29 / 04 / 2024

gebze olimpik havuz

gebze olimpik havuz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yüzme sporuna tam donanımlı modern bir tesis kazandırdı. Tesiste olimpik, yarı olimpik ve çırpınma havuzları yer alıyor. Tesis başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlarken uluslararası müsabakalara da zemin hazırlayacak.

Gebze'ye olimpik yüzme havuzu yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’de başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlıyor. Bu amaçla Gebze Şehir Stadyumu arkasındaki mevcut kullanılmayan inşaat halindeki havuzun yerine olimpik yüzme havuzu yapılıyor.

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

Karamürsel’de olimpik havuz inşa ediliyor!

Karamürsel’de inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda inşaat çalışmalarının sonuna gelindi. 

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Körfez’den sonra ikinci Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu Çayırova Akse Mahallesi’nde inşa ediyor. Temel çalışmaları tamamlanan yapının havuz kısmı oluşturulmaya başlandı.

Zonguldak BEÜ’de yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor!

Zonguldak BEÜ’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor. Havuz 8.5 milyon TL maliyetle ve son teknoloji kullanılarak yapıldı.

Çankaya'ya üç yeni yüzme havuzu geliyor!

ÇANKAYA Belediyesi, içinde özel rehabilitasyon havuzlarının da bulunduğu üç yarı olimpik havuz ve spor kompleksi projesini tamamladı.

Bodrum Mavi Hotel yenilendi!

Kapsamlı bir tadilattan geçen Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Mavi Hotel, yenilenen yüzüyle sezona 'merhaba' dedi. Olimpik havuz ve denize sıfır güneşlenme alanlarıyla birlikte, iskelede Dodo Vip Beach Club hizmete girdi.

Adıyaman Besni'ye sosyal kampüs geliyor!

Yenikent’te yıllardır atıl vaziyette duran Tekel Depoları için Besni Kaymakamlığı harekete geçti. Atıl vaziyette ki depoların yerine içerisinde anfi tiyatro, kapalı olimpik havuz, gençlik merkezi gibi çok sayıda bölümün olacağı Sosyal alan oluşturulacak.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu bugün açılıyor!

Gebze’ye ve yüzme sporuna yeni ve başarılı sporcular kazandıracak Olimpik Yüzme Havuzu’nu tamamladı. Uluslar arası müsabakalara da ev sahipliği yapabilecek tesisin açılışı bugün saat 14.00’te il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek.

Gebze’ye tam donanımlı olimpik havuz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yüzme sporuna tam donanımlı modern bir tesis kazandırdı. Tesiste olimpik, yarı olimpik ve çırpınma havuzları yer alıyor. Tesis başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlarken uluslararası müsabakalara da zemin hazırlayacak.

Gebze'de 2 havuzlu dev olimpik tesis inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze'de yapımına başlanan olimpik yüzme havuzunun çalışmaları devam ediyor. Havuz toplam kapalı 11 bin 850 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor...

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin sporun altyapısına yönelik başlattığı tesisleşme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu çerçevede yüzme branşına ciddi önem veren Büyükşehir Belediyesi, söz konusu alana yönelik tesis hizmetinde de çalışmalarını devam ettiriyor

İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu’nu inceledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir tarafından Gebze de yapılan Olimpik Yüzme Havuzu ’nda incelemelerde bulundu. Karaosmanoğlu, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması talimatını verdi.

gebze olimpik havuz Haberi

gebze olimpik havuz


Gebze stadyumunun yanındaki atıl alanı değerlendirerek Olimpik Yüzme Havuzu yapan Büyükşehir Belediyesi, yüzme sporuna tam donanımlı modern bir tesis kazandırdı. Uluslararası standartlara sahip tesiste olimpik, yarı olimpik ve çırpınma havuzları yer alıyor. Tesis başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlarken uluslararası müsabakalara da zemin hazırlayacak.


3 AYRI HAVUZ BULUNUYOR


Tesisin içinde bir adet 2 metre derinliğinde 25 çarpı 50 ölçülerinde olimpik havuz, 1.60 metre derinliğinde 16 çarpı 25 ölçülerinde yarı olimpik ısınma havuzu ve 4.50 çarpı 11.00 ebadında bir de çocuk havuzu bulunuyor.


13 BİN 288 METRE KARE


Tesisin yüzme havuzları bölümüne 750 seyirci kapasiteli tribün yer alıyor. Tam donanımlı yapılan olan olimpik yüzme havuzu çeşitli su sporları organizasyonlarına ev sahipliği yapacak. Proje toplam 13 bin 288 metrekare alan üzerine inşa edildi. Tesis bodrum kat...