05 / 05 / 2024

gebze konut fiytaları

gebze konut fiytaları

48 yıldır Gebze'de emlak sektöründe bulunan İntaç İnşaat Turizm Emlak şirketinin sahibi Ali Özgenç, yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

Gebze'de 60 aya varan vadeyle konut imarlı 2 arsa satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim fırsatı! 

Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, M. Paşa ve Çayırova mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ve 60 aya varan vadeyle satıyor. Peki Gebze'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Dubleks prefabrik evler ne kadar? İki katlı prefabrik ev fiyatları kaç lira?

İnşaat malzemelerinin artması konut fiytalarını yüksetti. Vatandaşlar uygun fiyata ev sahibi olabilmek için prefabrik evlere yöneldi. Peki, dubleks prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Gebze'de Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parselin toplam değeri 9 milyon 691 bin 388 TL, KDV dahil toplam değeri ise 11 milyon 435 bin 837 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Gebze Güzeller parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi bugün!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Gebze'ye 301 yeni konut müjdesi!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 1 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kocaeli Gebze 100 bin konut projesi sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında Kocaeli Gebze'de hayata geçirilecek olan 250 konutun hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Gebze 100 bin konut kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gebze projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapıldı.

TOKİ Gebze 100 bin konut kura çekimi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gebze projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Gebze Kirazpınar 577 konut ihalesi 24 Mart'ta!

Kocaeli Gebze Kirazpınar Mahallesi 577 Adet Konut, 16 Adet Dükkan Ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Kocaeli Gebze'ye 577 yeni konut!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Gebze'de 577 yeni konut inşa edecek.

Emlak Konut Gebze Güzeller değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Gebze Güzeller Mahallesi'nde yer alan 14 parselin değerleme raporunu yayınladı. 

gebze konut fiytaları Haberi

gebze konut fiytaları

48 yıldır Gebze'de emlak sektöründe bulunan İntaç İnşaat Turizm Emlak şirketinin sahibi Ali Özgenç, yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. 1967 yılında Gebze'ye gelerek önce benzin istasyonu işletmeciliği ardından da inşaat sektörüne giriş yapan ve Gebze'nin en eski emlakçılarından olan Ali Özgenç, sektör ile ilgili açıklamalarda bulundu. Geçmiş yıllarla, şimdi ki emlak piyasasını kıyaslayan Özgenç, " 48 yıldır Gebze'de emlak sektörü ile uğraşıyorum. Bu yıllar arasında Gebze'de emlak sektöründe çok şey değişti. 1 liralık yer bugün 5 milyon lira olmuş. Öncelikle fiyatlarda büyük artış var. Gebze'de yeni çarşı caddesi açılmamıştı o zaman. 67 yılında buraya geldiğimizde yeni çarşı, eski çarşı o dönemde yoktu. 


'BUGÜNLERİ GÖREREK YATIRIM YAPMAK ZORDU" 

O yıllarda şimdi ki durumu görerek yatırım yapmanın mümkün olmadığını söyleyen Özgenç; "Diliskelesi'nde bir benzinlik kiralayarak...