04 / 05 / 2024

gebze metrosu nerede

gebze metrosu nerede

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze havzasında gerçekleştirecekleri Metro projesinin ilk kazmasının da bir aksilik olmadığı takdirde 2018’de vurulacağını da belirtti.

Gebze - Darıca Metrosu'nda son durum ne? Gebzeliler bitmeyen inşaata tepkili!

2018'deki seçim vaadi olan Gebze - Darıca Metrosu'nun ne zaman tamamlanacağı merak konusu olurken, vatandaşlar yıllardır süren inşaata tepki gösteriyor. İşte o metro hattının çalışmalarındaki son durum...

Gebze-Darıca metrosu ile emisyon sorunu ortadan kalkacak!

Gebze'de hayat geçirilen metro projesi hakkında açıklama yapan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Metrosu ile trafik ve emisyon sorununun azalacağını dile getirdi.

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu 2022'de tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu'nda devam eden Gebze merkez arasındaki kısmın 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te açılıyor!

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te tam kapasite olarak hizmete açılacak...

Gebze Metrosu’nda son durum ne? 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın Gebze Metrosu’nun son durumunu masaya yatırdı. Peki Gebze Metrosu’nda son durum ne? 

Gebze-Darıca metro hattı için ilk kazma vuruldu!

İlk kazmanın vurulduğu Gebze-Darıca metro hattında 1080 yolcu kapasiteli, 4 araçtan meydana gelen sürücüsüz metro kullanılacak. İşte Gebze-Darıca Metrosu inşaatında son durum...

Gebze Metrosu'nun ihalesi 18 Mayıs'a ertelendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ön yeterlilik ihalesi yapılan Gebze Metrosu’nun yapım ihalesi 18 Mayıs 2018 tarihine ertelendi.

İstanbul metrosu Gebze'ye uzayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, 2018'de temellerini atacakları Gebze bölgesindeki metro hatlarını, İstanbul ile entegre ederek büyük bir hamle yapacaklarını açıkladı.

Gebze Metrosu, Mart 2018'de ihaleye çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Gebze Metrosu'nun ihalesinin Mart 2018'de gerçekleşeceğini belirtti.

Gebze-Darıca Metrosu'nun ihalesi 2018'in ilk yarısında!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze-Darıca Metro Hattı projesini masaya yatırdı. Bayram metro projesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada projenin 2018'in ilk yarısında ihaleye çıkacağını belirtti.

Gebze-Darıca Metrosu için sondaj çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri Gebze ile Darıca arasına yapılacak olan metro projesinin zemin etütleri için önümüzdeki hafta sondaj çalışmalarına başlanacağını söyledi.

gebze metrosu nerede Haberi

gebze metrosu nerede

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze havzasında gerçekleştirecekleri Metro projesinin ilk kazmasının da bir aksilik olmadığı takdirde 2018’de vurulacağını da belirtti.


Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, meslek odalarının Gebze’de ki temsilcileri İnşaat, Elektrik ve Makine Mühendislerinin yanı sıra Mimarları yönetim binalarında ziyaret etti. Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve Meslek Odalarının demokrasinin beşiği olarak gördüğünü belirten Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’de gerçekleştirdikleri projeler hakkında oda başkanlarına ve yönetimlerine bilgi verdi. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, Gebze havzasında gerçekleştirecekleri Metro projesinin ilk kazmasının da bir aksilik olmadığı takdirde 2018’de vurulacağını da belirtti.

İLK İNŞAAT MÜHENDİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

Oda ziyaretlerinin ilkini İnşaat Mühendisler Gebze temsilciliğine gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu, burada şehirleşmede görülen eksikliklerin giderilmesi konusunda istişarelerde bulundu. İnşaat...