08 / 05 / 2024

gebze projeleri 2013

gebze projeleri 2013

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’de yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. Karaosmanoğlu 'na AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ile Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay da eşlik etti

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Halkalı-Gebze banliyö hattı 10 Mart'ta açılacak!

Halkalı-Gebze arasında bulunan banliyö tren hatlarında 2013 yılından beri süren yenileme çalışmalarında sona gelindi. Halkalı Gebze banliyö hattı 10 Mart'ta açılacak...

Halkalı-Gebze banliyö hattının yüzde 97'si tamamlandı!

Halkalı- Gebze arasında yapımına başlanan eski banliyö hatlarında 2013'ten beri devam eden yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Yaklaşık 77 kilometrelik hattın yüzde 97'si tamamlandı.

Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'nın yüzde 94'ü tamamlandı!

Halkalı-Gebze arasında bulunan banliyö tren hatlarında devam eden çalışmalar tamamlanıyor. 2013 yılından beri proje kapsamında çalışmaların yüzde 94'ü tamamlandı.

Adnan Köşker, Gebze'deki projeleri anlattı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Gebze’de hayata geçirilen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gebze'ye TOKİ konutları mı geliyor?

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette kentsel dönüşüm projeleri konuşuldu.

Gebze Tavşanlı Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımı kolaylaştıracak projeleri uygulamaya devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı bu kapsamda Gebze Tavşanlı köprüsünü tamamladı.

Gebze Çayırova'daki projeler hızlanacak!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte Çayırova’daki projeleri inceledi.

Gebze-Darıca Metro Projesi kente değer katacak!

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımına yönelik dev projeleri hayata geçirmeye devanı ediyor. Bu kapsamda kent merkezinde Akçaray tramvay hattı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Gebze- Darıca Metro Projesi için kolları sıvadı.

Gebze-Darıca metrosunda çalışmalar başladı!

Gebze-Darıca Metro Projesi, 12 kilometre uzunluğunda olacak. Yasal sürecin sonunda hattın “Ön ve uygulamaya esas kesin projeleri” 450 günde tamamlanacak

Dumankaya Fikirtepe ve Gebze projeleri yeni yılda satışta!

Dumankaya İnşaat, 2016 yılı içerisinde Fikirtepe projesini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Gebze'deki projeyi ise 2016'nın son çeyreğine hazırlayan Dumankaya, her iki projenin de çalışmalarına devam ediyor...

Gebze ve Çayırova’daki projeler incelendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelirken, gerçekleştirilecek projeleri de yerinde inceledi. Ve gelecek yatırımları hakkında bilgiler verdi.

Emlak Konut Avrupa Konutları Tem 2 projeleri 2013 yılı değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Değerleme Raporunu yayınladı.

gebze projeleri 2013 Haberi

gebze projeleri 2013


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kurban Bayramı’nda da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kurban Bayramı tatilinin ilk gününden itibaren hız kesmeyen Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’de yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ile Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay’ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli halkına gece gündüz demeden, tatil mefhumu gözetmeden, 7 gün 24 saat hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi.



Kocaeli Büyükşehir...