25 / 07 / 2024

gebze Küçük Oto Sanayi

gebze Küçük Oto Sanayi

S.S Gebze Yeni Oto Sanayi Sitesi Yapı kooperatifi oluşumunu tamamlayarak yapılan genel kurul toplantısı ile yeni yönetim kadrosunu seçti..

Yılbaşından sonra araç piyasasında durum nasıl olacak? Fiyatlar artacak mı?

Türkiye'nin otomobil pazarında son dönemde dikkat çekici bir gelişme yaşanıyor. Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında önemli düşüşler gözlenirken, bu trend Bursa'da açık oto pazarını hareketlendirdi. Araç piyasası gündeminde araçların yılbaşından sonra artacağı konuşuluyor.

Otomobil piyasasında deprem! Arabalarda fiyatlar düştü mü yoksa arttı mı? 15 Eylül telaşı başladı

Rami Açık Oto Pazarı hafta sonu olmasına rağmen bu hafta boş kaldı. Gelenler fiyatları yüksek oldukça bulurken, satışlarda düşüş olduğunu ifade ettiler. Oto galericilerini ise 15 Eylül telaşı şimdiden sardı.

Yaz lastiği alacaklara kampanya müjdesi! İşte A101, MİGROS, Carrefoursa 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de her kış oto araçlar için uygulamaya koyulan kış lastiği takma zorunluluğu 1 Nisan 2022 itibariyle son buldu. Yasağın kalmasıyla harekete geçen zincir marketler yaz lastiği modellerini kampanyalı fiyatlarla satışa sundu. İşte A101, MİGROS, Carrefoursa 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kıoto Mühendislik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kıoto Mühendislik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli iel Yücel Senkir ve Hüseyin Tevke ortaklığında kuruldu.

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Funda Naçar tarafından kuruldu.

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammed Ha    Zeyad tarafından kuruldu.

Zhç Gayrimenkul Kiralama Tarım Ve Hayvancılık Oto Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Zhç Gayrimenkul Kiralama Tarım Ve Hayvancılık Oto Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Çiftçi tarafından kuruldu.

Gebze Köşklüçeşme'de ASM ihtiyacı TBMM'de!

Gebze'nin Köşklüçeşme Mahallesi'nin Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Oruç tarafından kuruldu.

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar planı' görüşüldü!

Gebze Belediyesi nisan ayı olağan üstü meclis toplantısı Gebze Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği olağan üstü meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Gebze köyleri emlak vergisi mağduru!

Gebze'nin köylerinde uygulanan 6360 nolu kanun ile Köy Tarlalarının, tapuların arsa olarak cevrilmesi vergisi köylüleri mağdur etti...

Gebze-Köseköy YHT geri dönüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’dan Kocaelileri yakından ilgilendiren bir haber geldi. Gebze-Köseköy yüksek hızlı demir yolu hattının yeniden geri döneceğini müjdeledi.

Gebze Kızılay'daki yedi katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gebze’nin en işlek caddelerinden Kızılay’da yapımı devam eden yedi katlı otoparkın inşaat alanını inceledi.

gebze Küçük Oto Sanayi Haberi

gebze Küçük Oto Sanayi

Gebze , Darıca, Çayırova ve Dilovası bölgesinde bulunan Küçük Oto Sanayi esnafını bir araya toplayarak yeni iş yerlerinde hizmetlerini sürdürme amacıyla kurulan kooperatif düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Eskihisar’da yapılan toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Emiroğlu, Başkan yardımcıları Ertan Çetinkaya, Fikret Kinsiz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Emiroğlu kooperatifin kuruluş hedeflerinden bahsederek planlarını açıkladı.


ESNAFIMIZ BİRARADA OLACAK


Sözlerine “Bölgede bulunan küçük oto sanayi esnafımızı bir araya toplayacağız” diyerek başlayan Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Emiroğlu şöyle devam etti; “Bu konuda daha önce yapılan ve bir önceki sayın bakanımız Nihat Ergün’ün Tatlıkuyu esnafıyla yaptığı toplantıda Belediye Başkanımıza verdiği talimatlar doğrultusunda ve 2014 yılının şubat ayında Gebze Ticaret odasında yapılan toplantıda Belediye Başkanımız sayın Adnan Köşker’in...