29 / 04 / 2024

gebze center mağazaları

gebze center mağazaları

Geniş mağaza ve hizmet yelpazesiyle alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Gebze Center, food court'ta açılan Kayseri Mutfağı ve zemin katta açılan Ajda Cafe ile ziyaretçilerine yepyeni deneyimler yaşatacak.

Aker ve AVVA Gebze Center AVM'de mağaza açtı!

Aker ve AVVA yeni mağazalarını Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Doğuş GYO'dan Gebze Center AVM kiracılarına müjdeli haber!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'de Haziran ayında mağazaların yeniden açılışına destek olmak adına yüzde 60 oranında kira indirimi uygulanmasına, Temmuz ayında kiracılarından yüzde 40 oranında kira indirimi uygulanmasına karar verildi.

Doğuş GYO kapanan mağazalarından kira almayacak!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'deki mağazalarından ve Doğuş Center Maslak ve Doğuş Center Etiler gayrimenkullerinde,  yasal düzenlemeler nedeniyle kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

HOM Design Center AVM'de hangi mağazalar var?

Skyland İstanbul projesinin içerisinde yer alan HOM Design Center açıldı. Peki HOM Design Center AVM'de hangi mağazalar var?

HOM Design Center mağazaları!

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi olan HOM Design Center açıldı. Peki HOM Design Center'da hangi mağazalar var?

Gebze Center'a 3 yeni mağaza açıldı!

Geniş mağaza ve hizmet yelpazesiyle alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Gebze Center, food court'ta açılan Kayseri Mutfağı ve zemin katta açılan Ajda Cafe ile ziyaretçilerine yepyeni deneyimler yaşatacak.

Real Gebze Center'da mağaza açtı!

Temmuz 2014'te Beğendik tarafından Türkiye operasyonları satın alınan Real Hipermarketler Zinciri, 6 yıl aradan sonra ilk mağaza açılışını Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde yaptı.

Real Gebze Center'da mağaza açtı!

Türkiye faaliyetlerine 1998 yılında başlayan Real, altı yıl aradan sonra ilk mağazasını Gebze Center'da açtı. Real; İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, İzmit ve Konya'da hizmet veren Real'in 13'üncü mağazası oldu.

Gebze Center AVM'de Real açıldı!

Türkiye faaliyetlerine 1998'de başlayan Real, 6 yıl aradan sonra ilk mağazasını Gebze Center'da açtı. Real'in Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde açtığı yeni mağazası, tüketicileri ağırlamaya başladı.

Crate and Barrel Türkiye'deki ilk mağazalarını Zorlu Center ve Akasya Acıbadem'de açtı!

Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı perakende zinciri Crate and Barrel, Türkiye' deki ilk mağazalarının kapılarını mayıs ayında Zorlu Center ve Akasya Acıbadem' de açtı...

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

540/4 Parsel adres! Cadde mağazaları 165 bin liradan!

540/4 Parsel adres ve satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakşehir'de yükselen 540/4 Parsel projesinde cadde mağazalarının satış fiyatları 165 bin liradan başlıyor...

Doğuş GYO Gebze Center AVM değerleme raporunu yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gebze Center Alışveriş Merkezi değerleme raporunu yayınladı...

gebze center mağazaları Haberi

gebze center mağazaları

Açıldığı günden bu yana Gebzelileri birçok markayı bir araya getiren Gebze Center, üç yeni markayı daha bünyesine kattı. 

Geniş mağaza ve hizmet yelpazesiyle alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Gebze Center; İsveç merkezli yatak markası Halsa, birbirinden lezzetli yemekleriyle Kayseri Mutfağı ve keyifli menüsüyle Ajda Cafe'yi ziyaretçilerle buluşturuyor. 

ALIŞVERİŞE ENERJİ KATIYOR 

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkı ve AVM ziyaretçilerini yeni markalarla buluşturmaya devam ediyor. 2010 yılından bu yana ulusal ve uluslararası alanda dünyaca ünlü ve öncü markaları Gebzelilerle buluşturan Gebze Center, üç yeni markasıyla alışverişe enerji katıyor. 

YEPYENİ DENEYİM 

Alışverişin yanı sıra eğlence ve dinlence mekânlarıyla her yaştan insanın keyif dolu vakit geçirdiği Gebze Center, alt zemin katta açılan İsveç merkezli yatak markası Halsa, birbirinden lezzetli yemekleriyle food court'ta açılan...