12 / 05 / 2024

gebze körfez yol çalışması

gebze körfez yol çalışması

Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs'ta trafiğe kapatılması ile yaşanan trafik çilesi nedeniyle çalışmalara 20 Mayıs'tan itibaren ara verileceğini açıklandı...

Körfez'in köylerinde yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi, cadde ve sokaklardaki altyapı çalışmalarının yanı sıra imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli Körfez'den Ağva'ya yol yapılacak!

Kocaeli'nin Körfez İlçesi ile İstanbul Şile'nin tatil beldesi Ağva'ya yol yapılacak. Körfez ile Ağva arasındaki yol 65 kilometreye düşecek.

BBK, Türk şirketlerini Körfez ve Hindistan’a götürecek!

Türkiye’de temsilcilik açan Bank of Bahrain and Kuwait (BBK), Türk şirketlerinin Körfez ve Hindistan’da iş yapmalarına aracılık yapacak. BBK Türkiye Genel Müdürü Bilgün Gürkan, altyapı, enerji, konut, yol ve yenileme projelerinde fırsatlar olduğunu söyledi

İzmir Körfez Geçiş Projesi'nin yol haritası belirlendi!

İzmir Körfez Geçiş Projesi'nin yol haritası belirlendi. İzmir’in iki yakasını birleştirecek olan proje kapsamında İnciraltı’ndaki imar sorununun çözümü için izlenecek yol haritası da hazır.

Körfez'de üst yapı çalışmaları devam ediyor!

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Körfez genelinde yol yapım, sokak ve kaldırım yenileme çalışmaları sürdürülüyor.

Kocaeli Derince ve Körfez’de yollar yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Derince ve Körfez İlçelerinde yol bakım ve onarım için ihale yapıldı. Bozulan Derince Çavdar Caddesi ve Körfez Seyda Caddelerinde bakım ve onarım yapılacak.

Körfez Geçiş Köprüsü’nün son tabliyesini Cumhurbaşkanı yerleştirecek!

Körfez Geçiş Köprüsü, Türkiye ekonomisine itici güç olacak. Köprünün kritik önem taşıdığı Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun 27 milyar liralık bir ekonomik faaliyeti tetiklemesi bekleniyor.

Körfez Belediyesi'nin yol çalışmaları devam ediyor!

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle cadde ve sokaklarda yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Kocaeli Körfez'deki Hürriyet Caddesi yenilendi!

Körfez ilçesinin önemli arterlerinden olan Hürriyet Caddesi tamamen yenilendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı kent genelinde yol yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Erol Çiçek: Körfez Geçişi Projesi hemen durdurulmalı!

Bursa’da faaliyet gösteren, Çevre ve Ekoloji Hareketi (ÇEHAV) avukatlarından Erol Çiçek’ın açtığı dava sonucu mahkeme, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve İzmit Körfez Geçişi Projesi’nin ÇED raporundan muaf sayılamayacağına karar verdi.

Kocaeli Körfez'de üst çalışmaları sürüyor!

Asfalt ve kaldırım çalışmaları sonucu kentin toplam yol ağının yüzde 70 gibi bir alanı yeniden inşa ederek hizmete açan Körfez Belediyesi, belirli programlar dahilinde çalışmalarını Atalar mahallesi Kırca sokakta devam ettiriyor.

Körfez Geçiş Köprüsü yılda 650 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde çalışmalar devam ediyor.

gebze körfez yol çalışması Haberi

gebze körfez yol çalışması

KOCAELİ Valisi Ercan Topaca, TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs'ta trafiğe kapatılması ile yaşanan trafik çilesi nedeniyle çalışmalara 20 Mayıs'tan itibaren ara verileceğini açıkladı.


Vali Topaca, 20 Mayıs'ta TEM'in Ankara istikametinin yeniden ulaşıma açılacağını, geri kalan çalışmanın Ramazan Bayramı sonrasına bırakılacağını belirtti.


Ulaştırma Bakanlığı'nın yaptığı planlama doğrultusunda 5 Mayıs saat 03.00'ten itibaren başlayan uygulama ile TEM Otoyolu'nun Gebze-Körfez ilçeleri arası Ankara istikameti ulaşıma kapatıldı. Trafik, Gebze turnikelerinden itibaren D-100 Karayolu'na yönlendirildi. Ancak aradan geçen 12 günlük süre içinde özellikle sabah ve akşam saatlerinde İstanbul istikametinden İzmit'e gelmek tam bir çileye dönüştü. 


İstanbul'dan TEM üzerinden gelen araçlar Gebze turnikelerinden D-100'e yönlendirilmesi ve turnikelere giden yolun da tek şerit olması nedeniyle zaman zaman Gebze'den...