07 / 05 / 2024

Gebze modern tesis

Gebze modern tesis

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze'ye modern bir spor tesisi kazandırıyor.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Kayseri Akçatepe'ye çok amaçlı modern tesis inşa ediliyor!

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi, Akçatepe Mahallesi’ne çok amaçlı, modern sosyal inşa etti.

Gebze’ye modern sağlık merkezi müjdesi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, belediye ile düzenlenen protokolle Gebze’ye modern bir sağlık kompleksi yapılacağını açıkladı.

Ali Koç yönetimi Gebze'ye tesis yapabilir! 

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkan Aziz Yıldırım yönetimi döneminde aldığı Gebze’deki arazi SİT alanı olduğu için tesis yapamıyordu. Fakat Yıldırım’ın alt yapıyı taşımayı planladığı Gebze’deki araziyle ilgili bir gerçek ortaya çıktı...

Kayseri Erkilet'e yeni sosyal tesis!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Erkilet bölgesine Kocasinan Akademi çatısı altında yeni bir modern tesis yapıldığını ve tesisin fonksiyonel olarak tasarlandığını söyledi.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

Van Büyükşehir'den otobüsler için modern tesis!

Van Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Özel Halk Otobüslerinin kalkış noktasına yapılan tam donanımlı hareket amirliği binası tamamlandı. 

Siemens'ten Gebze'deki çalışanları için spor tesisi!

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.

Gebze'ye yeni sporcu tesisi geliyor!

Gebze’de spora ve sporculara yönelik modern bir tesis olarak inşa edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nde, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Van'a otobüsler için modern tesis inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Van Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde toplu taşıma hizmeti veren otobüsler için modern bir tesis inşa etti. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alana inşa edilen tesisin yakın zamanda açılması planlanıyor.

Alanyaspor’a modern tesis kazandırılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanyaspor’a modern bir tesis daha kazandırıyor. Yeni tesisin yapım ihalesi 4 Aralık'ta düzenlenecek.

Gebze'ye modern spor tesisi!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze'ye modern bir spor tesisi kazandırıyor.

Gebze'ye iki yeni spor tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de iki tesis birden hayata geçiriyor.

Gebze modern tesis Haberi

Gebze modern tesis

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’ye tam donanımlı sporcu eğitim merkezi daha kazandırıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, pek çok spor dalında sporcu yetişmesine imkân sağlayacak olan tesis Gebze bölgesinde yaşayan sporcuların antrenman yapacakları ve eğitim görecekleri modern bir spor merkezi olacak. Gebze Hacı Halil Mahallesi’nde inşa edilen eğitim merkezi, toplam 15 bin 590 metrekare alanda inşa ediliyor. Eğitim merkezi Gebze D-100 yan yol kenarında bulunuyor.

ANTRENMAN SALONLARI


Dört kat şeklinde inşa edilen yapının alt zemin katı 3 bin 752 metrekare kullanım alanına sahip.. Bu bölümde kat fuayesi, güreş salonu, judo salonu, karate ve okçuluk salonu bulunacak. Her branş için ayrı soyunma ve duş alanları yer alacak. Antrenör odaları ve 210 kişilik seminer salonu da bulunacak.

 

SEYİRCİ TRİBÜNÜ VE OTOPARK


Merkezin 2 bin...