07 / 07 / 2024

gebze Başaranlar Holding

gebze Başaranlar Holding

Başaranlar Holding Anadolu'ya Gebze'den açılacak, Holding yatırım rotasını Gebze'ye çevirdi. Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran, projelerinin yeni adresinin Anadolu olacağını söyledi...

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Başaran tarafından kuruldu.

Antalya Başaranlar Business Hotel icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Muratpaşa'daki Mehmet Başaran'a ait Başaranlar Business Hotel için icradan satış kararı verildi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran Finlandiya'da tatil yaptı!

Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran ve ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran Finlandiya'da tatil yaptı.

Mina Başaran'ın öldüğü jetin son fotoğrafı!

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili ön rapor hazırlandı. Ön raporda, iş jetinin son fotoğrafına da yer verildi.

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasıyla ilgili yeni gelişme!

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili ön rapor hazırlandı. TC-TRB kuyruk tescilli uçağın iki motorunun çarpma anıyla ilgili detaylar anlatıldı.

Başaran Holding'in İran'da düşen jetiyle ilgili gelişme!

Türk Hava Yolları (THY) uçağının kokpit ekibinin, İran'da düşen jeti sistemde gördüğü ve dakikalarca bağlantı kurmaya çalıştığı bilgisi ortaya çıktı. Pilotların Türkçe anonsla jeti uyarmaya çalıştığı telsiz konuşmalarına yansıdı.

Başaran Holding'in İran'da düşen jetinin karakutuları böyle çözüldü!

Başaran Holding’e ait jetin neden kaza yaptığını aydınlatacak karakutuların çözümünün nasıl yapıldığı İran tarafından hazırlanan raporda detaylı şekilde anlatıldı.

Başaran Holding'in uçak kazasında saniye saniye yaşananlar!

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle ilgili hazırlanan ön raporda kokpit ekibinin konuşmalarına ulaşıldı.

Mina Başaran'ın öldüğü jetle ilgili ön rapor açıklandı!

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle ilgili ön rapor hazırlandı. Rapora göre, uçağın üç hız göstergesinden birinin arızalandığı ve pilotların hatalı müdahalede bulunduğu yer aldı...

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer aylar sonra görüntülendi!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen Başaran Holding'e ait özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düşmüş ve bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı hayatını kaybetti...

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Ömer Faruk Başaran MHP Kocaeli milletvekili aday adayı oldu!

Başaran Holding yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Başaran MHP'den Kocaeli milletvekili aday adayı müracaatında bulundu...

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasının ön raporu ortaya çıktı!

İran’da düşen 11 kişinin hayatını kaybettiği Başaran Holding’e ait TC-TRB tescilli Challenger 604 tipi uçağın kaza ön raporu hazırlandı.

gebze Başaranlar Holding Haberi

gebze Başaranlar Holding

Başaranlar Yatırım Holding yatırım rotasını Gebze'ye çevirdi. Anadolu'ya Gebze'den açılmayı hedefleyen firmanın sonraki adresi Bursa Antalya Gaziantep ve Eskişehir olacak YELDA AKGÜN ŞENEL Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği (ASÎAD) kurucusu, Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran, projelerinin yeni adresinin Anadolu olacağını söyledi.


Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran, "Bursa, Antalya, Gaziantep, Eskişehir gibi gelişmekte olan kentler konut yatırımları açısından önemli potansiyele sahip. Büyük kentler doldu, büyük kentlerin çevrelerinde yer alan Gebze gibi merkezler de gayrimenkul yatırımları açısından potansiyel taşıyor. Biz de Gebze ve civarında gayrimenkul projeleri geliştirmeyi planlıyoruz. 

Anadolu'ya Gebze'den açılacağız" dedi. 


'KİRA SATIŞ MODELİ CANLANDIRIR' Ömer Faruk Başaran, emlak sektörünün daha fazla canlanabilmesi için başta ingiltere olmak üzere Avrupa ülkelerinde kullanılan kira satışı (leasehold) sisteminin...