19 / 05 / 2024

geberit inovasyon

geberit inovasyon

Yenilikçi ve yaratıcı ürünleriyle konforu banyolara taşıyan Geberit’in yeni ürünü Sigma80, ileri teknolojiyle tasarımı birleştiriyor ve tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.

KOSGEB’in Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranı yüzde 50'nin altında!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu bir çalışmada KOSGEB’in desteklediği Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranının yüzde 50'nin altında olduğu belirlendi.

Geberit'ten yüksek binalarda yer tasarrufu için SuperTube! 

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, yüksek binalarda yer tasarrufu sağlayan SuperTube sistemi ile binalarda hem yatayda hem de dikeyde daha fazla yaşam alanı sunuyor...

Mondi İzmit İnovasyon Merkezi açıldı!

Mondi'nin  İzmit İnovasyon Merkezi Mondi İzmit Fabrikası'nda açıldı. Türkiye tesislerindeki açılış töreni ve kutlamalara katılan Oluklu Mukawa Inovasyon Başkanı Jan Blankiewicz, “Yenilenen merkezin ekip ruhunu çok daha fazla artıracağına gerçekten inanıyorum'' dedi.

Çukurova Teknokent 3 ilde inovasyon merkezleri kuracak!

Adana Çukurova Teknokent'in içinde olduğu yabancı ortaklı konsorsiyum, Adana, Mersin ve İzmir'de inovasyon merkezleri kuracak.

Geberit bursunun kazananı Alihan Sağlam oldu!

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, Arkitera Seyahat Bursu programıyla öğrencilere destek oluyor. Bu yıl bursu kazanan kişi Alihan Sağlam oldu.

Renault, Fransa'da üçüncü inovasyon laboratuvarını açtı!

Renault, Silikon Vadisi ve Tel Aviv'den sonra "Le Square" adını verdiği inovasyon laboratuvarını Paris'te hizmete açtı

Ak-Kim'den inovasyon ödülü!

Türkiye’nin öncü kimyasal madde üreticisi Ak-Kim’in inovasyon ödülleri sahiplerini buldu. Buhar sarfiyatının azaltılmasıyla ilgili proje 1’incilik ödülünü kucakladı.

Geberit, AquaClean Mera'yı tanıttı!

142 yıllık deneyimini arkasına alarak ürünler geliştiren Geberit, en önemli yaşam kaynağımız suyu sürdürülebilir kılmak için 2017 yılına devrim niteliğindeki bir ürünle ‘merhaba’ dedi.

Butler Brothers Binası İnovasyon Merkezi oluyor!

Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen şehirlerinden Dallas’ın simge haline gelmiş yapısı Butler Brothers Binası’nı yenileyen Alterra International, sunduğu imkânlarla binayı inovasyon merkezi haline getirdi.

Geberit Sigma50 ile banyo mimarisine değer katın!

Geberit, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Sigma50 ile banyolarda devrim yaratıyor. Endüstriyel Tasarımcı Christoph Behling’in yeniden tasarladığı Sigma50, zarif ve pürüzsüz tasarımıyla büyük beğeni topluyor.

Geberit kumanda kapaklarıyla kusursuzluğu keşfedin!

Geberit, modern banyolar için geliştirdiği tablet görünümlü kumanda kapağı Sigma70 ile teknoloji ve konforu aynı anda sunuyor. Sigma70, üstün kalitesi ve fonksiyonelliğiyle, banyolarında kalite ve şıklıktan vazgeçemeyenlerin ilk tercihi oluyor.

Geberit CleanLine ile duşun keyfini çıkar!

Geberit banyolarda bakteri oluşturmayan, tasarımıyla adından söz ettiren ve kolay temizlenebilme özelliğiyle ön plana çıkan CleanLine duş kanalını kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Geberit: Küçük banyonuzun yeni ilham perisi!

Geberit, modern banyolar için yaratıcı çözümler sunuyor. Son teknoloji ve üstün işlevselliği çarpıcı tasarımlarla birleştiren Geberit, Omega serisinin yenilikçi kumanda kapakları ile dar alanlarda kusursuz bir görünüm sağlıyor

geberit inovasyon Haberi

geberit inovasyon


Sigma serisi gömme rezervuarlarla uyumlu Sigma80 kumanda kapağı, banyo tasarımlarına teknolojik bir şıklık sunuyor.  

İnovasyon öncüsü Geberit, Sigma serisi rezervuarlara uyumlu kumanda kapaklarına bir yenisini daha ekliyor. Çift kademeli deşarj sistemine sahip olan yeni kumanda kapağı Sigma80, büyük veya küçük ışığın önüne yaklaştırılan elin dalgası ile deşarj sürecini başlatıyor.  



Ekonomik ve hijyenik bir deşarj imkanı sunan Sigma80 kumanda kapağı kusursuz teknolojisi ve tasarımıyla banyolara modern ve sıra dışı bir şıklık sunuyor. 


Geberit Sigma80 son teknoloji ve üstün işlevselliği ile yaşam kalitesini yükseltiyor. Eşsiz tasarıma sahip Sigma80 kumanda kapağı siyah ve aynalı cam olmak üzere iki farklı yüzey seçeneği sunuyor.



İnovasyon öncüsü...