13 / 05 / 2024

Gebze Macera Parkında neler var

Gebze Macera Parkında neler var

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en prestijli projelerinin başında gelen ve çalışmaların hız kesmeden sürdüğü Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda; 510 metre uzunluğundaki dağ kızağı parkurunda rayların montajı işlemlerine başlandı

Alanya'daki Macera Parkı 7 yıllığına kiraya verilecek!

Alanya Belediye Başkanlığı, Alanya'daki macera parkını 7 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu macera parkının yıllık kira bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki macera parkı 15 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan Macera Parkı Alanı Yap – İşlet modeli kapsamında 15 yıllığına kiraya verilecek.

Alanya Belediyesi 75 hektarlık macera parkını kiraya verecek! Yıllık kira bedeline çok şaşıracaksınız!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Evim Mağdurları Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan 'Evim Mağdurları Platformu' üyesi bir grup, Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı.

Evim mağdurları yarın Maçka Parkı'nda toplanıyor!

'Evim' isimleriyle bilinen ve tasfiyesine karar verilen tasarruf finansman şirketlerinin mağdurları yarın saat 13:00'te Maçka Parkı'nda toplanıyor...

Eyüpsultan Gençlik Parkı'nda yıkım grevi!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım kararı alınan Eyüpsultan Geçnlik Parkı'nda yıkım kararının bozulmasını isteyen vatandaşlar grev yapıyor. 

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Acıbadem Tibaş Parkı inşaatında gerginlik yükseliyor!

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesine mahallelinin tepsi artıyor. Mahalle halkı "Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen,  Üsküdar ilçemize vermiş olduğu kamusal zararların hesabını verecek" dedi..

Üsküdar Tibaş Parkı'nda durdurma kararı verilen inşaat devam mı ediyor?

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesi vatandaşlardan tepki alıyor. Avukat Onur Cingil, "Devletin mahkemesini tanımayanlar bu kaçak inşaata devam ettiler" dedi...

Sinpaş Çankaya Kayak Pisti ve Macera Parkı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi'nde Yer Alan Teleferik, Kayak Pisti ve Macera Parkına ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Gebze Macera Parkında neler var Haberi

Gebze Macera Parkında neler var



Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en prestijli projelerinin başında gelen ve çalışmaların hız kesmeden sürdüğü Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda; 510 metre uzunluğundaki dağ kızağı parkurunda rayların montajı işlemlerine başlandı

DAĞ KIZAĞI PARKURU BAŞLADI

Gebze adım adım ‘macera’ya doğru… Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in en prestijli ve marka projeleri arasında ilk sırada yer alan Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in sık sık ziyaret ederek yerinde çalışmaları denetlediği Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda dağ kızağı sistemlerinin inşa çalışmalarına başlandı. Dağ kızağı sistemlerinin raylarının parkura döşenmesine başlandığı Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı’nda, 510 metre uzunluğunda dağ kızağı parkuru yer alacak.

EŞSİZ KÖRFEZ MANZARASI

Yanı başında tarihi Eskihisar Kalesi’ne komşu bir konumda yer alan Macera ve Aksiyon...