02 / 05 / 2024

Gebze Plastikçiler OSBnin yeni binası açıldı mı

Gebze Plastikçiler OSBnin yeni binası açıldı mı

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nin İnönü Mahallesi Balçık Yolu üzerinde bulunan yeni yönetim merkezi binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da katıldı...

Beyaz eşya ve giyime zam gelmeyecek! İşte nedeni

Zincir marketlerde start alan ‘fiyat sabitleme’ genişliyor. Giyim, beyaz eşya ve plastikçiler de fiyat sabitleyecek. İşte tüm detaylar...

Zincir marketlerdeki indirim kampanyası dalga dalga yayılıyor! Sıra o sektörlere de geldi... Duyan inanmıyor!

Zincir marketlerde başlayan 'fiyat sabitleme' kampanyası dalga dalga yayılıyor. Sırada giyim, beyaz eşya ve plastikçiler var. Özellikle stok fazlasının bulunduğu sektörlerde stokları eritme yarışı başladı.

Gebze'de paralarını alamayan inşaat işçileri intihara kalkıştı!

Gebze'nin Tatlıkuyu Mahallesi'nde yan yol üzerinde bulunan gençlik merkezi inşaatında işçiler paralarını alamadıklarını iddia ederek intihara kalkıştı.

Tümray Plastik'in Gebze fabrikası icradan satılıyor!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Tümray Plastik’e ait olan bir fabrika 24.7 milyon TL muhammen bedelle icradan satılığa çıkarıldı.

Gebze Ticaret Odası’ndan M’Expo’ya destek!

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve oda üyelerinden Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M’Expo) projesine tam destek geldi.

Nail Çiler: Kentsel dönüşüm Kocaeli için zorunlu!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin ziyaretinde açıklamalan yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli'de imar sıkıntısı olduğunu belirtirken, Kentsel Dönüşümün Kocaeli için zorunluluk olduğunun altını çizdi.

Gebze Plastikçiler OSB'nin yeni yönetim binası açıldı!

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nin İnönü Mahallesi Balçık Yolu üzerinde bulunan yeni yönetim merkezi binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da katıldı...

Pimaş Plastik'ten Gebze tesisi açıklaması!

Pimaş Plastik Türkiye'deki tek üretim tesisi olan Gebze İşletmesinin 31 Mart 2016 tarihi itibariyle faaliyetine son verilmesine ve kapatılmasına karar verdiğini dün KAP'a bildirmişti. Şirket bugün konuyla ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

Pimaş Plastik Gebze'deki tesisini kapatıyor!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri Türkiye'deki tek üretim tesisi olan Gebze İşletmesinin 31 Mart 2016 tarihi itibariyle faaliyetine son verilmesine ve kapatılmasına karar verdi.

Pimaş Plastik İnşaat Gebze'deki arsa satışında yetki verdiği firmayı açıkladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Kocaeli İli Gebze ilçesindeki arsa satışıyla ilgili yetkilendirme hakkında bildirim yayınladı.

Kadıköy-Kartal metrosu Gebze’ye kadar gelmeli!

GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze’nin sanayi ve kültürel yönü hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Çiler, “Kadıköy-Kartal metrosu Gebze’ye kadar gelmeli” dedi.

Bursalı plastikçiler OSB için yer arıyor!

Bursa Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği ( BURPAS ) Başkanı İlker Biliktü, bir OSB çatısı altında üretim yapmak istediklerini, bu konuda da yer arayışlarının devam ettiğini söyledi...

Gebze Organize Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan sanayi sitesinde çıkan yangın sonucunda 4 iş yeri kullanılamaz hale geldi. Ham plastik işleyen üretimi yapan iş yerinde başlayan yangına Kocaeli ve bölge illerin itfaiyelerinden takviye ekip istendi...

Gebze Plastikçiler OSBnin yeni binası açıldı mı Haberi

Gebze Plastikçiler OSBnin yeni binası açıldı mı


Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nin İnönü Mahallesi Balçık Yolu üzerinde bulunan yeni yönetim merkezi binasının açılışı gerçekleştirildi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeoğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Plastikçiler OSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, OSB başkanları ve çok sayıda işadamı katıldı.

METRO 8 SENE SONRA

Doğayı kirlettik mi kendimizi kirlettik demektir. Kocaeli bu anlamda dünyaya örnek olarak yol alıyoruz. Artık en önemli problemimiz ulaşım oldu. İzmit’te tramvay projesini başlattık. Gebze bölgesinde 2019 yılında metro için temel atmayı planlıyoruz....