03 / 05 / 2024

GEDAŞ uzmanlığı

GEDAŞ uzmanlığı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın önemli iştiraklerinden biri olan GEDAŞ, gayrimenkul değerleme konusundaki uzmanlığını kentsel dönüşüm projelerine de aktararak, dönüşüm projelerinin tüm aşamalarında hizmet veriyor.

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi TUS sonuçları açıklandı! 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. dönem yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

Metevarse'de emlakçılık mesleği sanal uzmanlığa dönüşüyor!

Geleceğin teknolojisi olacağı öngörülen Metevarse'de meslekler dönüşmeye başladı. Cem Sütçü, "Emlakçılık gibi interaktif ortamda görülen işler de ‘sanal’ uzmanlıklara dönüşecek."

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31663 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevre ve Şehircilik Uzmanlığı Yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği 2021!

Çevre ve Şehircilik Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31542 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Milli Emlak Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünk, 31542 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tapu ve Kadastro Uzmanlığı Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Tapu ve Kadastro Uzmanlığı Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31160 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Uzmanlığı Yönetmeliği!

Milli Emlak Uzmanlığı Yönetmeliği bugünkü 31036 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Çevre ve Şehircilik Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü  Resmi Gazete'de yayımlandı.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 13 Nisan'da başlıyor!

İstanbul Üniversitesi (SEM) ve Management Plus işbirliği tarafından düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’nın yirmincisi 13 Nisan'da başlıyor.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 14 Nisan'da başlıyor!

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 14 Nisan - 13 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek..

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 24 Mart'ta başlıyor!

24 Mart'ta başlayan 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı, Beyazıt'taki İstanbul Üniversitesi Kongre Salonu'nda gerçekleşecek.

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 10 Şubat'ta başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve ManagementPlus işbirliğinde düzenlenen 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 10 Şubat'ta başlıyor.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 2 Aralık'ta başlıyor!

“Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı” 2 Aralık 2017 den itibaren İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Cumartesi-Pazar günleri dersler olacak şekilde başlıyor.

GEDAŞ uzmanlığı Haberi

GEDAŞ uzmanlığı

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin önemli iştiraklerinden biri olan ve 1994 yılında kurulduğu günden itibaren gayrimenkul değerleme sektöründe öncü vazife üstlenen Gayrimenkul Değerleme A.Ş. (GEDAŞ), sektörün gelişmesi ve disipline olmasında üstüne düşen sorumlulukları bir kamu iştiraki bilinciyle yerine getirmeye devam ediyor.


Değerleme, Kentsel Dönüşüm, Proje Geliştirme ve Riskli Yapı Tespiti alanlarında faaliyet gösteren GEDAŞ, Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) yayımladığı “Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Değerleme Hizmeti Verecek Şirketlere ve Bu Şirketlerin Kurulca Listeye Alınmalarına İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ” şartlarını 1995 yılında yerine getirerek, SPK tarafından listeye alınan ilk şirket oldu.


Gayrimenkul değerleme konusundaki uzmanlığını kentsel dönüşüm projelerine de aktaran GEDAŞ, kentsel dönüşüm projelerinin tüm aşamalarında hizmet veriyor. 2014 yılında değerleme alanında yeni bankalar, müşteriler, kurumlarla ekspertiz çalışmalarının yanı sıra kentsel dönüşüm projelerinin...