15 / 05 / 2024

Geberit yüksek binalarda yer tasarrufu

Geberit yüksek binalarda yer tasarrufu

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, yüksek binalarda yer tasarrufu sağlayan SuperTube sistemi ile binalarda hem yatayda hem de dikeyde daha fazla yaşam alanı sunuyor...

Yüksek aidatlar nasıl iptal edilir? İşte bilmeniz gerekenler

Yüksek aidatlar bazı sitelerde kiralarla yarışmaya başlarken ortalama binalarda bile 2 bin lirayı bulan aidatlar istenmeye başladı. Peki kat maliklerinin bu aidatlar konusunda yapabilecekleri neler? İşte yanıtı...

Geberit'ten yüksek binalarda yer tasarrufu için SuperTube! 

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, yüksek binalarda yer tasarrufu sağlayan SuperTube sistemi ile binalarda hem yatayda hem de dikeyde daha fazla yaşam alanı sunuyor...

Plazalardaki boşluk oranı son 10 yılın en yüksek seviyesinde!

2019 yılı İstanbul’da son on yılın en düşük ofis kira ortalamalarının görüldüğü dönem oldu. Düşen fiyatlara rağmen Beşiktaş, Levent, Maslak hattını kapsayan Merkezi İş Alanındaki A sınıfı binalarda ofis boşluk oranı yüzde 32,7’ye ulaşarak son on yılın en yüksek seviyesine ulaştı. 

Emre Ilıcalı yeşil binalarda en yüksek liyakat seviyesine ulaştı!

Türkiye’nin lider yeşil bina danışmanlık şirketi olan Altensis kurucularından Emre Ilıcalı, yeşil binalar uzmanlığında en yüksek liyakat seviyesi olan LEED Fellow unvanına layık görüldü.

Yüksek binalarda çıkan yangınlar nasıl önlenir?

Londra'da 24 katlı kulede meydana gelen yangında en az 12 kişi hayatını kaybetti. Peki bu kadar yüksek katlı binalarda çıkan yangınlarla nasıl baş edilebilir?

Sakarya Meslek Yüksek Okulu, Yenikent'e taşınıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent bölgesinde Meslek Yüksek Okulu’na (MYO) dönüştürülecek binalarda yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Toçoğlu, MYO projesinin Yenikent'e prestij kazandıracağını söyledi.

Yüksek binalar yangına karşı daha güvenli!

Anadolu Yakası İtfaiye Müdür Yardımcısı Karataş: "Yüksek binalar, yangın konusunda küçük binalara göre daha riskli değil, hatta avantajlara sahip. Bu binalarda aktif, pasif güvenlik önlemleri, dedektörler ve söndürme malzemeleri var." dedi.

Su yalıtımsız binalarda yüksek risk!

Su yalıtımsız binalarda yüksek risk bulunuyor. Canpa Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan depremden korkmadan evlerinde konforlu yaşamak isteyenlerin, öncelikle binalarında su yalıtımı olup olmadığına bakmalarını istedi.

Su yalıtımsız binalar yüksek risk taşıyor!

Binalarda su yalıtımı yapılarak, afetlerde can kayıplarının yüksek oranda önlenebileceği bildirildi. Uzmanlar, deprem riski bulunan gelişmiş ülkelerde, su yalıtımı yasal olarak zorunlu tutulurken, Türkiye'de böyle bir zorunluluğun olmadığı belirtildi.

Toplu toplu yüksek binalar insanın sağlığını bozuyor!

Prof. Dr.Tahsin Yomralıoğlu, ' Toplu toplu yüksek binalar, insanın sağlığını bozuyor. Beton binalarla, etrafı ferah ve huzurlu binalarda yaşayanların sağlıkları daha farklı oluyor' dedi.

Tahsin Yomralıoğlu: Yüksek binalar insanın sağlığını bozuyor!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin Yomralıoğlu, "Toplu toplu yüksek binalar, insanın sağlığını bozuyor. Beton binalarla, etrafı ferah ve huzurlu binalarda yaşayanların sağlıkları daha farklı oluyor." dedi...

Kayserili yüksek katlı bina sevmiyor!

Kayseri’de ev almak isteyenlerin büyük çoğunluğu yüksek katlı binalarda oturmak istemiyor. Yapılan bir araştırma vatandaşların yüzde 60'ının, 6 ila 10 kat arasında binalarda oturmak istediğini ortaya koydu.

Kayseri’de ev almak isteyenler yüksek katlı binalarda oturmak istemiyor!

Kayseri’de ev almak isteyenlerin büyük çoğunluğu yüksek katlı binalarda oturmak istemiyor. Yapılan bir araştırma vatandaşların yüzde 60'ının, 6 ila 10 kat arasında binalarda oturmak istediğini ortaya koydu...

Geberit yüksek binalarda yer tasarrufu Haberi

Geberit yüksek binalarda yer tasarrufu

Mevcut sistemlerin optimize edilmesine yönelik yeni teknolojilere aralıksız olarak yatırımlarını sürdüren İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, yüksek binalarda yer tasarrufu sunan SuperTube sistemi ile kullanıcılarına profesyonel çözümler sağlıyor.

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit; tesisat sağlamlığı, kalıcı konfor ve güvenliği sağlayan hidrolik açıdan optimize edilmiş yenilikçi ürünler hazırlayarak, kullanıcılarına profesyonel çözümler sağlıyor.

Geberit SuperTube teknolojisi ile daha fazla yaşam alanı

Geberit SuperTube teknolojisi, atık su sistemlerinin özellikle yüksek binalara yer tasarrufu sağlayacak şekilde geliştirilen montaj bileşenleri arasında, iş birliğiyle sağlanıyor. Geberit SuperTube teknolojisi ile paralel bir havalandırma hattı kullanılmadan, d110 boru çapı ile 12 l / sn'lik sürekli bir deşarj kapasitesi oluşturuluyor. SuperTube sistemi ile yatay boru hatları, eğim olmadan 6 metreye kadar kullanılıyor. Geberit SuperTube sistemi bu sayede binalarda hem yatayda...