29 / 04 / 2024

Geberit'ten yüksek binalarda yer tasarrufu için SuperTube! 

Geberit'ten yüksek binalarda yer tasarrufu için SuperTube! 

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, yüksek binalarda yer tasarrufu sağlayan SuperTube sistemi ile binalarda hem yatayda hem de dikeyde daha fazla yaşam alanı sunuyor...



Mevcut sistemlerin optimize edilmesine yönelik yeni teknolojilere aralıksız olarak yatırımlarını sürdüren İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, yüksek binalarda yer tasarrufu sunan SuperTube sistemi ile kullanıcılarına profesyonel çözümler sağlıyor.

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit; tesisat sağlamlığı, kalıcı konfor ve güvenliği sağlayan hidrolik açıdan optimize edilmiş yenilikçi ürünler hazırlayarak, kullanıcılarına profesyonel çözümler sağlıyor.

Geberit ten yüksek binalarda yer tasarrufu için SuperTube! 

Geberit SuperTube teknolojisi ile daha fazla yaşam alanı

Geberit SuperTube teknolojisi, atık su sistemlerinin özellikle yüksek binalara yer tasarrufu sağlayacak şekilde geliştirilen montaj bileşenleri arasında, iş birliğiyle sağlanıyor. Geberit SuperTube teknolojisi ile paralel bir havalandırma hattı kullanılmadan, d110 boru çapı ile 12 l / sn'lik sürekli bir deşarj kapasitesi oluşturuluyor. SuperTube sistemi ile yatay boru hatları, eğim olmadan 6 metreye kadar kullanılıyor. Geberit SuperTube sistemi bu sayede binalarda hem yatayda hem de dikeyde daha fazla yaşam alanı yaratıyor, kolay planlama ve montaj nitelikleriyle de fark sunuyor.

SuperTube sistemi; Geberit HDPE Sovent Fitting, Geberit HDPE BottomTurn Dirseği, Geberit HDPE BackFlip Dirseği olmak üzere üç bileşenle yapılıyor.


 


Geri Dön