02 / 05 / 2024

Gebze Dilovası kompleks inşaatı

Gebze Dilovası kompleks inşaatı

Gebze Dilovası Belediyesi, Tavşancıl Mahallesi'nde Tarihi Merkez Camii'nin dokusunu bozmadan hemen yanı başına büyük bir kompleks inşaatına başladı.

Dilovası'nda 44.8 milyon TL'ye icradan satılık kömür tesisi!

T.C. Gebze İcra Dairesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Çerkeşli Mahallesi 428 ada 2 parselde yer alan kömür tesisini ve binaları 44 milyon 834 bin 60 TL'ye icradan satıyor...

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali özelleştiriliyor!

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali, ekipmanları ve taşınmazları satış yöntemiyle özelleştiriliyor.

Gebze'de 80.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gebze İcra Dairesi Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, 430 Ada, 2 Parsel, Çerkeşli Mahallesinde yer alan taşınmazı 80 milyon 123 bin 49 TL'ye satıyor...

Kocaeli'de 32.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Gebze Emlak Müdürlüğü ve İzmit Emlak Müdürlüğü, Gebze, Dilovası ve Başiskele'deki gayrimenkulleri ihale ile satıyor...

Gebze Kayapınar Mahalle Semt Konağı'nın inşaatında son durum!

Gebze Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, başlatılan Semt Konağı projelerinden Kayapınar Mahalle Semt Konağı´nı, en kısa zamanda tamamlayıp açılışa hazır hale getireceklerini söyledi.

Gebze Dilovası'nda altyapı çalışmaları tamamlandı!

Gebze Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım ekipleri, ramazan ayında da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gebze Dilovası'na dev kompleks inşa ediliyor!

Gebze Dilovası Belediyesi, Tavşancıl Mahallesi'nde Tarihi Merkez Camii'nin dokusunu bozmadan hemen yanı başına büyük bir kompleks inşaatına başladı.

Gebze ve Dilovası'nın yolları yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım onarım ve yapımı için ihale yapıldı.

Kocaeli Gebze'ye 25 bin ton asfalt!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım Ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası’nda asfalt yama yapılması için ihale yapıldı.

Dilovası OSB'de icradan 10 milyon TL'ye fabrika!

Kocaeli Gebze Dilovası OSB bölgesinde bulunan 12.758,37 metrekare yüzölçümüne sahip fabrika, Gebze 1. İcra Dairesi tarafından 3 Ağustos 2015 günü 10:30 ile 10:35 arası ihale ediliyor.

Avi Alkaş: Çayırova-Gebze-Dilovası aksı en çok tercih edilen bölgeler!

JONES Lang LaSalle (JLL) Avrupa Lojistik ve Sanayi Eğilimleri Kullanıcı Araştırması raporuna göre; artan yabancı yatırımın da etkisiyle lojistik sektörünün 5 yılda yüzde 48 büyüyeceği öngörülüyor.

Dilovası ve Gebze yolları için ihale yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım ve onarım yapım işi ihalesi yapıldı...

Gebze ve Dilovası köy yolları yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Gebze ve Dilovası köylerinde yol bakım ve onarım yapım işi ihalesi yapıldı. 3 kilometre yol bakım ve onarımı yapılacak.

Gebze Dilovası kompleks inşaatı Haberi

Gebze Dilovası kompleks inşaatı

Gebze Dilovası Belediyesi, Tavşancıl Mahallesi'nde Tarihi Merkez Camii'nin dokusunu bozmadan  hemen yanı başına büyük bir kompleks inşaatına başladı. Yapılacak alanda cami şadırvanı, semt konağı, taziye evi, okuma salonları ve  Kuran Kursu olacak.  


Belediye Başkanı Toltar, İlçenin her her noktasına kalıcı hizmetleri yaparak vatandaşların istifadesine sunulduğunu belirtti. Başkan Ali Toltar yaptığı açıklamada “Tavşancıl Mahallemize Kur'an Kursu, semt konağı, taziye evi ve şadırvan kazandırıyoruz. Ekiplerimizin yoğun ve kapsamlı çalışmaları neticesinde binamızın yapımını tamamlayıp; en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Göreve geldiğimizden bu yana hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde en fazla dikkat ettiğimiz husus yapılarımızı uzun vadede ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlamak oldu. Tavşancıl Mahallemizde eksikliğini hissettiğimiz çok amaçlı böyle bir kompleksin tamamlanmasıyla büyük bir eksiklik de giderilmiş olacaktır”...