03 / 05 / 2024

Gedik Üniversitesi kampüsleri

Gedik Üniversitesi kampüsleri

Gedik Üniversitesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Pendik, Aydınlı, Çamlık ve Kartal yerleşkelerinde hizmet veriyor. Üniversiteyi daha da büyüteceklerini belirten Hülya Gedik, hazineden 72 dönümlük arazi tahsisi aldıklarını söylüyor.

İstanbul Gedik Üniversitesi 30 Öğretim Üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı…

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü çok sayıda Öğretim Üyesi alınacağını duyurdu. İşte detaylar…

İstanbul Gedik Üniversitesi 39 Öğretim Üyesi alımı yapıyor! Son başvuru tarihi 16 Şubat 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü 39 Öğretim Üyesi alımı yapacağını bildirdi. İlanlara son başvuru tarihi 16 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak! Son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlanlara son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılara fırsat! 

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde bulunan 2 adet mağazayı satacak. İşte detaylar...

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde yer alan 2 adet mağazayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Antalya'da 11 adet taşınmaz kiraya verilecek!

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, Antalya ili, Merkez ilçesinde yer alan Akdeniz Üniversitesi kampüsünde bulunan 11 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Pendik ve Tuzla 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Pendik ve Tuzla İlçeleri, Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kampüs Alanı Amaçlı İmar 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ege Üniversitesi'ndeki iki kaçak binadan kira alınmadı iddiası!

Ege Üniversitesi (EÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın Ege Üniversitesi kampüsünde biri hazine arazisinde biri yeşil alanda olmak üzere 2 kaçak bina inşa ettirdiği ve bu binalardan 2 senedir kira alınmadığı belirlendi.

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

İzmir'deki toplanma alanları açıklandı!

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında depremden evleri zarar gören ve evlerine girmeye korkan vatandaşlar için İzmir Valiliği tarafından toplanma alanları açıklandı. Bayraklı Aşık Veysel Rekreasyon ve Ege Üniversitesi Kampüs Alanı’nda çadır kurulacak.

Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı kampüsündeki inşaata tepki!

İstanbul'da Şişli'de bulunan Marmara Üniversitesi Kampüsü yıkılarak yerine konut inşaatı yapılmasına tepki gösteren Şişli halkı, arazinin konut inşaatı yerine deprem toplama alanı için kullanılmasını istediklerini dile getirdi. 

Türk Kızılay'ın Diyarbakır'daki gayrimenkulü aşevine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Diyarbakır ili, Sur ilçesi, Dicle Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan gayrimenkulü kan merkezine dönüştürecek.

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gedik Üniversitesi kampüsleri Haberi

Gedik Üniversitesi kampüsleri

Gedik Üniversitesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Pendik, Aydınlı, Çamlık ve Kartal yerleşkelerinde hizmet veriyor. Üniversiteyi daha da büyüteceklerini belirten Hülya Gedik, hazineden 72 dönümlük arazi tahsisi aldıklarını söylüyor.  Buraya yeni bir kampüs inşa edileceğini anlatan Gedik, ilk etapta 50 milyon liralık yatırım yapacakları bilgisini...