29 / 04 / 2024

Gebze Sultanorhan imar planı

Gebze Sultanorhan imar planı

Kocaeli Gebze Güzeller - Sultanorhan - Kirazpınar mahalleleri gecekondu önleme bölgesine ilişkin olarak hazırlanan imar planları askıya çıktı. İmar planları 30 Nisan'da askıdan inecek...

Kocaeli Darıca'da imar sorunu! 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında Gebze Belediyesi'nin Darıca'daki imar sorununu kaleme aldı. İşte Bayer'in o yazısı...

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar planı' görüşüldü!

Gebze Belediyesi nisan ayı olağan üstü meclis toplantısı Gebze Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği olağan üstü meclis toplantısında imar planları görüşüldü.

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar değişikliği' mesaisi!

AKP'li Gebze Belediye Başkanı, İçişleri Bakanlığı tarafından meclis toplantılarını 3 ay erteleme kararı karşısında meclisi 'imar değişikliği' nedeniyle olağanüstü toplantıya çağırdı.

Gebze'nin yeni imar planlarına yürütmeyi durdurma kararı!

Gebze'nin Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleleri’nde vatandaşların davacı olduğu imar planı için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı verildi.

Gebze'de 18.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika kompleksi!

Gebze 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Sultanorhan Mahallesi, 6370 ada 10 parselde yer alan fabrika kompleksini 18 milyon 393 bin 793 TL'ye icradan satıyor...

Gebze'de 20.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Gebze Sultanorhan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Kocaeli Gebze'de 18.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kocaeli İli Gebze İlçesi Sultanorhan Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 18 milyon 393 bin 793 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Zinnur Büyükgöz: Gebze'de imar sorunu kalmayacak!

Mahalle statüsüne geçen köylere konuk olan Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Gebze'de tarımsal kalkınmayı sağlayacak projelere imza atacağız" diye konuştu.

Gebze Belediyesi Şubat Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gebze Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Gebze Yenikent'teki arazinin imar planı TBMM gündeminde!

Gebze Yenikent mahallesinde bulunan bir arazinin imar planı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gebze Belediyesi Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gebze Belediyesi Meclisi, gündeme ilişkin konuları konuşmak için toplantı gerçekleştirdi. Toplantı, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı içinde bulunan Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Gebze Sultanorhon yeni imar bekliyor!

Gebze Sultanorhan Mahallesi'nde çarpık yapılaşmanın artması vatandaşları rahatsız ediyor. Bu mahallede yaşayan vatandaşlar yeni imar planının olmamasına tepki gösteriyor.

Gebze Sultanorhan imar planı Haberi

Gebze Sultanorhan imar planı


Kocaeli Gebze ilçesi, Güzeller-Sultanorhan-Kirazpınar mahallelerinde yaklaşık 438,3 ha. büyüklüğünde gecekondu önleme bölgesine ilişkin olarak hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım  ve  1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı  teklifi bakanlık tarafından 07 Şubat 2014 tarihinde onaylandı.


Söz konusu imar planların 1 ay süreyle askıya çıkarıldı. 31 Mart 2014 Pazartesi günü askıya çıkarılan imar planları 1 ay süreyle 30 Nisan 2014 tarihine kadar askıda...