01 / 05 / 2024

Geberit Omega serisi

Geberit Omega serisi

İsviçreli sıhhi tesisat ve gömme rezervuar devi Geberit, banyolarına yeni bir dokunuş getirmek isteyenler için fonksiyonel ürünler sunuyor.

Geberit: Küçük banyonuzun yeni ilham perisi!

Geberit, modern banyolar için yaratıcı çözümler sunuyor. Son teknoloji ve üstün işlevselliği çarpıcı tasarımlarla birleştiren Geberit, Omega serisinin yenilikçi kumanda kapakları ile dar alanlarda kusursuz bir görünüm sağlıyor

Geberit Cleanline ile banyolara hijyenik dokunuş!

Geberit, hijyenik kullanımıyla fark yaratan yepyeni bir duş kanalı serisi tasarladı. Geberit’in son yeniliği CleanLine duş kanalı, modern duşlarda hijyenik çözümler arayanlar için hem çok pratik hem de çok estetik.

Geberit'ten yeni Monolith serisi!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte evlerde de değişim rüzgârı esmeye başladı. Bu değişim keyifli olsa da tadilatlar, planlanan süreyi aşabiliyor. Geberit, banyonuzda yapacağınız tadilatın kısa sürmesi için size birçok öneri sunuyor.

Geberit Omega serisiyle banyolara renk katıyor!

İsviçreli sıhhi tesisat ve gömme rezervuar devi Geberit, banyolarına yeni bir dokunuş getirmek isteyenler için fonksiyonel ürünler sunuyor.

Yurtbay Seramik Meltdown serisi satışa sunuldu!

Yurtbay Seramik’in eskitme ahşap dokulu Meltdown Serisi, doğanın dingin ve insana güven veren şefkatini mekânlara taşıyor. Seri, pastel renkleriyle ahşabın dinlendirici etkisini ön plana çıkıyor.

Geberit'in ürünleri 28 Şubat'ta Unicera Fuarı'nda!

Dünyanın lider rezervuar ve sıhhi tesisat markası GEBERIT, 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNlCERA'da en iddialı ürünleriyle yerini alacak. Unicera Fuarı, 28 Şubat-2 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Geberit'ten modern banyolar için yenilikçi kumanda kapakları!

Geberit'ten modern banyolar için yenilikçi kumanda kapakları...Kusursuz fonksiyonlarıyla banyolara yeni bir soluk getiren Geberit, banyolarında fark yaratmak isteyenlere yaratıcı ve de modern alternatifler sunuyor.

Geberit ile duşlar yeniden tanımlanıyor!

Keyif alanlarımızın bir parçası haline gelen adeta bir yenilenme ve rahatlama vahası olan modern banyoların yaratıcısı Geberit, sunduğu duş drenaj çözümleriyle sizi, rüyalarınızın banyosuna kavuşturuyor.

En güzel ikramlıklar Emsan Nar serisi ile çıkar!

Özenle hazırlanan sofraların ardında mutfakta işleri kolaylaştıran büyük yardımcılar gizlidir. Emsan, yanmaz yapışmaz Nar Serisi ile benzersiz tatları kolayca pişirerek eşsiz sunumlar yaratmanızda en büyük yardımcınız.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Arçelik Piano serisi ile evinizde mükemmel uyumu yakalayın!

Teknoloji ve tasarımın eşsiz uyumuyla sürekli yenilikler sunan Arçelik yeni Piano serisini tüketiciler ile buluşturuyor. Piano Serisi, teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumuyla hayatınızı güzelleştiriyor.

Ege Vitrifiye Diamas serisi ile ışık şöleni!

Ege Vitrifiye Diamas Serisi İle Işık Şölenine Davet Ediyor. Banyomda şıklığı ve gösterişi seviyorum diyorsanız Diamas serisi tam size göre.Ege Vitrifiye, banyolarında gösterişten vazgeçmek istemeyenler için Diamas serisini üretti.

Bien Neptün serisi ile evler evrene açılıyor!

Adını güneş sistemindeki bir yıldızdan alan Bien Neptün vitrifiye serisi banyolarınızla evrenin olağanüstü ahengini buluşturuyor. Bien, Beyaz turuncu, siyah ve kobalt renklerinden oluşan fonksiyonel özellikte vitrifiyeleri ile de varlık gösteriyor.

Geberit Omega serisi Haberi

Geberit Omega serisi

Geberit Omega serisinin küçük ve çekici Omega kapakları dar alanlarda bile rahat kullanabilen gerekli esnekliği sunarak kusursuz görünüm sağlıyor.


Geberit, banyolar için modernliği ve konforu birleştiren farklı alternatifler sunmaya devam ediyor. Geberit Omega serisinin yenilikçi kumanda kapakları, dar alanlarda bile rahat kullanım kolaylığı ve kusursuz görünüm sağlıyor. Montaj yapılacak yere göre önden veya üstten deşarj imkânı sunan Geberit Omega kumanda kapakları diğer kapaklardan yüzde 25 daha küçük.


Zarif Görünüm

Son teknoloji ve üstün işlevselliği çarpıcı tasarımlarla birleştiren Geberit, Omega serisinin yenilikçi kumanda kapakları ile dar alanlarda kusursuz bir görünüm sağlıyor. Omega kumanda kapakları şık dizaynı ve dar alanlar için sağladığı esneklik ile zarif bir görünüm sunuyor. 


Çekici Tasarım ve Minimalist Çizgiler 

Banyodaki pencereler ve çatı eğimleri gibi engeller için fonksiyonel çözümler sunan Geberit Omega...