurant Limited Şirketi, İlyas Doğukan Duran tarafından 300 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Maltepe, Büyükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu evi kurtarmak için kooperatif kuruldu!

Yunanlı armatör ve işadamı Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu, Hollanda'da yaşayan Kazım Çelik'e ait evi, yıkılmaktan kurtarmak için kooperatif bir araya geldi.

Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu ev kurtarılacak!

İzmir Asansör Kırkmerdiven Kafe'nin işletmecisi Halil Bülbül ve mekanın müdavimleri, Yunanlı armatör ve işadamı Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu evi yıkılmaktan kurtarmak için kooperatif bir araya geldi.

Villeroy ve Boch'tan yenilikçi duş tekneleri!

Villeroy&Boch, Squaro Infinity yenilikçi duş tekneleri ile her banyo alanına ve şekline uygun olarak kişiselleştirilebilen bir duş teknesi serisi sunuyor.

Kocaeli Aydoğdu Kıbrıs Villaları, Tüysüzler'e değer kattı!

Aydoğdun İnşaat'ın Tüysüzler bölgesinde hayata geçirdiği Aydoğdu Kıbrıs Villaları 1. etapta 20 villa, 2. etapta platinum 28 villa ile bölgedeki vatandaşların gönlüne taht kurdu.

Aquatunes su geçirmez Bluetooth hoparlörü ile duşta müzik keyfi!

GROHE ve Philips Sound, Aquatunes su geçirmez Bluetooth hoparlörü ile duşta ve banyoda yüksek kaliteli müzik dinleme olanağı sunuyor.

Oğuz Gündoğdu: En iyi dönüşümü deprem yapacak!

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde, Doç. Dr. Selma Koç Akgül koordinatörlüğünde ‘Afet Yönetimi Kadın ve Medya’ konulu söyleşi bugün gerçekleştirildi. Söyleşiye İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu'da katıldı.

Milli Emlak Müdürlüğü'nden Necmettin Doğdu'ya ihale yasağı!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Necmettin Doğdu'ya 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Geberit CleanLine ile duşun keyfini çıkar!

Geberit banyolarda bakteri oluşturmayan, tasarımıyla adından söz ettiren ve kolay temizlenebilme özelliğiyle ön plana çıkan CleanLine duş kanalını kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

E.C.A Slim duş başlıkları ile beğeni kazanıyor!

Ürünlerinde ileri teknoloji, fonksiyonellik ve estetik görünümü bir araya getiren E.C.A, lüks konut projeleri ve oteller için geliştirdiği Slim duş başlıkları ile beğeni kazanıyor.

Adolf Hitler’in doğduğu ev istimlak edilecek!

Avusturya Hükümeti, Nazi sempatizalarının ilgi odağı haline gelmesini engellemek için Adolf Hitler’in doğduğu evi istimlak etmeyi planlıyor. Karar, Nazilerin ilgisinin nasıl durdurulabileceği konusunda devam eden istişarelerin ardından alındı.

Geberit duş Haberi

Geberit duş

Günümüzün yoğun yaşam temposunda iyi hissetme ve rahatlama giderek önemli hale gelirken Geberit duş drenajları, kişisel bakım ve yenilenmenin en önemli alanı banyolar için yenilikçi ve fonksiyonel bir yaklaşım sunuyor.


Geberit sahip olduğu birbirinden farklı tarzda şık zemin ve duvar drenajları ile banyonuzun güzelliğini ortaya çıkarırken ekipmanızı görünmez kılıyor. 


Banyonuza Kişisel Bir Dokunuş Katın

Geberit’in yenilikçi duvar içi drenajı banyo dizaynında yeni imkanlar sunuyor. Hemzemin duşlar için duvar içi drenajı zeminden duvara taşıyarak banyolarda yer açıyor. Ferahlık ve şıklık birleşirken aynı zamanda temizlik kolay ve hızlı hale gelerek pratik avantajlar sağlıyor. Parlak krom, paslanmaz çelik, beyaz alpin veya duvarınız ile uyumlu materyal ile kaplayabileceğiniz özel kapak alternatifleriyle banyonuza kişisel bir dokunuş katabilirsiniz. 

Yeriniz ister küçük ister büyük olsun, Geberit’in sunduğu fonksiyonel duş drenajları...