18 / 07 / 2024

Gebze Mollafenari futbol sahası son durum

Gebze Mollafenari futbol sahası son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın spor yapması için ihtiyaç duyduğu alanları kente kazandırmaya devam ediyor. Hayata geçirilen spor tesislerinde vatandaşlar spor yaparak günün her saatinde stres atma imkânı buluyorlar.

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Fenerbahçe'den Gebze'ye 3 Temmuz Futbol Akademisi!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Gebze'de yıldız üretecek. Sarı lacivertli takım Gebze'de kuracağı 3 Temmuz Futbol Akademisi ile geleceğin yıldılarını yetiştirecek...

Gebze Mollafenari futbol sahasına kavuştu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın spor yapması için ihtiyaç duyduğu alanları kente kazandırmaya devam ediyor. Hayata geçirilen spor tesislerinde vatandaşlar spor yaparak günün her saatinde stres atma imkânı buluyorlar.

Gebze’ye 4 milyon TL’lik altyapı yatırımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesinin kırsal kesimde yer alan Mollafenari, Cumaköy ve Denizli mahallelerinin içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını yeniliyor.

Fenerbahçe Gebze futbol tesisi 5 yılda tamamlanacak!

Fenerbahçe Kulübü, Gebze'nin Denizli Köyü'nde 220 dönüm arazi üzerine dünya standartlarında bir spor tesisi inşa edecek. Projenin 5 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Gebze’nin üç mahallesine altyapı yatırımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Mollafenari, Cumaköy ve Denizli mahallerine yapılacak altyapı ve arıtma tesisi hakkında vatandaşa bilgi aktardı

Fenerbahçe Gebze'de futbol tesisi kuracak!

Pendik Projesi’ne izin alamayan Fenerbahçe, B planını devreye soktu. Sarı lacivertliler, Gebze’de, Mahchester City’nin tesislerini model alarak futbolunu buraya taşıyacak. Fizibilite çalışmaları bitti, iş kazma vurmaya kaldı.

Gebze Cumaköy'e modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesine bağlı Cumaköy ile Mollafenari yerleşim bölgelerinin atıksularını arıtmak için Cumaköy’de modüler ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Gebze'de TOKİ'ye devredilen askeri arazi futbol sahası olsun!

Gebze'de amatör spor kulüplerinin en önemli sorunu yeterli tesisin olmaması. 2015-2016 futbol sezonu öncesi askeriye alanından yer tahsisi yapılmazsa uzun vadede sıkıntı çok daha artacak.

Gebze Mollafenari’ye yeni futbol sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sağlıklı kalmanın spor yapmakla mümkün olacağı bilinciyle kenti spor sahalarıyla donatıyor. Halkın boş vakitlerinde spor yapmalarına imkan sağlayan spor sahaları günün her saati hizmet veriyor.

Gebze Metin Oktay Spor Tesisi yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türk futbol tarihinin efsane ismi Metin Oktay ile aynı taşıyan Gebze Metin Oktay Spor Tesisi’ndeki yenileme çalışmalarını tamamladı.

Gebze Metin Oktay Spor Tesisi yenileme çalışmaları tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türk futbol tarihinin efsane ismi Metin Oktay ile aynı taşıyan Gebze Metin Oktay Spor Tesisi’ndeki yenileme çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmalarıyla tesis adeta yeniden inşa edildi.

Emlak Konut Gebze Evleri'nin son fotoğrafları!

2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dublekslerden meydana gelen gelen Emlak Konut Gebze Evleri'nin son halini www.havadanemlak.com ekibi havadan fotoğrafladı...

Gebze Mollafenari futbol sahası son durum Haberi

Gebze Mollafenari futbol sahası son durum


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın spor yapması için ihtiyaç duyduğu alanları kente kazandırmaya devam ediyor. Hayata geçirilen spor tesislerinde vatandaşlar spor yaparak günün her saatinde stres atma imkânı buluyorlar. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bu sahalardan birini de Gebze Mollafenari Mahallesi’ne kazandırdı. Yaklaşık bin kişinin yaşadığı mahalleye yapılan FİFA standartlarında futbol sahası tamamlandı.


AMATÖR LİG MAÇLARI YAPILABİLECEK


Mollafenari’de yaşayan halkın spor ihtiyacını karşılamak için FİFA standartlarında modern bir futbol sahası yaptı. 45X90 metre ebatlarında inşa edilen sentetik çim sahada amatör lig maçları oynanabilecek. Bir bölümünde 400 kişilik çelik tribün yer alan sahada gece maçlarının yapılabilmesi için aydınlatma da yer alıyor.



Kocaeli Büyükşehir...