18 / 05 / 2024

gebze eski evleri yenileme çalışmaları

gebze eski evleri yenileme çalışmaları

Gebze merkezde son yıllarda müteahhitle anlaşma yoluyla gerçekleşen doğal kentsel dönüşümle eski evlerin yerine yeni yapılar yükseliyor. Gebzeliler eski evlerin yerine yeni yapılar yaptırırken müteahhit firma seçiminde de seçici ve özenli davranıyorlar.

Türk inşaat şirketlerinden Almanya'ya akın!

Türk inşaat firmaları, Almanya'da yüzlerce limited şirket kurdu. Arsa veya eski evleri alıp yeni lüks konutlar inşa ediyorlar. Bir zamanlar Rusya'ya yapılan akına benzeyen yeni yatırım fırsatında, iyi Almanca bilen emlak sektöründe tecrübeli Türk gençleri aranıyor.

Fatih'e yakışmayan inşaat yükseliyor!

İstanbul gibi dünyanın gözbebeği kadim şehir olan Fatih'te modern yapı yükselmeye başladı. Süleymaniye, Şehzadebaşı ve Vezneciler’in merkezinde tarihî ahşap eski evleri kapatan yapının ne olacağı ise merak konusu oldu.

Niğde Belediyesi eski evleri yeniliyor!

Niğde Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında yardıma ihtiyacı olan vatandaşların evlerini onardı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından talimat verilen ev 2 haftada yenilendi.

Essenora Evleri'nde büyük takas kampanyası! Eski evi getir, yeni evinde otur!

Essenora Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Projede geçerli büyük takas kampanyası kapsamında eski evinize karşılık, yeni bir ev sahibi olabiliyorsunuz...

Balıkesirli romanların konut sorunları çözüldü!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların konut sorunu çözüldü. Roman vatandaşların eski evleri davul-zurna eşliğinde bayram havasında yıkıldı.

Eskişehir Flora Evleri satılık daire!

ESOTO AŞ imzası taşıyan Flora Evleri, birbirinden bağımsız 12 blokta 72 daireden oluşuyor. Eskişehir Flora Evleri satılık daire fiyatları ise 725 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Flora Evleri ile Eskişehir'de hayat güzelleşiyor!

Eskişehir'de inşa edilen Flora Evleri ile hayat daha güzel bir hale geliyor.12 blok olarak inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Emlak Konut Gebze 3.Etap Evleri fiyatlar 2016!

Emlak Konut Gebze 3.Etap Evleri fiyatları 269 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut Gebze 3.etapta 1.905 konut yer alıyor...

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri başvurusu!

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı. Projede 2 adet daire satışta.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar Evleri fiyat!

2 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 120 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar Evleri fiyat...

MYK Mühendislik Gebze'de hizmete girdi!

Gebze eski belediye başkan yardımcılarından Vahdettin Duran'ın oğlu, inşaat mühendisi Mustafa Duran'ın kurduğu MYK Mühendislik yeni ofisinde hizmete girdi.

Bergama Belediyesi restorasyon ödülü aldı!

Bergama Belediyesi, tarihi Havra ve Ev Restorasyonları nedeniyle, "En İyi Restorasyon Uygulaması Ödülü" aldı. Bergama Belediyesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi ile birlikte'Kentsel Kültür Varlıkları Projesi' adı altında eski evleri ayağa kaldırıyor

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

gebze eski evleri yenileme çalışmaları Haberi

gebze eski evleri yenileme çalışmaları

Gebze merkezde son yıllarda müteahhitle anlaşma yoluyla gerçekleşen doğal kentsel dönüşümle eski evlerin yerine yeni yapılar yükseliyor. Bu usulle Gebze merkezdeki 30-35yıllık evler bile artık tek tek yıkılarak yerine yeni yapılar yaptırılıyor. Hacı Halil Mahallesi, Eski Çarşı arasındaki Yazı caddesi üzerindeki küme evler, Güzeller mahallesindeki eski Menderes Evleri olarak adlandırılan Doğan caddesindeki iki yönlü sıralı eski evlerin, Mustafapaşa mahallesinde İbrahimağa caddesi üzerinde ve arkasındaki evlerin yerinde artık yeni yapılar yükselmeye başladı. 


Gebzeliler eski evlerin yerine yeni yapılar yaptırırken müteahhit firma seçiminde de sıkıntı yaşamamaları için seçici ve özenli davranıyorlar. 


Gebze...