14 / 05 / 2024

gebze izmit tem yolu çalışmaları

gebze izmit tem yolu çalışmaları

Gebze-İzmit TEM otoyolunda yenileme çalışması yapılıyor. Otoyolun Gebze - İzmit bölümündeki viyadüklerde yenileme çalışması nedeniyle, 5 Mayıs ila 24 Temmuz'da ulaşımda zaman zaman aksama olacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı açıldı! 

400 kilometreden oluşan 5 milyarlık yatırım bedelli Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı'nın açılışı yapıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı bugün açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesiminin bugün açılacağı müjdesini paylaştı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit etabı 19 Eylül'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Kavşağı arasındaki kesiminin 19 Eylül'de açılacağını söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli-TEM İzmit-1 kavşakları açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit-1 Kavşağı arası 19 Eylül Cumartesi günü saat 23.59'da açılacak.

İzmit ve Gebze'deki orman arazilerinin Büyükşehir'e devri mecliste!

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İzmit ve Gebze ilçesindeki orman arazilerinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesine devri konusunu meclis gündemine taşıdı..

TEM otoyolu 13-28 Haziran'da kapatılacak!

Otoyolun Gebze köprülü kavşağı Ankara yönü TEM katılım yolu, 13 - 28 Haziran arasında ulaşıma kapatılacak. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

TEM Gebze köprülü kavşağı Ankara yönü 16 gün trafiğe kapalı!

TEM otoyolunun Gebze-Orhangazi kesiminde başlanan üst yapı çalışması kapsamında, Gebze köprülü kavşağı Ankara yönü TEM katılım yolu 13-29 Mayıs'ta ulaşıma kapatılacak..

TEM otoyolu Gebze kesiminde yenileme çalışması!

TEM otoyolunun Gebze-Orhangazi kesiminde başlanan üst yapı çalışması kapsamında, Gebze köprülü kavşağı Ankara yönü TEM katılım yolu 13-29 Mayıs'ta ulaşıma kapatılacak. Valilikten yapılan açıklama şöyle...

Dilovası mevkisi ile Gebze arasındaki eski köprüler patlatılarak yıkılacak!

TEM Otoyolu'nun Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'na bağlantısını sağlayan K1 kavşağı bölgesinde yolun genişletilmesi nedeniyle Dilovası mevkisi ile Gebze arasındaki eski köprüler bu gece saat 00.00'da emülsiyon tipi patlayıcılarla yıkılacak.

Yarın gece Gebze-Dilovası arası TEM ve D-100 kapanıyor!

Trafiğin verileceği D-100 karayolunun Dilovası ile Gebze arasında da yarım saat duracak. Yarın akşam 23.45 ile 00.15 arasında yapılacak patlatma sırasında can güvenliği için ulaşım TEM'de olduğu gibi D-100'de de tamamen durmuş olacak.

Dilovası-Gebze otoyolu 15 saat trafiğe kapatılacak!

TEM (O4) Otoyolu'nda trafik akışı, Dilovası mevkii ile Gebze arasındaki eski üst geçitlerin patlatma yöntemiyle yıkılması çalışmaları nedeniyle 20 Eylül saat 21.00 ile 21 Eylül saat 12.00 arasında çift yönlü kesilecek.

Gebze-İzmit yolunu Aselsan takip edecek!

ASELSAN'dan yapılan açıklamada, Türkiye’de en çok trafik kazası Gebze-İzmit batı kavşakları arasındaki 40 kilometre uzunluğundaki yolda gerçekleşiyor.Otoyollardaki ilk "akıllı yol" uygulaması Gebze-İzmit batı kavşakları arasında gerçekleştirilecek.

Lütfi Elvan:Tem otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönü bu gece açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs’tan bu yana kısmen trafiğe kapatılan TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün bu gece açılacağını bildirdi.

gebze izmit tem yolu çalışmaları Haberi

gebze izmit tem yolu çalışmaları

TEM otoyolunun Gebze-İzmit bölümündeki viyadüklerde yenileme çalışması nedeniyle, 5 Mayıs ila 24 Temmuz'da ulaşımda zaman zaman aksama olacak.


Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 5 Mayıs 03.00 ila 24 Temmuz 17.00'de viyadüklerde üstyapı ve izolasyon yenileme çalışması yapılacağı kaydedildi.


Çalışma süresince otoyolun trafiğe kapatılacağı, araçların uygun kavşaklardan D-100 karayoluna yönlendirileceği belirtilen açıklamada, şu ifadelere verildi:


"Trafiğin hangi gişelere kapatılacağı önceden uyarı levhalarıyla sürücülere bildirilecektir. Söz konusu çalışmalara Gebze–Körfez kavşaklarında Ankara yönünden başlanacak. Doğu, güney ve kuzey olmak üzere 3 etapta tamamlanacaktır. Çalışılan kesimlerdeki ara gişeler, giriş yönünde trafiğe kapatılacaktır. Gerekli emniyet önlemleri alınacak ve trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları...