26 / 07 / 2024

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu bağlantı yolları açıldı

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu bağlantı yolları açıldı

Gebze, Orhangazi, İzmir Otoyolunun Kemalpaşa, Torbalı bağlantı yolu düzenlenen törenle açıldı. Açılışa, Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım katıldı.

Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu devreye alındı...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki trafik yoğunluğunu en aza indirmek ve Avrasya Tüneli'ne yönlendirmek amacı ile yapılan Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu açıldığı açıklandı.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Otoyol A.Ş. işletmeleri için kira ödemiyor iddiası!

Osmangazi Köprüsü ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nu işleten ve devletten “Geçiş garantisi” alan Otoyol A.Ş.'nin kira ödemediği iddia edildi. 

Kanal İstanbul için bağlantı yoluna kredi bulmak için Bakanlık kefil olacak iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın, Kanal İstanbul ile yol bağlantısının yapılacağı Kuzey Marmara Otoyolu kapsamındaki Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesine dış kredi sağlanması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın ilk kez kefil olacağını belirtti. 

Ankara-Niğde Otoyolu'ndan Kayseri'ye bağlantı yapılması önerisi TBMM'de!

Ankara-Niğde Otoyolu'ndan Kayseri'ye bağlantı yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tahsin Tarhan: Köprüler kamulaştırılmalı!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kuzey Çevre Otoyolu, Avrasya Tüneli, Osmangazi Köprüsü, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün devlete yük olduğunu belirtti..

Kuzey Marmara Otolu Bağlantı Yolları Projesi onaylandı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yapılacak olan Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantı Yolları Proje onaylandı. Proje kapsamında çalışmaların önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun parlattığı 96 bölge!

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 140 kilometre kısaltacak olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, güzergahı üzerindeki 96 bölgedeki tarla ve arazi fiyatlarını yükseltti...

İstanbul-İzmir otoyol güzergahında gayrimenkul fiyatları yüzde 36 arttı!

Yüzde 95'i tamamlanan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu güzergahında bulunan gayrimenkullerin fiyatı son 2 yılda ortalama yüzde 36 arttı...

İstanbul-İzmir arası yolculuk süresi kısalıyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu kapsamında İzmir ve Manisa'yı birbirine bağlayan 49 kilometrelik Kemalpaşa-Saruhanlı etabında yolculuk başladı...

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

Yeni havalimanının bağlantı yolu yarın açılıyor!

Yapımı çalışmaları hızla devam eden Kuzey Marmara Otoyolu'nun, İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak yollar arasında yer alan kesimi, 29 Ekim'de hizmete girecek.

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu bağlantı yolları açıldı Haberi

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu bağlantı yolları açıldı

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, Gebze, Orhangazi, İzmir Otoyolu'nun 6,5 kilometrelik Kemalpaşa -Torbalı bağlantı yolunun açılışında, otoyolun tamamlanmasıyla İstanbul'a gitmek isteyenlerin Körfez'i dolaşmadan dünyanın en büyük 4'üncü köprüsünü kullanarak, karşı tarafa hızlıca geçebileceğini söyledi.


Vatandaşların "Kemalpaşa seninle gurur duyuyor" sloganları atması üzerine Yıldırım, geçmişi olmayanların geleceği inşa edemeyeceğini belirterek, "Sevgili gençler bu emanet toprakları şehit kanlarıyla sulayan ecdadımıza karşı sorumluluğumuz var. Nedir o, bu ülkenin bir karış toprağını kimseye vermeden sizlere emanet etmek. Bu bayrağa hainlik yapanların canına okumak" dedi. 


Yıldırım, projenin bütçesinin 55 ülkeninkinden daha büyük olduğunu vurgulayarak, Türkiye'nin terörle değil otoyol projesi gibi güzel işlerle anılmak istediğini belirtti.


Projenin 5 Türk firmasının oluşturduğu Otoyol A.Ş. tarafından yapıldığını anımsatan Yıldırım, Türkiye'de yapılmaz...