02 / 05 / 2024

gebze tatlıkuyu vadisi açılış

gebze tatlıkuyu vadisi açılış

Gebze’nin en büyük Parkı özelliğini taşıyan 370 Bin metrekare alana sahip Tatlıkuyu Vadisi Mesire alanı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla vatandaşın hizmetine açıldı.

Tatil Vadisi Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Tatil Vadisi Turizm Limited Şirketi Ataşehir’de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Öztüre ile Osman Uğur Tatlıdil ortaklığı ile kuruldu.

Koza Kent Tatlıkuyu'da yaşam başlıyor!

Kozcağaz İnşaat'ın imzasıyla “Lüks yaşamın” tanımıyla hayata geçirilen Koza Kent Tatlıkuyu projesinde yaşam başlıyor.

Gebze Bilişim Vadisi'nin ikinci etabı tamamlanmak üzere!

Gebze Bilişim Vadisi’nde bir araya gelerek Türkiye’nin geleceğini kuruyor. 5 etaplı vadinin bitmesiyle 100 bin kişilik istihdam yaratılacak. Gebze Bilişim Vadisi'nin ikinci etabı ise tamamlanmak üzere...

Gebze'de paralarını alamayan inşaat işçileri intihara kalkıştı!

Gebze'nin Tatlıkuyu Mahallesi'nde yan yol üzerinde bulunan gençlik merkezi inşaatında işçiler paralarını alamadıklarını iddia ederek intihara kalkıştı.

Bes Business'da ticaret başladı!

Bes Business projesi Bes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Gebze Tatlı kuyu E5 karayolu Güney Yan yol ’da inşaatı tamamlanan projede ticaret başladı.

Gebze'ye Tasarım Vadisi kurulacak!

Resmi Gazete yayınlanan 2018-2020 Tasarım Stratejisi ve Eylem Planı’na göre Gebze'de Tasarım Vadisi kurulacak. Vadi kapsamında yapılar kurularak tasarımcıların ve sanayinin etkileşim içerisinde faaliyet göstermeleri sağlanacak.

Gebze Belediyesi'nden 11.7 milyon TL'ye satılık 9 dükkan!

Gebze Belediye Başkanlığı tarafından Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan 9 dükkan ihale ile satılıyor. İhale 27 Aralık'ta gerçekleşecek..

Gebze Belediyesi'nden 13 milyon TL'ye satılık 10 dükkan!

Gebze Belediye Başkanlığı Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan kapalı sabit pazarı yanındaki 10 adet iş yerini pazarlık usulü artırma sureti ile satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

Gebze Bilişim Vadisi'nde birinci etabın yüzde 98'i tamam!

Bilişim Vadisi'nin birinci etap inşaatı bitirildiğinde 2 bin kişiye, tüm etapların inşaatı tamamlandığında ve faaliyete geçtiğinde ise yaklaşık 100 bin nitelikli insana, iş ve istihdam sağlayacak.Vadinin birinci etap inşaatının yüzde 98'i tamamlandı.

Gebze Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı tamamlandı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapımı tamamlanan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı ve yapımı hızla süren Mevlana Modern Kapalı Pazarı’nda incelemelerde bulundu.

Kocaeli Tatlıkuyu Vadisi 2. Etap'ta son durum ne?

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TOSB Kavşağı, Kirazpınar Kavşağı ve Yeni Bağdat Caddesi ile Tatlıkuyu Vadisinin ikinci etabında inceleme yaptı.

Kocaeli Tatlıkuyu Vadisi’nin ikinci etabı geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’nin en büyük parkı özelliğini taşıyan 370 bin metrekare alana sahip Tatlıkuyu Vadisi mesire alanının ikinci etabında inceleme gerçekleştirdi.

Osman Güler'den Tatlıkuyu Vadisi 2 projesine tam not!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından yapılan çalışmalar kapsamında hafriyat dökülen alanlarda yapılan rehabilitasyon çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesi Başkanı Osman Güler ve Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön tarafından denetlendi.

gebze tatlıkuyu vadisi açılış Haberi

gebze tatlıkuyu vadisi açılış



Gebze’nin en büyük Parkı özelliğini taşıyan 370 Bin metrekare alana sahip Tatlıkuyu Vadisi Mesire alanı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla vatandaşın hizmetine açıldı. Mesire alanında gerçekleştirilen programa Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur,Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci,Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar katıldı. Gelen misafirlere çeşitli ikramların gerçekleştirildiği tanıtım programı piknik havasında geçti.



VAADLERİMİZİN HEPSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK


Gebze’nin Seka Park’ı olarak adlandırılan Tatlıkuyu Vadisi Mesire alanı açılışında Konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ‘’ Göreve geldiğimizden bu yana söylediğimiz bütün vaatleri gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Sizler de bunları görüp bizi destekliyorsunuz. Tatlıkuyu Vadisi Gebzemiz’e hayırlı olsun,Güle Güle kullanın burası artık sizin’’ dedi.


BURASI GEBZEMİZE HEDİYEMİZ


Tatlıkuyu Vadisi ve...