06 / 05 / 2024

gebze 2b arsaları

gebze 2b arsaları

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerini kapsayan 2B arazileri konusunda mahalle sakinleriyle istişare toplantısında bir araya geldi

Lapseki'de 49 adet konut ile Gebze'de 13 arsa satılıyor! Taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Çanakkale Lapseki ve Kocaeli Gebze'de yer alan toplam 53 adet gayrimenkul satılıyor. Peki söz konusu konutların ve arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Gebze'de 60 aya varan vadeyle konut imarlı 2 arsa satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim fırsatı! 

Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, M. Paşa ve Çayırova mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ve 60 aya varan vadeyle satıyor. Peki Gebze'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Gebze'de 2 adet konut imarlı arsa satılıyor! Hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Balçık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Gebze'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Gebze Belediyesi'nden 5.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gebze Belediyesi, 3 mahalledeki 3 arsayı ihale ile satıyor. Arsaların satış ihalesi 9 Ocak'ta gerçekleşecek..

İstanbul-İstanbul projesindeki 2B sorunu çözülüyor!

Yapı Kredi Koray GYO İstanbul-İstanbul projesi kapsamındaki 2B arsaların devralınmasına ilişkin tebligat hakkında açıklama yaptı.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan 2B toplantısı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Köşklüçeşme’deki 2B çalışma ofisinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi, firmaya yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gebze Köşklüçeşme'de 2B arazileri konuşuldu!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2B arazisine ilişkin Köşklüçeşme’de kurulan bilgilendirme ofisinde Hürriyet ve Yavuz Selim mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Gebze'ye 2B müjdesi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bürokratik sürecinin tamamlanarak saha çalışmalarının başlandığı 2B arazilerine ilişkin, “Bizlerde sizler kadar heyecanlıyız. Uzun bir süreçte sona yaklaşıyoruz. Kimseyi mağdur etmeden çözeceğiz” dedi.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu arsa fiyatlarını uçurdu!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi ve Osmangazi Köprüsü, çevresindeki arsaların metrekare fiyatlarını da uçurdu. Gebze’den başlayıp İzmir’e inen otoyolun geçtiği araziler, 3 yılda yüzde 150’den fazla arttı

Gebze ve Karamürsel'deki arsa fiyatları 3 yılda yüzde 150 arttı!

İstanbul'u İzmir'e bağlayacak olan toplam 433 kilometre uzunluğundaki Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Köprünün geçeceği Gebze ve Karamürsel güzergahındaki arsaların fiyatı ise 3 yılda yüzde 150'den fazla değerlendi.

Boğaz'daki 2B arazileri dönüşüm için üç yıldır bekliyor!

İstanbul Boğazı'nda 2B arazilerinin dönüşümü üç yıldır bekliyor. Beykoz'da vatandaşların kullanımındaki arsalar için belediyeye ücretler ödendi. Müteahhitlerle anlaşmaları yapılan arsaların imar planları da bir yıl önce tamamlandı.

Adnan Köşker'den 2B istişare toplantısı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerini kapsayan 2B arazileri konusunda mahalle sakinleriyle istişare toplantısında bir araya geldi

Gebze- İzmir Otoyolu güzergahındaki arsaların fiyatları 2'ye katlandı!

Gebze- İzmir Otoyolu'nda sona yaklaşılıyor. Mart 2016'da Körfez Köprüsü ayağının açılacağı proje, bölgedeki gayrimenkullerin ve arazilerin değerini neredeyse ikiye katladı. 433 km'lik yol boyunca önce konut ardından arsa fiyatları yükseldi.

gebze 2b arsaları Haberi

gebze 2b arsaları


Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerini kapsayan 2B arazileri konusunda mahalle sakinleriyle istişare toplantısında bir araya geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran, Hürriyet Mahalle Muhtarı Ekrem Çakır, belediye meclis üyeleri, dernek yöneticileri ve mahalle sakinlerinin katıldığı toplantıda 2B arazilerinin Gebze Belediyesi’ne devrinin ardından yapılan çalışmalar ve gelinen nokta hakkında geniş kapsamlı bilgilendirmede bulunuldu.

MAĞDURİYET YAŞANMADAN

Karşılıklı istişare ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantının ev sahipliğini yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Siz değerli mahalle sakini kardeşlerimizle 2B arazilerinin çözümüne ilişkin bilgi paylaşımının yapıldığı bir toplantıda daha bir araya geldik. Karşılıklı istişare ederek hiçbir vatandaşımız mağdur olmadan sorunun çözülmesi için gayretlerimizi sürdürüyoruz....