27 / 04 / 2024

Gebze Yeni Bağdat Caddesi yol düzenleme

Gebze Yeni Bağdat Caddesi yol düzenleme

Büyükşehir Belediyesi, Gebze'deki ulaşım sıkıntısı yaşanan noktalarda hayata geçirdiği hizmetlerine bir yenisini ekliyor. Bu doğrultuda Gebze Kirazpınar'da bulunan ve vatandaşların sorun yaşadığı Yeni Bağdat Caddesi'nde yol çalışmasına başlandı.

Bağdat Caddesi'ndeki kiralık dükkanlar kapışılıyor!

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağdat Caddesi'nde, doluluk oranı Apple mağazasının açılmasıyla yüzde 98'e ulaştı. Kalan mağazaların kısa sürede dolması ve cadde için yeni projelerin hayata geçmesi bekleniyor.

Tchibo, Bağdat Caddesi’ndeki 3. mağazasını açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tchibo, Bağdat Caddesi’ndeki 3. mağazasını açtı...

İpek Özilhan Özkan Bağdat Caddesi'nde giyim mağazası açtı!

Tuncay Özilhan'ın kızı İpek Özilhan Özkan, bebek giyim markası Gami Giyim için yeni mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı. 

Bağdat'taki Uluslararası Fuar Merkezi hastaneye çevrildi!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artış sonrası Irak’ın başkenti Bağdat’taki Uluslararası Fuar Merkezi hastaneye çevrildi.

Bağdat Caddesi'ne A11 Exclusive otel geliyor!

Bağdat Caddesi'nin yeni oteli A11 Exclusive açılış için geri sayıma başladı. A11 Exclusive otel 37 oda olarak planlandı.

Pelin Akil ve Anıl Altan Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı!

4 aylık hamile olan oyuncu Pelin Akil, doğum hazırlıklarına başladı. Genç oyuncu, yine oyuncu eşi Anıl Altan’la Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı.

Ozan Güven 3'üncü mağazasını Bağdat Caddesi'nde açacak!

Oyunculuk yapmadan önce kendi mağazasında ayakkabı satan Ozan Güven, mesleğinden vazgeçmedi. Ünlü isim Bağdat Caddesi'nde yeni şubesini açmaya hazırlanıyor.

Öniz Bağdat projesinde 185 bin TL'ye! Yeni proje!

Öniz Bağdat projesi Asm İnşaat güvencesi ile Ankara Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. Ostim'in önemli caddelerinden Uzay Çağı Caddesi ve Bağdat Bulvarı kesişiminde yükselen projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor. 

Mono İnşaat'tan Bağdat Caddesi'ne 2 yeni proje!

Mono Mimarlık İnşaat, Bağdat Caddesi’nde geliştirdiği kentsel dönüşüm projelerine 2 yeni proje daha ekliyor. 

Bağdat Caddesi'ne yeni mağazalar açılıyor!

Son zamanlarda kapanan mağazalarla gündeme gelen Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönüyor. Açılmaya hazırlanan yeni mağazalar Cadde'yi eski günlerine dönmeye hazırlıyor.

Markalar Bağdat Caddesi'ne taşınıyor!

Mağazaların bir bir kapandığı Bağdat Caddesi yeniden canlanıyor. Birçok marka, yeni mağaza açmak için hazırlanıyor.

Bağdat Caddesi’nde ilk toparlanma sinyali!

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun üçüncüsüne göre, üç alışveriş merkezindeki toplam marka sayısı önceki yıla göre yüzde 3 düşüşle 656 olurken, 67 yeni marka girişi, 95 marka çıkışı gerçekleşti.

Enplus, Bağdat Caddesi’nde yeni mağaza açtı!

Kentsel dönüşümün yoğun yaşandığı Bağdat Caddesi’nde yüksek kiralar birçok markanın Cadde’de bulunan mağazasını kapatmasına yol açarken Enplus, Bağdat Caddesi’ndeki yeni mağazasını faaliyete geçirdi.

Gebze Yeni Bağdat Caddesi yol düzenleme Haberi

Gebze Yeni Bağdat Caddesi yol düzenleme

Büyükşehir Belediyesi, Gebze'deki ulaşım sıkıntısı yaşanan noktalarda hayata geçirdiği hizmetlerine bir yenisini ekliyor. Bu doğrultuda Gebze Kirazpınar'da bulunan ve vatandaşların sorun yaşadığı Yeni Bağdat Caddesi'nde yol çalışmasına başlandı. 


AĞIR VASITALARIN GÜZERGAHİ 


TOKİ, Kent Konut gibi konut bölgelerinin içinde olan ve taş ocaklarından gelen ağır vasıtaların güzergahında yer alan Yeni Bağdat Caddesi'ndeki yol çalışması, bölgenin önemli sorunlarına çare olacak. 1600 metre uzunluğundaki yola 30 metre imar genişliği kazandırılarak, yaşanacak trafik sıkıntılarının önüne geçilmiş...